Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

«Μηχανές σεισμού» έχουν εντοπιστεί στους ουρανούς της Νότιας Αφρικής και της Ρουμανίας.

 

Στις 6 Φεβρουαρίου 2023, με μεσοδιάστημα εννέα ωρών, δύο ισχυροί σεισμοί μεγέθους έως 8,0 Ρίχτερ σημειώθηκαν στα νοτιοανατολικά της Τουρκίας, που οδήγησαν σε άνευ προηγουμένου θύματα και καταστροφές. Και μετά τους σεισμούς, όλοι θυμήθηκαν αμέσως το παράξενο σύννεφο που είχε πέσει πάνω από αυτήν την περιοχή την προηγούμενη μέρα, μετά από το οποίο πολλοί άρχισαν να υποψιάζονται κάποια σχέση μεταξύ του σύννεφου και του σεισμού:


Και τώρα, όπως αναφέρουν έντρομοι κάτοικοι του Κέιπ Τάουν, κάτι παρόμοιο πετάει πάνω από τα κεφάλια τους:

Άποψη από άλλη τοποθεσία:

Άποψη από άλλο σημείο:

https://twitter.com/OUTTA__LINE/status/1704786573558980756


Υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ αυτών των νεφών και των σεισμικών κατακλυσμών; Δεν γνωρίζουμε μια εγγυημένη απάντηση. 


Καθαρά θεωρητικά μπορούμε να υποθέσουμε ότι τέτοια σύννεφα είναι ένας πρόδρομος όπως τα φώτα των σεισμών. Την παραμονή του σεισμικού γεγονότος κάτι συμβαίνει με τα μαγνητικά πεδία πάνω από αυτή την περιοχή, σχηματίζοντας περίεργα σύννεφα. Ή ίσως υπάρχουν τεράστια εξωγήινα σκάφη που κρύβονται σε τέτοια σύννεφα, τα οποία στη συνέχεια προκαλούν σεισμούς. Τα στατιστικά στοιχεία των παρατηρήσεων για το θέμα αυτό είναι ακόμη μικρά. 


Έτσι, στην Τουρκία, ένας σεισμός μετά την παρατήρηση του σύννεφου συνέβη, και στην Αργεντινή, όπου ένα μήνα αργότερα είδε το ίδιο, δεν υπήρξε μεγάλος σεισμός - μόνο χρόνο αργότερα και σε μια εντελώς διαφορετική περιοχή. 


Από την άλλη πλευρά, στα μέσα Σεπτεμβρίου υπήρξε ένας που πετούσε πάνω από τη Ρουμανία:

Μετά από αυτό, υπήρχε M4.0, αλλά και σε διαφορετική περιοχή, αφού το σύννεφο ήταν πάνω από τον πυρηνικό σταθμό του Chernavodsk, και το επίκεντρο ήταν πιο κοντά στα Καρπάθια. Ωστόσο, είναι επίσης πιθανό ότι το κύριο σεισμικό γεγονός εκεί είναι ακόμη μπροστά. 

Η Νότια Αφρική είναι μια σεισμικά σταθερή ζώνη· δεν υπήρξαν σοβαροί σεισμοί εκεί, θα έλεγε κανείς, από τη γέννηση. Μόνο κάπου στον 19ο αιώνα, την εποχή των ιστιοφόρων πλοίων και των ατμόπλοιων με ρόδες στο Κέιπ Τάουν, λένε ότι κάτι χτύπησε και έσπασε όλα τα κτίρια των λιμανιών εκεί στους ναούς, μετά από τα οποία μιλούσαν για αυτό εδώ και διακόσια χρόνια. ενώ έπιναν στα πιλοτήρια καθώς περνούσαν από το Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας. Και δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πούμε στους ανθρώπους για τη Νότια Αφρική, εκτός από το να θυμηθούμε τον Μαντέλα, που βασανίστηκε από το απαρτχάιντ. 

Από την άλλη, η Jennifer de Freitas από την ηλιόλουστη Βραζιλία έγραψε χθες τα εξής:

Αδελφοί εν Χριστώ, θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα προφητικό όνειρο που είδα στα τέλη του 2022. Ζητώ συγγνώμη για τυχόν λάθη, δεν μιλάω αγγλικά, οπότε έπρεπε να χρησιμοποιήσω το Google Translate. Ονειρεύτηκα ότι ένας αστεροειδής έπεσε στη μέση της θάλασσας, προκαλώντας ένα τσουνάμι που κατέστρεψε το άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή.

Εάν γίνει ένας μεγάλος ρηχός σεισμός μέσα ή κοντά στο Κέιπ Τάουν, ένα τσουνάμι θα χτυπήσει αναμφίβολα τη Βραζιλία. Το άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή βρίσκεται σε υψόμετρο 700 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας, επομένως, για να φτάσει ένα κύμα σε τέτοιο ύψος, το τσουνάμι πρέπει να είναι πολύ ψηλό. Ελπίζουμε ότι τέτοιο τσουνάμι δεν θα συμβεί ποτέ πουθενά στη Γη, αλλά παρακολουθούμε τις εξελίξεις. 

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου