Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Ο Θεός χρησιμοποιεί όνειρα και οράματα Για να προειδοποιήσει τα έθνη για την επερχόμενη κρίση Του.

 Ο Θεός φυτεύει έθνη, αλλά αν αυτά απομακρυνθούν από αυτόν και κάνουν κακό, αφαιρεί την ευλογία του. Ο προφήτης Ιερεμίας γράφει: "Ο προφήτης Ιερεμίας είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο:


"Και σε ποια στιγμή θα μιλήσω για ένα έθνος, και για μια βασιλεία, για να την οικοδομήσω και να τη φυτέψω- αν κάνει κακό μπροστά μου, ότι δεν υπακούει στη φωνή μου, τότε θα μετανοήσω για το καλό, με το οποίο είπα ότι θα τους ευεργετήσω" (Ιερεμίας 18:9-10).

Ο Θεός δεν κάνει τίποτα χωρίς να παρέχει προειδοποίηση.  Η Αγία Γραφή αναφέρει: "Η Αγία Γραφή δεν έχει προειδοποιήσει κανέναν: "Σίγουρα ο Κύριος ο Θεός δεν θα κάνει τίποτα, αλλά αποκαλύπτει τα μυστικά του στους δούλους του, τους προφήτες". (Αμώς 3:7) Τα όνειρα και τα οράματα είναι η μέθοδος με την οποία ο Θεός παρέχει ένα αγαπητικό προειδοποιητικό μήνυμα.

Ο σκοπός της προειδοποίησης είναι να μετανοήσουν οι άνθρωποι και να επιστρέψουν από τους κακούς τους τρόπους. Αν ο λαός είναι ανοιχτός να ακούσει την προειδοποίηση του Θεού και αν είναι ανοιχτός να μετανοήσει και να απομακρυνθεί από την αμαρτία, τότε ο Θεός λυπάται το έθνος.

"Κατά την στιγμήν εκείνην θέλω ομιλήσει περί έθνους και περί βασιλείου, διά να το αποσπάσω και να το γκρεμίσω και να το καταστρέψω- εάν το έθνος εκείνο, εναντίον του οποίου προανήγγειλα, μεταστραφεί από το κακό του, θα μετανοήσω από το κακό που σκέφθηκα να κάνω σ' αυτό". (Ιερεμίας 18:7-10)

"Γι' αυτό, τώρα, διορθώστε τους δρόμους σας και τις πράξεις σας, και υπακούστε στη φωνή του Κυρίου του Θεού σας- και ο Κύριος θα τον μετανοήσει από το κακό που προανήγγειλε εναντίον σας". (Ιερεμίας 23:13)

Ο σκοπός της κρίσης του Θεού είναι να φέρει τους ανθρώπους σε μετάνοια.  Κρίνει με αγάπη επειδή δεν θέλει να χαθεί κανείς.  Όταν οι άνθρωποι απορρίπτουν τον Θεό και τον νόμο Του - δεν μπορούν να σωθούν.  Η κρίση φέρνει πολλούς ανθρώπους στη μετάνοια και στη σωτήρια χάρη του Ιησού Χριστού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποτελεί πράξη αγάπης.  Διαβάστε περισσότερα στην Επιστήμη της Κρίσης.


Περιλήψεις διαφόρων ονείρων και οραμάτων

για την καταστροφή των Η.Π.Α.

Το όραμα του Τζορτζ Ουάσινγκτον για την Αμερική στο Valley Forge το 1777

Ο Γεώργιος Ουάσινγκτον ήταν άνθρωπος της πίστης και της προσευχής. Ενώ βρισκόταν στο Valley Forge, ο Θεός του έδωσε ένα Όραμα για τρεις μεγάλους πολέμους στο αμερικανικό έδαφος.


Ο πρώτος ήταν ο επαναστατικός πόλεμος, ο δεύτερος ήταν ο εμφύλιος πόλεμος και ο τρίτος ήταν ένας πόλεμος που θα ερχόταν ακόμη. Στον τρίτο πόλεμο, ο Ουάσινγκτον είδε τις ΗΠΑ να εισβάλλουν στρατοί από την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική.

Το όραμα του A.C. VALDEZ το 1929 για ένα πυρηνικό χτύπημα στην Αμερική

Το 1929 κήρυττα στο Βανκούβερ της Βρετανικής Κολομβίας..... Μια μέρα στάθηκα στην εκκλησία της 6ης Λεωφόρου με τη δύναμη του Θεού επάνω μου. Ξαφνικά το ταβάνι απλά εξαφανίστηκε. Άρχισα να βλέπω αυτό το όραμα... Στεκόμουν στην πλαγιά αυτού του βουνού, σε μια κατοικημένη περιοχή. Κοιτούσα προς μια περιοχή με κόλπους. Θα φαινόταν σαν να ήμουν στο Μπέρκλεϊ, αν έχετε πάει ποτέ στο Μπέρκλεϊ, και στους λόφους του Μπέρκλεϊ. Κοιτούσα προς την περιοχή του κόλπου προς το Σαν Φρανσίσκο, την περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο, προς αυτή την κατεύθυνση.

 ... Είδα αυτόν τον πύραυλο να κατευθύνεται προς την πόλη- και ξαφνικά, χωρίς αμφιβολία, ηλεκτρονικά ελεγχόμενος, έπεσε ακριβώς μέσα στην πόλη και στη συνέχεια εξερράγη. Στη συνέχεια είδα την πύρινη σφαίρα, η οποία ανταποκρίνεται στην περιγραφή αυτού που έχω δει σε μια ταινία της πολιτικής άμυνας που κυκλοφόρησε από την πρώτη έκρηξη της βόμβας υδρογόνου.

Το όραμα του Dumitru Duduman το 1984.

Το 1984 ο Θεός ζήτησε από τον Dumitru Duduman να αφήσει το σπίτι και την οικογένειά του στη Ρουμανία και να έρθει στην Αμερική για να τους δώσει το προειδοποιητικό του μήνυμα.  Το Μπέλο είναι ένα απόσπασμα από το πρώτο όραμα του Ντουμίτου.

Μου έδειξε όλη την Καλιφόρνια και μου είπε: "Αυτά είναι τα Σόδομα και τα Γόμορρα! Όλα αυτά, σε μια μέρα θα καούν! Η αμαρτία της έχει φτάσει στον Άγιο". Στη συνέχεια με πήγε στο Λας Βέγκας. "Αυτά είναι τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Σε μια μέρα θα καεί". Μετά μου έδειξε την πολιτεία της Νέας Υόρκης. "Ξέρεις τι είναι αυτό;" με ρώτησε. Είπα, "Όχι". Είπε "Αυτή είναι η Νέα Υόρκη. Αυτά είναι τα Σόδομα και τα Γόμορρα! Σε μια μέρα θα καεί". Μετά μου έδειξε όλη τη Φλόριντα, "Αυτή είναι η Φλόριντα", είπε. "Αυτά είναι τα Σόδομα και τα Γόμορρα! Σε μια μέρα θα καεί."


Μετά με πήγε πίσω στο σπίτι, στο βράχο απ' όπου είχαμε ξεκινήσει. "ΣΕ ΜΙΑ ΜΈΡΑ ΘΑ ΚΑΕΊ!...


...Οι Ρώσοι κατάσκοποι ανακάλυψαν πού βρίσκονται οι πυρηνικές αποθήκες στην Αμερική. Όταν οι Αμερικανοί θα νομίζουν ότι επικρατεί ειρήνη και ασφάλεια - από τη μέση της χώρας, κάποιοι από τους ανθρώπους θα αρχίσουν να πολεμούν εναντίον της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση θα είναι απασχολημένη με τα εσωτερικά προβλήματα. Τότε από τον ωκεανό, από την Κούβα, τη Νικαράγουα, το Μεξικό,..." (Μου είπε άλλες δύο χώρες, αλλά δεν θυμόμουν ποιες ήταν.) "...θα βομβαρδίσουν τις πυρηνικές αποθήκες. Όταν εκραγούν, η Αμερική θα καεί!"

David Wilkerson 1985.

Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από το βιβλίο του David Wilkerson του 1985 Set the Trumpet to Thy Mouth.

"Η Αμερική πρόκειται να καταστραφεί από φωτιά! Έρχεται ξαφνική καταστροφή και λίγοι θα γλιτώσουν. Αναπάντεχα, και μέσα σε μία ώρα, ένα ολοκαύτωμα υδρογόνου θα καταπιεί την Αμερική - και αυτό το έθνος δεν θα υπάρχει πια.

"Η Αμερική έχει αμαρτήσει ενάντια στο μεγαλύτερο φως. Άλλα έθνη είναι εξίσου αμαρτωλά, αλλά κανένα δεν είναι τόσο πλημμυρισμένο από το φως του Ευαγγελίου όσο το δικό μας. Ο Θεός θα κρίνει την Αμερική για τη βία της, τα εγκλήματά της, την οπισθοδρόμησή της, τη δολοφονία εκατομμυρίων μωρών, την επίδειξη της ομοφυλοφιλίας και του σαδομαζοχισμού, τη διαφθορά της, τη μέθη και τη χρήση ναρκωτικών, τη μορφή ευσέβειας χωρίς δύναμη, τη χλιαρότητα απέναντι στον Χριστό, το αχαλίνωτο διαζύγιο και τη μοιχεία, την άσεμνη πορνογραφία, τις παιδικές παρενοχλήσεις, τις απάτες, τις ληστείες, τις βρώμικες ταινίες και τις αποκρυφιστικές πρακτικές. Σε μια ώρα όλα αυτά θα έχουν τελειώσει. Για τον φυσικό νου είναι παραφροσύνη να έρχεται κανείς εναντίον ενός ευημερούντος, ισχυρού έθνους και να φωνάζει: "Όλα τελείωσαν! Η κρίση είναι στην πόρτα! Οι μέρες μας είναι μετρημένες! Η Εκκλησία κοιμάται, τα εκκλησιάσματα αναπαύονται και οι ποιμένες κοιμούνται. Πόσο θα χλευάσουν και θα γελάσουν με αυτό το μήνυμα. Οι θεολόγοι θα το απορρίψουν γιατί δεν μπορούν να το εντάξουν στο δόγμα τους. Οι προφήτες των μαξιλαριών της ειρήνης και της ευημερίας θα το καταγγείλουν δημοσίως".

Το όραμα του Henry Gruver το 1986.

Ήμουν στην Ουαλία, στις 14 Δεκεμβρίου 1986... Ξαφνικά βρέθηκα πάνω από τη Γη και κοίταζα τη Γη σαν σφαίρα. Καθώς κοίταζα κάτω στη γη, είδα όλες αυτές τις τεράστιες ποσότητες από κάθε είδους πλοία και αεροπλάνα.....  Κάλυπταν κυριολεκτικά ολόκληρο τον Ατλαντικό....

Στη συνέχεια άρχισα να βλέπω όλα αυτά τα υποβρύχια να αναδύονται από κάτω από την επιφάνεια. Έμεινα έκπληκτος με το πόσο κοντά ήταν στα σύνορά μας! Ήταν στα χωρικά μας ύδατα! Τότε είδα τους πυραύλους να βγαίνουν από αυτά! Χτύπησαν τις ανατολικές παράκτιες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών.

Κοίταξα στην άλλη άκρη της χώρας, όπου βρισκόταν η οικογένειά μου στη βορειοδυτική πλευρά, και είδα τα υποβρύχια. Είδα τους πυραύλους να βγαίνουν και να χτυπούν τις δυτικές παράκτιες πόλεις.

Michael Boldea 1992.

Το 1992 ο Michael είδε στο όνειρό του ένα φλεγόμενο αστέρι με στραβές άκρες.  Το αστέρι πυροβολούνταν από 8 άνδρες με άρματα.  Ακολουθεί η ερμηνεία που έδωσε ο Θεός στον Μιχαήλ.

"Το αστέρι αντιπροσωπεύει την Αμερική.  Ο λόγος που οι άκρες του είναι στραβές, είναι επειδή η Αμερική έχει απομακρυνθεί από την Αλήθεια και τον Δρόμο του Θεού.  Τα οκτώ άλογα, και οι άνδρες στο άρμα, αντιπροσωπεύουν οκτώ βασιλιάδες που θα ξεσηκωθούν εναντίον της Αμερικής και θα την νικήσουν".  Τότε το όνειρο τελείωσε.

Ο Λόγος του Jonathon Hansen από τον Θεό το 1995

Το 1995 ο Δρ Jonathon Hansen ήταν ιεραπόστολος στην Αφρική, όταν ο Θεός κάλεσε αυτόν και την οικογένειά του στην πατρίδα για να προειδοποιήσει την εκκλησία στην Αμερική για την επερχόμενη κρίση του Θεού.


Ο Δρ:

Κατάρρευση του χρηματιστηρίου

Φυσικές καταστροφές

Χημική, βιολογική και πυρηνική τρομοκρατία

Εμφύλιες ταραχές

Κατάρρευση της κοινωνικής ασφάλισης

Σεισμοί και ηφαιστειακές εκρήξεις σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες

Παλιρροϊκά κύματα μαμούθ

Πυρηνική επίθεση

Daniel Rodes 1999 Προειδοποίηση.

Ο Daniel θυμάται τα οράματά του από τον Θεό στο βιβλίο του 1999 - Ο Λόγος του Κυρίου για την Αμερική.  Σε αυτά τα οράματα είδα πυραύλους και πυρηνικό πόλεμο να χρησιμοποιούνται σε αμερικανικές πόλεις. Οι ακτές μας περικυκλώθηκαν από εχθρικά έθνη και οι Αμερικανοί παραδόθηκαν πρόθυμα στην εξουσία τους. Οι Αμερικανοί έγιναν σκλάβοι του εχθρού και χρησιμοποιήθηκαν και κακοποιήθηκαν κατά το δοκούν.

Είδα την κυριαρχία των Ηνωμένων Πολιτειών να παραδίδεται στα χέρια των εχθρών και είδα τις ακτές μας να παρακολουθούνται από καταστροφικό στρατιωτικό εξοπλισμό. Ολόκληρη η γη της Αμερικής βρισκόταν σε κατάσταση σύγχυσης, καθώς απαιτήθηκε από άνδρες και γυναίκες να εγκαταλείψουν όλη την αμερικανική κληρονομιά τους για έναν "νέο και καλύτερο τρόπο ζωής". Ο αμερικανικός λαός θα χάσει εντελώς την ιθαγένειά του ως Αμερικανός. Η περιουσία τους και ό,τι τους ανήκει θα γίνει ιδιοκτησία της νέας κυβέρνησης.

Λόγος του Agusto Perez από τον Κύριο, 2011.

Ο Agusto ήταν πολύ κουρασμένος και ετοιμαζόταν να αποσυρθεί, όταν ξαφνικά ένιωσε την παρουσία του Θεού και στη συνέχεια άκουσε την πολύ οικεία φωνή που είχε μάθει να αναγνωρίζει και να αγαπά, η φωνή είπε:  "Η Ρωσία θα κάνει πυρηνική επίθεση.  Θα γίνει πυρηνική επίθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες".

americascomingjudgment.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

1 σχόλιο:

 1. ΑΝΆΛΟΓΑ ΠΩΣ ΒΟΛΕΎΕΙ...
  ΠΡΙΝ ΤΑ ΌΝΕΙΡΑ ΉΤΑΝ ΤΟΥ 🤡👹
  ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΑΝΕΨ ΒΡΕ ΑΜΑΡΤΟΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ.

  ΤΏΡΑ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΜΑΓΑΖΑ ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΑΒΕΕΜΠΕΕΕ 💰
  ΈΧΕΙ ΚΕΣΑΤΙΑ ΤΑ ΜΠΑΓΚΑΡΙΑ 💰

  ΟΠΌΤΕ...

  ΤΣ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή