Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Τεράστιος σεισμός είναι πιθανός την επόμενη εβδομάδα.

 

Στις 11 Μαρτίου 2023, μια μεγάλη δημοσιότητα ξεκίνησε στον κόσμο μετά την πτώση της Silicon Valley Bank. Τώρα η επικείμενη τραπεζική κρίση φωνάζει από παντού, ειδικά από τους αδύναμους .

Εμείς, όπως και στην περίπτωση της πανδημίας , προειδοποιήσαμε εκ των προτέρων τους αναγνώστες μας ότι θα υπάρξει f-pa, που ήρθε σε ορισμένους τραπεζίτες.

Αν και, φυσικά, στην πραγματικότητα, δεν είναι όλα τόσο απαισιόδοξα, οπότε δεν θα ενταχθούμε ξανά στα σίδερα και θα προειδοποιήσουμε τους αναγνώστες. ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. 

Όπως μπορείτε να δείτε, στις 11 Μαρτίου 2023, ενώ η προσοχή χωρών και λαών ήταν στραμμένη στη Silicon Valley Bank, οι δορυφόροι στο διάστημα κοντά στη Γη κατέγραψαν ΤΕΣΣΕΡΙΣ εκρήξεις ακτίνων γάμμα. Είναι αλήθεια, φυσικά, στην πραγματικότητα υπήρξαν ΕΞΙ εκρήξεις, αλλά η ισχύς των δύο αποδείχθηκε απαγορευτική για προβληματισμό στο γράφημα και αντικατοπτρίζονται από την υπηρεσία χρησιμοποιώντας διαφορετικό σύστημα. 

Τι σημαίνει αυτό?

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι με πολύ υψηλό βαθμό πιθανότητας, 2-4 εβδομάδες μετά το γεγονός (δηλαδή από σήμερα) θα συμβεί κάποια μεγάλη κακή έκρηξη που σχετίζεται με διεργασίες στον μανδύα. Θα είναι είτε ηφαιστειακή έκρηξη, είτε σεισμός, είτε δύο σε ένα.

Φυσικά, το ηφαίστειο θα είναι εξαιρετικό και ο σεισμός δεν θα είναι 4,0 ρίχτερ ούτε καν 7,0ρίχτερ. Αλλά πού θα συμβεί αυτό και πότε - εδώ δεν ξέρουμε. 

Ωστόσο, αυτό που είναι γνωστό με μεγάλη ακρίβεια είναι ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να βλέπουν κάποια αντικείμενα να εμφανίζονται κοντά στον Ήλιο:

Είναι πιθανό και πιθανότατα οι εκρήξεις ακτίνων γάμμα να σχετίζονται με αυτό το αντικείμενο, καθώς είναι απλώς πολύ χαρακτηριστικές για τις μαύρες τρύπες και τα αστέρια νετρονίων. 

Ελπίζουμε ότι η τελευταία σειρά του μανδύα θα μπορέσει να χωνέψει, κάτι που δεν αποκλείεται. Τα τελευταία δύο χρόνια, υπήρξαν τρεις τέτοιες σειρές, αλλά τίποτα επικό δεν συνέβη μία φορά. Είναι πιθανό να μεταφέρει αυτό το διάστημα, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου