Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Οι Κατάσκοποι Του Πούτιν Έχουν Διεισδύσει Στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία Και Ηγούνται Στην Εκστρατεία Κατά Των Νέων Ταυτοτήτων Στην Ελλάδα;

 

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας, της Ρωσικής Ομοσπονδίας, γνωστή ως FSB, και διάδοχος της πρώην Κρατικής Ασφάλειας KGB, έχει εδραιώσει τη θέση της, στην Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, και όχι μόνο, έχει επεκτείνει την επιρροή της, στο εξωτερικό, ιδιαίτερα στις Δυτικές Χώρες.

Ο Πούτιν, από τις ορθόδοξες κοινότητες του εξωτερικού, και ιδιαίτερα στη Δύση, λαμβάνει μεγάλη υποστήριξη, μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχουν 2.380 ενορίες, της Ορθόδοξης Εκκλησίας, μαζί με πολλά μοναστήρια, και όλα αυτά, FBI-CIA, τα θεωρούν, άντρο των Ρωσικών Μυστικών Πληροφοριών.

Το FBI-CIA, προειδοποίησε τα μέλη της Ορθόδοξης κοινότητας, στις Ηνωμένες Πολιτείες, για πιθανές προσπάθειες της Ρωσίας, να στρατολογήσουν, νέους Κατασκόπους, ώστε να αντλήσουν νέες πηγές πληροφοριών, μέσω της εκκλησίας.

Σε έγγραφα του FBI-CIA, που κοινοποιήθηκαν, μεταξύ των Ρωσικών Ορθοδόξων, και των Ελληνορθόδοξων ενοριών, αναφέρουν ότι εντόπισαν, ένα ανώτερο μέλος, του τμήματος εξωτερικών σχέσεων, της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, και εποπτεύονται, ότι είχε σχέσεις, με τις Ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες, μάλιστα κάνουν λόγο, ότι τα κέντρα, μέσω των κοινωνικών δικτύων, που ξεσηκώνουν τον Κόσμο στην Ελλάδα, ενάντια των νέων ταυτοτήτων, υποκινούνται, από Ρωσικό δάκτυλο; 

Φυσικά, κάτι τέτοιες κατηγορίες, από το FBI-CIA, κατά της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας, έχουμε ξανακούσει, την περίοδο της Μεγάλης Εθνικής Προδοσίας, με την Παράδοσης, του Ονόματος της Μακεδονίας, στους Σκοπιανούς, ότι η Εκκλησία, μέσω των Ρώσων, υποκινεί, της διαδήλωσης!


Άρθρο  Σπύρος  Πρίφτης        email: spyros.priftis76@yahoo.gr

priftisnews.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ, ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ (ΒΛΕΠΕ ΣΕΡΒΙΑ, ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΛΠ) ΜΗΝ ΤΑΙΖΕΤΕ ΣΑΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή