Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Μαμώ την τρέλλα μου!!

 Να τρελλαθώ τώρα ή μετά..

Ό,τι θα σάς πω, κρατήστε το σε ένα μικρό συρταράκι του μυαλού σας ή εκλάβετέ το ως προϊόν ενός φαντασιόπληκτου και αφελούς, τουλάχιστον εύπιστου. Οι δε "περεσίαι" ας το λάβουν ως μανιφέστο σατιρικού περιεχομένου.

Το μουσικό βιντεάκι μας, ούτε αυτό είναι τυχαίο, αλλά δεν μπορώ να δώσω πολλές εξηγήσεις. Το δε βιντεάκι με το τερατάκι, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι δεν είναι εφεδάκι από ταινία τρόμου, και να ξέρετε ότι πολλά τέτοια μού έχει στείλει και ο Αριστόμαχος τα τελευταία χρόνια, αλλά τού προέκυψα πολύ σκεπτικιστής τρομάρα μου και δεν τα έβαλα στο μπλογκ.

Όλοι εμείς που θέλουμε να θεωρούμαστε σοβαροί και αξιόπιστοι μπλόγκερ, δυστυχώς ΚΑΙ στα τρέχοντα θέματα, έχουμε πάλι χωριστεί στα δύο. Και τρίβει φυσικά τα χέρια του από χαρά το ξένο κι εγχώριο σύστημα των καμπαλιστών. 

Οι μισοί είναι πεπεισμένοι ότι όντως είχαμε μόνο 20 πτώματα στο θεσσαλικό κάμπο, γιατί αυτά τα πράγματα δεν κρύβονται, και όλο και κάποιες οικογένειες μέσα στις εκατοντάδες θα έβγαιναν να αναζητήσουν τους νεκρούς συγγενείς τους, αδύνατον να σιωπήσεις τόσες οικογένειες. Άντε να έκρυψαν καμιά εκατοστή ακόμα πτώματα από αλλοδαπούς εργάτες σε χωράφια και λίγους Έλληνες μοναχικά άτομα των αγρών, που κανείς δεν θα τούς αναζητούσε. Είναι όμως έτσι..; Κατά την γνώμη μου, η σήψη, ο συμφεροντολογισμός και η κομματοσκυλίαση.. μια χαρά θα τα βόλευαν και σε αυτή την περίπτωση. Μην ξεχνάμε ότι σε αρκετές από αυτές τις περιοχές.. έδωσαν και 50% στο μητσοδράκουλα. Μην ξεχνάμε ότι στον Παλαμά Καρδίτσας ήταν πανελληνίως το πιο επιτυχημένο σε συμμετοχή μπολιαστικό κέντρο ευθανασίας. 
 
Οι άλλοι μισοί "ψεκασμένοι" μπλόγκερ θεωρούν λοιπόν ότι πέρασαν ΠΟΛΛΕΣ εκατοντάδες σακούλες με πτώματα, από νοσοκομεία της Λάρισας και του Βόλου. Στο facebook έχουν μπλοκαριστεί πολλοί λογαριασμοί χρηστών από Τρίκαλα, Λάρισα, Κατερίνη, Πήλιο κ.ά. που έλεγαν ότι είχαν φίλους και συγγενείς αυτόπτες μάρτυρες, για τέτοιες σακούλες. 
 
ΈΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ.. ΚΑΙ ΓΙΑ άλλα ΠΡΑΓΜΑΤΑ..... 

Για πολλών χιλιομέτρων υπόγεια τούνελ από τα οποία ξεβράστηκαν μέσω των χειμάρρων, κακοποιημένα κορμάκια εκατοντάδων παιδιών, όπως και σώματα /όντα/ τερατογενέσεις, προϊόντα γενετικών πειραμάτων, σύγχρονα νεφελίμ, όπως αυτό στο ανωτέρω βιντεάκι. Τύφλα νά 'χει η Ουκρανία σού λέω. Πώς τό 'πε ο Αριστόμαχος..; "Ελλάδα το 4ο κέντρο"..; χαχαχα

Δεν μπορώ να διαβεβαιώσω τίποτα από όλα αυτά. Σκέψεις απλώς κάνω, μετά από συζητήσεις και περιγραφές, π.χ. από φίλη μου κάτοικο θεσσαλικού νομού ονόματι Άννα, και αρκετούς άλλους φίλους από νομούς Λαρίσης και Μαγνησίας, που ποτέ δεν μού έδωσαν εντύπωση φαντασιόπληκτων και απλά τώρα κλαίνε τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, πρέπει να ασπαστούμε τα περί Μεσότητος του Αριστοτέλους. Ούτε οι σκεπτικιστές να χλευάζονται, ούτε οι θερμοί αναζητητές συνωμοσιών. "Σημερινή συνωμοσιολογία = αυριανή πραγματικότητα" έχει αποδειχτεί τις περισσότερες φορές. Και πραγματικά δύσκολο να μάθουμε ΟΛΗ την αλήθεια και οι μεν και οι δε. 

Και μιας και ανέφερα τον Αριστοτέλη, που ήρθε με το διαστημόπλοιο του πατέρα του από άλλο αστρικό σύστημα, ..τί κυκλοφορεί λέτε για την Αμφίπολη... πέραν του ότι μπορεί να βρήκαν μέσα στον τύμβο Καστά τα οστά ή την τέφρα του Αλέξανδρου.....

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΆΠΥΡΟΙ ή ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΟΥ ΙΝΔΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ.. ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ !!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕ ΕΚΕΙ!

ΕΝΑ ΞΕΡΩ.. ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.. ΚΑΙ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ.. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΜΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ.

 
Να είστε καλά να αναζητείτε ακούραστα την αλήθεια,
 
ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου