Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Πάτρα: Πιάτσα με 5 ευρώ στα Προσφυγικά- "Εάν δεν έχεις δώσε ό,τι θέλεις!"

 Με τη μέθοδο της συνομιλίας σταματούν διερχόμενους περαστικούς.


Στις 21:00 προχθές το βράδυ. Ώρα αιχμής στην οδό Ιωνίας και στην περιοχή των Προσφυγικών της Πάτρας.

Νεαρές Ρομά, οι οποίες στέκονται στη συμβολή των οδών Ιωνίας και ∆ορυλαίου ή σε πιο πάνω στενό, κάνοντας «πιάτσα» κι αναζητούν τον αγοραίο έρωτα.

Με τη μέθοδο της συνομιλίας, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γνώμη", σταματούν διερχόμενους περαστικούς ρωτώντας τους, εάν επιθυμούν να κάνουν αγοραίο έρωτα, τονίζοντάς τους: «Θέλεις να πάμε μια βόλτα. Με πέντε ευρώ το... κάνουμε. Εάν δεν έχεις δώσε ό,τι θέλεις!».

 Και να ήταν μόνο αυτό; Ο «τρόμος» στην περιοχή των Προσφυγικών εξακολουθεί να υφίσταται, καθώς δύσκολα κάποιος ξεμυτίζει από το σπίτι του το βράδυ όταν η ώρα φτάσει 23:00. Υπάρχουν καταγγελίες στη «Γνώμη» για φόρα παρτίδα αλισβερίσι ναρκωτικών, μέσα στα στενάκια των οδών Πριγκιποννήσων, ∆ορυλαίου κι αν ξεγελαστείς και λοξοκοιτάξεις, μπορεί και να το... πληρώσεις. Οπότε ανοίγεις το βήμα σου και προχωράς ευθεία, έως ότου βρεις κολώνα φωτισμού, εάν τη βρεις στις οδούς αυτές.

 "Άλλωστε όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις της περιοχής, ξέρουν πως πριν από αρκετά χρόνια τα Προσφυγικά θεωρούνταν σε γενικές γραμμές μια συνοικία καλή, καθώς εκεί διέμεναν συμπολίτες μας, οι οποίοι εργάζονταν νυχθημερόν, προκειμένου να φέρουν μεροκάματο στις οικογένειές τους για να ζήσουν κι ουδέποτε όσοι διέμεναν σε αυτή, είχαν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές ,πλην ελαχίστων περιπτώσεων" αναφέρει η εφημεριδα.

"Τα χρόνια πέρασαν, αρκετοί αποχώρησαν πουλώντας ή ενοικίασαν τα διαμερίσματά τους, με αποτέλεσμα η περιοχή κοντά στο ιστορικό γήπεδο με τις λαμαρίνες να έχει εξελιχθεί σε άντρο ακολασίας, με την Ελληνική Αστυνομία να είναι απούσα! Κι ο παράνομος αγοραίος έρωτας κι όχι μόνο στην περιοχή να κάνει ...θραύση το τελευταίο διάστημα.

 Η ταρίφα ξεκινά από πέντε ευρώ και ανάλογα προσαυξάνεται με το ποσό να φτάνει τα 15 και 20 ευρώ. Σύμφωνα με επίσημες καταγγελίες από τη στιγμή που θα βρεθεί ο πελάτης, οι μικρές τον οδηγούν μέσα σε συγκεκριμένες πολυκατοικίες οι οποίες διαθέτουν κλιμακοστάσιο το οποίο οδηγεί σε υπόγειους χώρους. Σε άλλες περιπτώσεις η πράξη γίνεται μέσα στο αυτοκίνητο.

thebest.gr

1 σχόλιο:

 1. ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ ΤΏΡΑ ΓΙΑΤΊ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΌ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ...???
  ΕΙΔΙΚΆ ΣΤΗΝ ΠΆΤΡΑ ΧΑΜΟΥΛΙΣ ΘΥΜΆΣΤΕ ??? ΗΗΗ...

  ΣΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΊΔΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
  ΓΙΑΤΊ ΝΤΕ ! ΚΑΙ ΝΤΕ ! ΤΑ ΣΗΜΕΊΑ...❓
  ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ.❓

  🤔

  ΑπάντησηΔιαγραφή