Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Τραγωδία στην Αίγινα: Αυτοκτόνησε 13χρονος μαθητής – Άφησε σημείωμα στην οικογένειά του.


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αίγινας, έπειτα από την είδηση θανάτου ενός 13χρονου μαθητή, που φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 13χρονος είχε αφήσει ένα σημείωμα στην οικογένειά του.

Ο μαθητής Γ’ Γυμνασίου, όπως μεταδίδει το aeginaportal εντοπίστηκε σε δέντρο απαγχονισμένος σήμερα το μεσημέρι (22/09), ενώ νωρίτερα είχε πάει κανονικά στο σχολείο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 13χρονος είχε αφήσει ένα σημείωμα στην οικογένειά του, στο οποίο, ζητάει συγγνώμη από τους γονείς του, όπως και από μία φίλη του, και λέει πως τους αγαπάει όλους. Χαρακτηριστικά, έγραψε πως θα πάει στον ουρανό μαζί με τον παππού του.

Οι γονείς του, αναφέρουν πως το παιδί δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα, όπως και ούτε ήταν θύμα bullying.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Πειραιά κ. Αποστολόπουλος, τόνισε στο enikos.gr πως σε συνεργασία με τον δήμαρχο Γιάννη Ζορμπά, θα φροντίσουν να υπάρξει πλήρη στήριξη στους γονείς αλλά και στους συμμαθητές του 13χρονου, από σχολικό ψυχολόγο και κοινωνιολόγο.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η Αστυνομία και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο διερευνάται η αιτία που μπορεί να τον οδήγησε στην πράξη του.

Βέβαια, διεξάγεται έρευνα προκειμένου να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου