Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Ο.Υ.Α. Είμαστε πάλι εδώ για τη μάχη των μαχών ,για να σώσουμε όλοι μαζί την Πατρίδα μας .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε φίλους και συνεργάτες που το 3ήμηνο της απουσίας μας , αναφέρθηκαν ( υπερβολικά κάπως ) σε εμάς .

Δεν είμαστε παρά , κάποιοι από εσάς , απλοί πολίτες της διπλανής Πόρτας . Δεν εκπροσωπούμε κόμματα και συμφέροντα , δεν αποσκοπούμε σε ιδιοτέλειες … το ξέρετε άλλωστε !!
Κάθε χτύπος την καρδιάς μας , κάθε ανάσα μας , κάθε σκέψη μας ( πριν αφήσουμε τούτο τον κόσμο ) είναι καιρό τώρα συντονισμένος στην υλοποίηση ενός Ιερού σκοπού .
Σε κάθε εποχή , υπάρχουν και θα υπάρχουν οι ΦΥΛΑΚΕΣ την μεγαλύτερης πολιτισμικής αυτοκρατορίας που γέννησε η Ιστορία των ανθρώπων , σε κάθε εποχή θα υπάρχουν ΈΛΛΗΝΕΣ στην καρδιά , στην ψυχή και στην συνείδηση , που με χαράς θα παίρνουν τη σκυτάλη , υπηρετώντας έναν ανώτερο σκοπό .
Ποτέ ( ίσως ) δεν θα τους μάθετε , ποτέ δεν θα του δείτε , ΥΠΑΡΧΟΥΝ όμως . Υπάρχουν στα μάτια ενός μικρού παιδιού , στον αναστεναγμό του Παππού και της Γιαγιάς , στο δάκρυ του Παπά , υπάρχουν σε κάθε ελληνική ψυχή , σε καθετί που αποπνέει Ελλάδα .
Πάμε τώρα , στο σήμερα !!
Η Συμφωνία των Πρεσπών κυρίως , ρύθμισε και θα ρυθμίσει τις Πολιτικές εξελίξεις , τούτο έχει «κλειδώσει » . Κανείς , ούτε η ΝΔ θα μπορέσει να το αποφύγει (χάριν σε όλους εσάς ) κανείς δεν θα μπορέσει να μην δεσμευτεί πλέον στις προεκλογικές προγραμματικές του δηλώσεις γιαυτό .
Σκοπός μας , να καταστεί ΑΧΡΗΣΤΗ η συμφωνία των Πρεσπών , αφού ήδη , οι γεωπολιτικές δυναμικές που την δικαιολόγησαν ( για κάποιους ) έχουν μεταβληθεί , μετατρέποντάς την πλέον σε απειλή για τα Βαλκάνια
Ωστόσο , τεράστιοι κίνδυνοι εν τω μεταξύ ¨βρίσκουν την ευκαιρία¨ .
Η Κύπρο μας ( όπου προσπαθούμε να φτιάξουμε Ρωσικό στράτευμα που σταδιακά θα μετεξελιχθεί σε Κυπριακό ) κινδυνεύει από το μπράντιφερ ΗΠΑ ( μέσω της Μ Βρετανίας ) και Ρωσίας .
Η Τουρκία ¨σέρνει¨ τα πράγματα στο μεγάλο ξεκαθάρισμα , αφού , δεν έχει άλλη λύση . Αποσκοπεί σε μεγάλης κλίμακας σύγκρουση Αμερικανικών και Ρωσικών συμφερόντων στην ευρύτερη περιοχή .
Μην φοβάστε και μην ακούτε , καμιά μεγάλη δύναμη δεν θέλει Παγκόσμιο Πόλεμο , νικάνε εάν νικήσου , τα ¨ κράτη τσιράκια τους ¨ τα αντίπαλα ¨κράτη τσιράκια ¨
Στην Θράκη μας , η κατάσταση είναι απελπιστική και θα τη χρεώσουμε σε όλους . Απαιτείται ΑΜΕΣΑ η απομάκρυνση του Τουρκικού προξενείο και ο λογιστικός έλεγχος της Ziraat Bank .
Το σημαντικότερο όμως είναι , έγκαιρα και υπερβαίνοντας εαυτούς για έναν ανώτερο σκοπό , όλοι όσοι συνειδησιακά εντάσσονται στο λεγόμενο Πατριωτικό μέτωπο , να αποδεχθούν ένα κοινό συντονιστή τους , που θα ¨μιλάει¨ εκ μέρους όλων με τ άλλα πολιτικά Κόμματα .
Τούτον τον ρόλο άλλωστε , και εμείς , μέσα από τους φίλους που μας φιλοξενούν , θα προσπαθούμε , με όλους εσάς μαζί , να υλοποιούμε !!
Ας πάρουμε επιτέλους το μέλλον μας , το μέλλον των παιδιών μας στα χέρια μας .
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής )
triklopodia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου