Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Αν είσαι αναποφάσιστος, ίσως τα παρακάτω σε βοηθήσουν την Κυριακή.Πάμε με τη σειρά που επιβλήθηκαν:   

Καταργήστε όσα συμφωνήσατε στην Αγία και Μεγάλη Σύνοδο στο Κολυμβάρι της Κρήτης.Καταργήστε το άρθρο 3 για τις έμφυλες ταυτότητες.

Καταργήστε το άρθρο 8 για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Καταργήστε την… συμφωνία των Πρεσπών.

Καταργήστε το άρθρο 3 για την θρησκευτική ουδετερότητα του Ελληνικού κράτους.


Όποιος προεκλογικά μιλήσει για τα παραπάνω 5 γρανάζια που θερίζουν την χώρα, αυτόν και να ψηφίσεις.

Όποιος προσεγγίζει στην ουσία την κρίση και όχι επιφανειακά, λέγοντας ότι είναι κατά κύριο λόγο πνευματική και έπειτα οικονομική κλπ.... μάλλον με αυτά τα κριτήρια να ψηφίσεις.

Όποιος μιλάει για Χριστό και μιλούσε και δεν τον εμπορεύεται....μπορείς να τον ψηφίσεις.

Ειδικά οι παραπάνω 5 αποφάσεις/νομοσχέδια είναι τα μεγαλύτερα γρανάζια ιστορικά που έβαλαν σε κίνηση στην χώρα μας και είναι υπεύθυνα για την καθημερινή αιμορραγία που ακούμε στις ειδήσεις.

Οι τραγωδίες και τα δυστύχημα διαδέχονται το ένα το άλλο, δεν προλαβαίνουν οι τάφοι να ανοίγουν και οι ιερείς να θάβουν........... έχουν πάρει, από το 2016 και έπειτα, ανεξέλεγκτη τροπή.

Αυτά τα γρανάζια είναι σε κίνηση και ακολουθούν τους ρυθμούς του χρόνου, του τεχνητού μας χρόνου δηλαδή.

Πόσους άκουσες υποψήφιους, κάθε κατηγορίας, να μιλάνε στην προεκλογική τους ομιλία για αυτά τα πέντε γρανάζια;

Ποιος προσέγγισε με πνευματικό τρόπο το ζήτημα της κρίσης;

Ένα πράγμα έχει  αποδειχτεί από αυτή τη στήλη και το ξέρουν καλά όσοι την διαβάζουν, ότι το ζήτημα της κρίσης στη χώρα μας αλλά και γενικότερα, είναι η εσωτερική μας κατάσταση και το ζήτημα πλέον είναι πνευματικό. Πάντα ήταν, λόγω όμως τώρα της κατηφόρας είναι πιο εμφανές από ποτε.

Ότι και αν τάζουν, ότι υποσχέσεις και να δίνουν οι υποψήφιοι, αν δεν κατανοήσουν την ρίζα του προβλήματος, οι παροχές τους ή οι λύσεις τους είναι το χαλάκι  κάτω από το οποίο θα μπουν και πάλι οι ακαθαρσίες.

Και θα μου πεις τώρα ποιες είναι οι ακαθαρσίες...

Ορίστε μια από αυτές......είναι στην εκπαίδευση, στα σχολεία μας,  που μιλάνε για τη διαστροφή της φύσης σε.... ανήλικα παιδιά του Γυμνασίου! 

Ορίστε τι κάνουν στα παιδιά μας,  κάποιοι δηλητηριάζουν και βιάζουν τις αθώες παιδικές ψυχές και δεν δίνουν λόγο σε κανέναν...αντιθέτως, τους προστατεύει ο νόμος!


Υποψήφιε, με αγάπη στο λέω, νομίζω πως έχεις χάσει τον στόχο, για τα καλά. 

Αυτή τη στιγμή στις προεκλογικές ατζέντες σας θα έπρεπε να δεσπόζουν τα παραπάνω άρθρα και αποφάσεις και να σας απασχολεί πρώτα ο τρόπος κατάργησης τους και έπειτα και τα υπόλοιπα.

Από την άλλη, αναγνωρίζω ότι... άλλα ζητάει ο κόσμος, ζητάει λύσεις στα καθημερινά του προβλήματα και αδιέξοδα,λογικό αυτά να ζητάει μια απογοητευμένη κοινωνία.. και αυτά της λέτε…. πολλοί ψηφοφόροι ,όχι όλοι,  αποφασίζουν για το μέλλον τους και πάνε στην κάλπη ψηφίζοντας με κριτήριο αποκλειστικά το προσωπικό συμφέρον.

Το προσωπικό μας συμφέρον όμως, στις ημέρες που πατάμε, δεν πρόκειται να ικανοποιηθεί αν δεν σταματήσουν τα παραπάνω γρανάζια να γυρίζουν.

Αυτό πιθανός θα το διαπιστώσουμε λίγο μετά τις εκλογές και όταν το διαπιστώσουμε φοβάμαι θα είναι αργά.

Είναι μεγάλη η ευθύνη τώρα να επιλέξουμε συνδυασμους που δεν αναγνωρίζουν τι μέλλον κατασκευάζεται από τα παραπάνω άρθρα.


Για ποιο μέλλον της χώρας μας  μιλάμε όταν το μέλλον της χώρας, δηλαδή η νέα γενιά, αυτό είναι το μέλλον, κακοποιείται συστηματικά ΚΑΙ ποικιλοτρόπως  και όπως επιβάλουν οι παραπάνω αποφάσεις... με τον χειρότερο τρόπο και σε τρυφερη ηλικία.. από το γυμνάσιο παρακαλώ.!

Πως μιλάτε μερικοί για το μέλλον της Ελλάδος, για αναπτυξιακά έργα..για οικονομική ανάπτυξη, για επενδύσεις, για εργασία, για δομές κλπ...αγαπητέ μου δεν υπάρχει μέλλον  και όποιος και αν βγει, ότι και να υποσχεθεί, αν δεν καταργηθεί η παραπάνω πεντάδα δεν υπάρχει μέλλον...όχι τουλάχιστον αυτό που υπόσχεστε στις ομιλίες σας.
Το μέλλον, σε εθνικό ή τοπικό επίπεδο, το καταστρέφουν οι οδοστρωτήρες της ΕΕ και των διαταγών της.

Οι οδηγίες με την μορφή φιρμανιών σήμερα αποστέλλονται στα σχολεία μας, αυτά που μαθαίνουν τα παιδιά μας με ύπουλο τρόπο...αυτά που διδάσκονται στις μαθητικές αίθουσες πονηρά και προωθούνται μαζί με άλλες θεματικές ενότητες, δράσεις, όπως η υγεία και οι εξαρτήσεις,  είναι αυτά τα όποια είχε βγάλει στη φόρα ο Διονύσιος Μακρής.

Όπως εxει βγάλει στη φόρα και πολλά άλλα..


Ειδικά μέσα από την έκθεση Λούνατσεκ, έφερε στην επιφάνεια το σκοτεινό τους πλάνο για τις επόμενες γενιές, για τα παιδιά μας και τα παιδιά κάθε κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το 2012,  13 από τους 22 Έλληνες Ευρωβουλευτές είπαν ναι στο κατάπτυστο ψήφισμα Λούνατσεκ. Άλλοι δήλωσαν παρών ,άλλοι απουσίαζαν... επιτρέποντας έτσι στο ψήφισμα θεριστική μηχανή να επιβληθεί σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ.

Ο Διονύσιος Μακρής είναι ο μόνος που έχω ξεχωρίσει από όσους αυτή τη στιγμή  ζητάνε την ψήφο μας για την Ευρωβουλή. Δεν αναφέρω κόμμα,  μόνο όνομα.

Τον Φεβρουάριο που πέρασε, εγκρίθηκαν και πάλι στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο αποφάσεις για την προστασία και προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ευρώπης [εδω Το μέλλον του καταλόγου δράσεων για τα άτομα ΛΟΑΔΜ (2019-2024)], 
ιδανικά και πρότυπα που τα συναντάμε με όλη τους την μεγαλοπρέπεια στη…...Eurovision. 

Και μάλιστα στο ψήφισμα αυτό, γίνεται λόγος για καθυστέρηση από κάποια κράτη μέλη της Ευρώπης, στη νομική προστασία και αναγνώριση των ΛΟΑΤκι κοινοτήτων..

Το πρόβλημα μου, που δεν είναι δικό μου αλλά είναι πρόβλημα μας, δεν είναι τα άτομα που έχουν επιλέξει κάτι παρα-φυσικο, είναι επιλογή τους και όλοι έχουμε ελαττώματα και παίρνουμε λάθος αποφάσεις και προσωπικά αν και διαφωνώ δεν τους κρίνω....... το πρόβλημα είναι οι αποφάσεις και οι νόμοι που υποχρεώνει ο μεγάλος νταβατζης (ΕΕ) να ψηφίζονται και να εφαρμόζονται σε κάθε κοινοβούλιο.

Και αυτοί οι νόμοι, αυτά τα ψηφίσματα, προέρχονται από πολύ σκοτεινά κέντρα , είναι βγαλμένοι όπως έχουμε πει και παλαιότερα, από πολύ παλιά εγχειρίδια..... καταστροφών.

Γνωρίζουν το "know how" των καταστροφών και ο πόλεμος τους είναι ανοιχτός και ξεκάθαρος πλέον….γιατί μέσα από αυτούς τους νόμους, πέρα από τις καταστροφές, χτυπάνε και την ίδια την Ορθοδοξία αλλά και όσους είναι μέλη της.

Και αν τώρα δεν φαίνεται στην Ελλάδα το κυνήγι ή αχνοφαίνεται μέσα από τον αντιρατσιστικό νόμο, στην Αμερική ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα.

Στο παρακάτω άρθρο και με αφορμή τους γάμους ομοφυλοφίλων το 2015 στις ΗΠΑ, ετοιμάζονται να εξαπολύσουν την "Νύχτα των κρυστάλλων" για όσους αντιτίθενται στα παραπάνω ήθη και συνήθειες.

Για αυτό τα εκπαιδεύουν από μικρά τα παιδιά, όχι για να προωθήσουν μόνο την διαστροφή της ανθρώπινης φύσης αλλά αργότερα, όταν θα ξεθωριάσουν οι μνήμες και θα πέσουν οι πολιτισμικές αντιστάσεις, να στρέψουν αυτές τις γενιές απέναντι σε όσους εναπομείναντες "αντιστασιακούς τρομοκράτες" αντιδρούν στο νέο κοινωνικό μοντέλο. 

Αυτό είναι πολύ σοβαρό!

Στη Αμερική λοιπόν, και αν δεν κάνω λάθος μεταδίδεται για πρώτη φορά από ελληνικό μέσο, πέρασαν στο κογκρέσο των ΗΠΑ, στις 17 Μαΐου, ανήμερα της 
Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Ομοφοβίας, πριν μερικές ημέρες δηλαδή, νόμο περί ισότητας των φύλων (Equality Act)  

Τι λέει αυτός ο νόμος;

Σύμφωνα με τον νόμο H.R.5 — 116th απαγορεύεται η οποιαδήποτε διάκριση λόγω ταυτότητας φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού σε χώρους όπως το δημόσιο, η εργασία, η εκπαίδευση, γενικά σε μέρη αναψυχής και ψυχαγωγίας, σε συγκεντρώσεις, σε κέντρα διασκέδασης….κλπ.

Με λίγα λόγια παντού...!

Το άτομο που θα παραβιάζει τον νόμο, θα αντιστέκεται στον νόμο και όσα αυτός υπερασπίζεται, θα διώκεται ποινικά!

Αν επιλεγείς ή υπερασπίζεται την παραδοσιακή οικογένεια... θα μας λένε ότι προωθεις το  μίσος και τη βία και θα μας ασκούν αγωγές.


Θα είναι έγκλημα σκέψης η αναφορά στην παραδοσιακή οικογένεια, στο διαχωρισμό άνδρας και γυναίκα, στο πάππους και γιαγιά….στο αγόρι κορίτσι..!

Θα είναι έγκλημα σκέψης η αντίσταση σε αυτά τα ήθη, όποιος δεν τα υιοθετήσει στη συνείδηση του και φυσικά στις καθημερινές του συναναστροφές, θα διώκεται σαν κοινός εγκληματίας!!! 

Καταλαβαίνουμε τι σημαίνει κάτι τέτοιο;;;;

Και αφού γίνετε στην Αμερική θα εφαρμοστεί και εδώ και οι βάσεις ήδη έχουν μπει απλά χρειάζεται παραπάνω χρόνος (πράγμα που δεν ξέρω αν ξέρουν ότι δεν το έχουν).

Αυτό ετοιμάζει και η Ευρώπη, και όλα αυτά τρέχουν παράλληλα σε πολλά μέρη του πλανήτη,  γιατί είναι πολύ μεγάλα γρανάζια, όχι μόνο της νέας εποχής των αξίων που θέλουν να επιβάλουν αλλά και των καταστροφών και όσα συναισθήματα αυτές προκαλούν !!

Αυτό που θέλω να πω σήμερα, παραμονή εκλογών, είναι το εξής……να είσαι προσεκτικός στο που θα δώσεις την ψήφο σου, το ζήτημα δεν πρόκειται να λυθεί πολιτικά αλλάέχω την εικονα ότι είναι μια σφυγμομέτρηση του Ουρανού.. με ποια κριτήρια θα επιλέξει ο Έλληνας. 
Θα καταγράφουν οι προθέσεις μας λίγο πριν τον............... Ιούνιο.

Λίγο πριν τον Ιούνιο…. 

Για αυτό έβαλαν τις εκλογές τέλος Μαΐου..!

Για την ιστορία... η ομοφυλοφιλία ήταν νόσος...ψυχική νόσος και αναρωτιέμαι πόσα πήρε το Παγκόσμιο... Υπουργείο Υγείας για να την αφαιρέσει από τη λίστα του:


"Δήλωση της προέδρου του ΔΣ του ΚΕΘΙ, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για την 17η Μαΐου, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας.

Οταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αφαίρεσε από τη λίστα των νοσημάτων την ομοφυλοφιλία, καθιέρωσε τη 17η Μαΐου ως Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας.
Σήμερα, 30 χρόνια μετά, η χώρα μας έχει θεσπίσει το σύμφωνο συμβίωσης για ομόφυλα ζευγάρια, έχει ψηφίσει το νόμο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου και έχει ανοίξει τη συζήτηση για τον γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων, καθώς και για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Φέτος, επίσης, είναι η πρώτη φορά που στις επικείμενες εκλογές, άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας κατεβαίνουν υποψήφια ανοιχτά, με ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντα.
Υπάρχουν όμως ακόμη πολλά που πρέπει να γίνουν. Κοιτάμε μπροστά, υπερασπιζόμαστε τη διαφορετικότητα, την ισότητα, την ελευθερία και την αξιοπρέπεια της καθεμιάς και του καθένα από εμάς. Παλεύουμε για μια κοινωνία πολύχρωμη και συμπεριληπτική, μακριά από σκοταδιστικές και μισαλλόδοξες πρακτικές. Το μαύρο, ως επιλογή, ας αφορά μόνο στυλιστικές επιλογές και όχι επιλογές ζωής!"


Rick

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου