Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

H ΘΡΑΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΒΕΒΑΙΟ ΚΑΙ ΟΜΙΧΛΩΔΕΣ ΜΕΛΛΟΝ.ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ..."BOΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΙΓAΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ.... / ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ


.
ΓΡΑΦEΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΕΣΤΟΙ ,"ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟΙ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ (!)ΑΝ ΗΤΑΝ 'Η ΟΧΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ...ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ...) ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΘΙΑΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ,, ΠΡOΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ/ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ /DEB-KIEΦ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ /ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΤΣΙΓΔΙΜ ΑΣΑΦΟΓΛΟΥ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΜΕΧΡΙ ΜΙΚΡΑ.
2)ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΧΜΕΤ ΣΑΔΙΚ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90 ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ..ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΗΓΕΣΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΧΗΡΑ ΤΟΥ ΣΑΔΙΚ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ, ΟΤΑΝ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΑΔΙΚ , ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ.ΕΧΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ/ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΕ ΙΣΧΥΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ AKP -MHP ΣΕ ΑΓΚΥΡΑ-ΠΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΟΥΜΙΤ ΝΤΟΥΜΤΑΡ. .ΠΡΟΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΤΗΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΗ ΑΝΤΖΕΝΤΑ, "ΔΙΝΕΙ ΛΙΣΤΕΣ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΩΝ " ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΑ. ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΜΕΣΩ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΦΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥ, ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΜΕ ΥΠΟΥΛΗ ΦΑΝΕΡΗ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ-ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ-ΣΟΙΛΟΥ-ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ-ΡΑΙΔΕΣΤΟ-ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ, ΠΡΟΩΘΕΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ, ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ "ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ/ΤΥΠΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ", ΜΕ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
3)ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ 36% ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ ΚΑΙ 25% ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ(ΤΟ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ) ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ -ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ. ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟ Δ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΛΠ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ" ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ(ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΙΡΤΖΑΛΙ ΚΛΠ)..ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ....(ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ. ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΡΘΡΑ. ΕΧΩ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ).ΑΛΛΑ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΙΡΒΑΝΑ. ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ΕΙΧΕ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΟΜΟΥΣ ΑΝ . ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ...
4)ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΣΤΟ ΝΑ ΑΙΓΑΙΟ(ΡΟΔΟ-ΚΩ) ΤΟ 2014 ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ 15 ΑΤΟΜΑ. ΕΝΝΟΩ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΦΕΤΟΣ 114. ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΙ....ΜΗΝ ΤΑ ΥΠΟΤΙΜΜΕ....ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ Ή ΚΟΣΟΒΟΥ Ή ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ, Η ΣΩΡΕΙΑ ΛΑΘΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, Η ΑΝΟΧΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ, Ο ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, , ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ"ΠΑΖΑΡΕΜΑΤΑ" ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΨΗΦΩΝ , ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΛΙΑΝ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ, ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ.
5)Η ΤΣΙΓΔΕΜ ΑΣΑΦΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ "ΠΟΝΗΡΗ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΕΦ.ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ./ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ, ΟΠΩΣ Ο ΧΟΥΣΕΙΝ ΜΠΑΛΤΑΤΖΙ..ΕΧΕΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΗ "ΤΟΥΡΚΙΚΗ"ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.ΕΧΕΙ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΝΤΙΟΥΓΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΣΙΜ ΧΑΣΑΝ. ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΣΕΙ "ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΤΣΑΓΙΟΥ". ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ...ΟΛΑ ΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ....ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ , ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.....ΑΣ ΨΑΞΟΥΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ....ΑΝ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ...ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΧΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ.
6)ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ. ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ (ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΕΣ-ΔΙΑΜΕΘΟΡΙΑΚΕΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑ).ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ, ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ....ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ...ΣΕ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΞΑΝΘΗΣ, ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΣΕ ΣΑΠΠΕΣ-ΑΡΡΙΑΝΑ , ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΗ ΚΛΠ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΕΛΛΟΧΕΥΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟ. ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΩ.....ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ...ΚΑΙ "ΜΑΤΙΑ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ"Ι.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ 

 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ 


ΦΩΤΟ . ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ/ΣΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΤΟΥ ΖΑΠΠΕΙΟΥ.


1)ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ(ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ) ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΙΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΕ ΔΥΟ ΑΛΛΕΣ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ , ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΠΡΟ 3 ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΝΩΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ/ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ- ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΑΔΙΚΑ ΚΑ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.
2)Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Α/ΓΕA ΠΤΕΡΑΡΧΟΥ (Ι) ΧΡ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΩΣ ΝΕΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΥΣΤΕΡΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΙΜΟ Α/ΓΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΑ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ.(ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ).. ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Δ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΜΠΑ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΣ(ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΗ 83 ΤΗΣ ΣΣΕ) ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΕΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ. ΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΜΠΑΣ ΗΤΑΝ ΣΩΜΑΤΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΚΑΣΤΑΝΙΩΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΗΝ 3η Μ/Κ ΤΑΞΠΖ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΥΛΗ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ XVI M/K ΜΠΖ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ..ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΥΛΟΓΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΙ ΕΠΕΛΕΓΗ Ο ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ , ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΕΣ, ΩΣ ΝΕΟΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ/ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΑΜΠΑ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΝΟΡΑ(ΤΑΞΗΣ 84 ΤΗΣ ΣΣΕ).. ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ(ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ).
3)ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝΕ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ../ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ... ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ(ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΓΙΟΖΕΦ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ....ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΥΝΤΟΜΑ , ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΝΑΜΕΝΩ ..ΔΙΑΦΟΡΑ.... ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΕΟΣ(ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ).ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΩΣ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΑΠΣΤΡΑΤΕΥΘΕΝΤΑ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΥ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Β ΚΛΑΔΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝ, ΟΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ Ή ΜΗ /ΜΕΤΑ  ΩΣ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟ/ΥΠΑΡΧΗΓΟ  Ο ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ  ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΝ/ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ/ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ , ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΝΑΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ...
4)ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ-ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΛΙΟΥ(ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ) ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΘΕΤΑ, ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ , ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΑΛ,ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ -ΓΕΝ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ , ΕΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ /ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΠΡΟ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ...ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ...ΟΚ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΑΜΕ ΑΡΧΗΓΟ...ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΣΤΗΝ ΕΕ Ή ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ(ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΟΥ Χ"ΡΥΣΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΠΙ"...). ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ,.(ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΑ ΚΙΤΑΠΙΑ ΜΟΥ....)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου