Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Γιατρός για τον Eriksen: Δεν υπήρξαν ποτέ προβλήματα./ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΑΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ CHRISTIAN ERIKSEN ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ COVID-19, ΤΟΝ ΔΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΤΑΛΙΚΟ ΤΥΠΟ.

Η κατάρρευση του Christian Eriksen στον αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ενάντια στη Φινλανδία ήρθε σαν αστραπή από καθαρό ουρανό. Δεν είχε ποτέ προβλήματα υγείας στο παρελθόν, σύμφωνα με τον γιατρό του κλαμπ του, Ιντερ.
Ο Piero Volpi, όπως αποκαλείται, λέει σύμφωνα με την Football Italia ότι υπάρχουν διαφορετικά αυστηρές απαιτήσεις ελέγχου για τους παίκτες στην Ιταλία, αλλά ότι δεν έχουν δείξει ποτέ σημάδια ότι ο Eriksen απέτυχε τίποτα.

- Ο Eriksen θα υποβληθεί σε αρκετές έρευνες τις επόμενες ημέρες. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι τα πάει καλά, αλλά δεν υπήρξε ποτέ ένα επεισόδιο που με κανένα τρόπο δεν έδειχνε πρόβλημα, ούτε όταν ήταν στην Tόττεναμ ούτε στην Iντερ. Στην Ιταλία, οι έλεγχοι είναι αυστηροί, λέει ο Δρ Volpi.

Ο καρδιολόγος που ήταν υπεύθυνος για τις εξετάσεις όταν ο Christian Eriksen ήταν στην Tόττεναμ δήλωσε επίσης ότι τίποτα δεν έχει προκαλέσει ανησυχία στο παρελθόν.

- Σκέφτηκα, "Θεέ μου. Υπάρχει κάτι που δεν έχουμε δει;" Αλλά επέστρεψα σε όλα τα αποτελέσματα των δοκιμών και όλα φαίνονται τέλεια, είπε ο Sanjay Sharma.

- Από την ημέρα που τον υπογράψαμε, ήταν δουλειά μου να τον παρακολουθώ και να τον δοκιμάζω κάθε χρόνο. Και οι δοκιμές του μέχρι το 2019 ήταν εντελώς φυσιολογικές. Δεν υπήρχαν εμφανείς, υποκείμενες καρδιακές ανωμαλίες. Μπορώ να το εγγυηθώ γιατί ήμουν υπεύθυνος για τις έρευνες.

Ο γιατρός της εθνικής ομάδας, Morten Boesen, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου την Κυριακή ότι δεν έχουν ανακαλύψει ακόμη γιατί ο Christian Eriksen κατέρρευσε ξαφνικά με καρδιακή ανακοπή. Μεταξύ άλλων, εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ακριβώς επειδή οι γιατροί στο Rigshospitalet πρέπει να κάνουν περισσότερες εξετάσεις.

Με την ίδια ευκαιρία, ο Boesen δήλωσε ότι ο Eriksen τα πήγε καλά κάτω από τις περιστάσεις. 

tipsbladet.dk

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ TIPS BLADET ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ : Corfiatiko.blogspot.com

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΑΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ CHRISTIAN ERIKSEN ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ COVID-19, ΤΟΝ ΔΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΤΑΛΙΚΟ ΤΥΠΟ.

Τα ψέματα εξαπλώθηκαν συνδέοντας την κατάρρευση του Christian Eriksen με τους εμβολιασμούς Covid-1


Οι σκέψεις και οι προσευχές μας συνεχίζουν να πηγαίνουν στον Christian Eriksen μετά την τρομερή κατάρρευση του στον αγώνα εναντίον της Φινλανδίας το Σάββατο το βράδυ.

Καθώς περιμένουμε περαιτέρω ενημερώσεις σχετικά με την υγεία του Eriksen, ένα επαίσχυντο, στομαχικό ψέμα αρχίζει να εξαπλώνεται στα κοινωνικά μέσα.

Κάποιοι διαδίδουν τις εντελώς ψευδείς ειδήσεις ότι το περιστατικό του Eriksen ήρθε ως αποτέλεσμα εμβολιασμού για το Covid-19.

Δύο παραδείγματα αυτού του απεχθούς ψεύδους - τα οποία μοιραζόμαστε μόνο για να τα καταδικάσουμε δημοσίως - φαίνονται παρακάτω.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Iντερ Mιλάνου, Giuseppe Mαρότα, μιλάει για το ψέμα εμβολιασμού του Eρικσεν, για το Covid-19

Το Σάββατο βράδυ, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Iντερ Mιλάνου, Giuseppe Marotta, απέρριψε το ψέμα εμβολιασμού Covid-19.

Ο Mαρόττα επιβεβαίωσε δύο βασικά ζητήματα.

Πρώτον, ο Eρικσεν δεν είχε Covid. Δεύτερον, το Eρικσεν δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη.

Μιλώντας στην RAI Sport στην Ιταλία, ο Moratta είπε:

Δεν είχε Covid και ούτε εμβολιάστηκε. Αυτή τη στιγμή, ο Eriksen βρίσκεται υπό την καθοδήγηση του Δανέζικου ιατρικού προσωπικού.


Ο δανικός Τύπος συνεχίζει να πολεμά ενάντια στο ψέμα του εμβολιασμού του Eρικσεν, για Covid-19.

Την Κυριακή το πρωί, το ψέμα που συνδέει την κατάρρευση του Christian Eriksen με τον εμβολιασμό Covid-19 είναι από τις κορυφαίες ιστορίες στον δανικό τύπο.

Για παράδειγμα, η κορυφαία ιστορία του Ekstra Bladet έχει ως εξής: «Απόρριψη του ιικού ψεύδους Eriksen».

Ekstra Bladet στο Eriksen, Covid ψέμα

Ομοίως, το δανικό κατάστημα BT προσπάθησε επίσης να καταπολεμήσει αυτό το ενοχλητικό ψέμα για τον Eρικσεν.

Στον ιστότοπό τους την Κυριακή, ένα άρθρο με τίτλο: «Οι σκεπτικιστές των εμβολίων μοιράζονται ψέματα για τον Eriksen: Οι πληροφορίες είναι ψευδείς».

Τα ψέματα εξαπλώθηκαν συνδέοντας την κατάρρευση του Christian Eriksen με τους εμβολιασμούς Covid-19, τον δανικό και τον ιταλικό τύπο

Το Ιταλικό ραδιόφωνο Sportiva προσπαθεί επίσης να καταπολεμήσει το ψέμα του εμβολιασμού του Eρικσεν, για Covid-19.

Στην Ιταλία, ορισμένοι φαίνεται να προσπαθούν να ισχυριστούν ότι το Radio Sportiva ήταν η πηγή της ιστορίας του εμβολιασμού του Eρικσεν,για Covid-19.

Το Radio Sportiva προσπαθεί καταδικασμένο  να σβήσει αυτό το ασυγχώρητο ψέμα, καθώς έχουν εκδώσει μια σειρά από tweets που προσπαθούν να κάνουν το ρεκόρ.

Το ιταλικό μέσο ενημέρωσης είπε: «Οι πληροφορίες που αναφέρονται στο tweet που αναφέρονται είναι ψευδείς. Δεν έχουμε αναφέρει καμία γνώμη από το ιατρικό προσωπικό της Iντερ σχετικά με την κατάσταση του Κρίστιαν Eρικσεν. Καταργήστε το περιεχόμενο από τον συντάκτη του tweet, αλλιώς θα αναγκαστούμε να αναλάβουμε δράση. "

101greatgoals.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 101 GREAT GOALS : Corfiatiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου