Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Το δίκτυο συζητά ένα βίντεο από ένα γιγάντιο μπουντρούμι, που πιθανώς χτίστηκε από παγκοσμιοποιητές.

 

Ξεκινώντας περίπου ένα χρόνο από το 2012, άρχισε σταδιακά να ξημερώνει στις πλατιές μάζες που ζούμε στους Τελευταίους Καιρούς. Τι θα συμβεί στο τέλος και πότε αυτός ο μικρός κόσμος της Άγριας Δύσης θα αρχίσει να γυρίζει δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη και τώρα. αλλά οι τάσεις είναι εμφανείς. 

Μια τέτοια τάση είναι η κατασκευή αποθηκών και από τα κράτη και από μεμονωμένους πλούσιους πολίτες ιδιωτικά. Ως εκ τούτου, μόλις εμφανιστεί κάτι νέο για τα καταφύγια στο δίκτυο, αρχίζει μια αναταραχή μεταξύ χωρών και λαών. 

Το νέο εμφανίστηκε στο blog συνωμοσίας πριν από λίγες μέρες και είναι ένα βίντεο από ένα μπουντρούμι επικών διαστάσεων, από το οποίο ακόμη και Αιγύπτιοι ιερείς θα είχαν τρελαθεί:

Πού γυρίστηκε και πότε δεν γνωρίζουν οι copy-pasteers του βίντεο, επομένως, η πρώτη υπόθεση των σχολιαστών ήταν ότι γυρίστηκε κάπου στα Misty Mountains της Μέσης Γης και αντιπροσωπεύει τα ορυχεία της Μόρια, όπου οι Νάνοι Naugrim από τη δυναστεία των Ντουρίν ζωντανά.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

2 σχόλια:

 1. Καλά έκαναν και το φτιαξαν.Εκει να μπούνε όλα τα φρικια και να μην σώσουν και ξαναβγουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΒΑΘΎ ΚΡΆΤΟΣ...❗

  ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ
  Ο ΣΤΑΎΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΙΛΟΥΜΠΙΝΑΤΟΙ...
  ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΙΈΤΑΙ ΚΑΝΕΊΣ.


  Human trafficking... ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΚΟΜΟΥΝΟΝΑΖΙΔΕΣ ΑΝΑΡΧΟΣΟΡΟΙ ΤΡΑΓΟΜΑΠΕΣ ΣΚΆΝΔΑΛΑ ΣΚΆΝΔΑΛΑ...

  ΑΥΤΆ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή