Τρίτη, 21 Μαΐου 2019

Το «χρηματιστήριο» των προφητειών και τα «παπαγαλάκια του».

Κάποτε είχαμε την εποχή του χρηματιστηρίου ,και τα παπαγαλάκια μετέφεραν «τα καλά χαρτιά «,Θυμάστε που καταλήξαμε .Τώρα έχουμε την εποχή των «Προφητειών» που μεταφέρονται και αυτές από παπαγαλάκια .

Κάθε εποχή να ξέρετε ,έχει τα παπαγαλάκια της ..
Το χρηματιστήριο έχει τις σίγουρες «μετοχές » του πάντα και έτσι το «χρηματιστήριο των ‘προφητειών » έχει και αυτό τις σίγουρες .στο χέρι σας είναι να τις ανακαλύψετε .
Γεμίσαμε , προφητείες από γέροντες’ ,γερόντισσες , μοναχούς , καφετζούδες ,χαρτορίχτρες έχουμε γίνει μπάχαλο.
Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να ξεφύγουμε από την πλάνη ,άνθρωποι είμαστε ,άρα εύκολα θύματα του «πονηρού».
Ας ζητήσουμε ταπεινά την βοήθεια του θεού και την φώτιση να γράψουμε το «σωστό » και να διαβάσουμε το «σωστό ‘» και να μας προφυλάξει από την» πλάνη » και την «πτώση «
Ποιος μπορεί να δει πιο καθαρά μία κατάσταση ή να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα ή και να προβλέψει το μέλλον .
Μόνο αυτός που δεν  κατέχεται από πάθη ,όπως της «υπερηφάνειας » ότι εγώ ξέρω …της » φιλοδοξίας» ότι οι άλλοι θα με παραδεχτούν επειδή εγώ ξέρω ..Της «φιλαργυρίας » ας πούμε για τις προφητείες να ‘μαζέψουμε » κόσμο και αργύρια … Είμαστε σίγουροι ότι όλοι εμείς που διατεινόμαστε για την «σωτηρία» και προειδοποιούμε τους άλλους ,έχουμε σώσει τους εαυτούς μας και το κάνουμε με «απάθεια » ..
Είναι ατελείωτος ο κατάλογος των «παθών » που μας διακατέχουν .Το επιθύμησες μία φορά ,τό έκανες μία φορά είναι αμαρτία , δεν την κατάλαβες ,σου άρεσε από το «αποτέλεσμα » και το συνεχίζεις ,τότε έγινε «Πάθος» να γράφεις και να διαβάζεις «προφητείες » ..
Εάν την πρώτη φορά το έκανες με «καθαρή καρδιά «και πήρες την «επιβράβευση » των άλλων ,έπρεπε να την αφήσεις στην άκρη και να μην την αναζητάς .Η πρώτη φορά είχε την ‘χάρη » του θεού ,μετά όμως είδε την «οίηση» μέσα σου ο «Θεός» πήρε την χάρη του ,αλλά εσύ «υπνωτισμένος » από την γλύκα του πάθους της «κενοδοξίας» συνεχίζεις να πλανάσαι ,αναλύοντας τις «προφητείες » τα «λόγια των γραφών » τα λόγια γερόντων αληθινών ή φανταστικών .Μετρώντας τα like ….Αυτό πλέον είναι υπό «δαιμονική » επήρεια και δεν έχει καμία «ευλογία » πλέον .
Έτσι δεν μπορείς να βοηθήσεις κανέναν είσαι «εμπαθής » και υποκριτής ότι σε ενδιαφέρουν οι άλλοι ,πως να το κάνουμε .Το μόνο που «τρέφεις » είναι τα «πάθη » σου .
Δεν είναι όλοι όμως το ίδιο όπως και τα δάχτυλα του χεριού .Στο «χέρι » μας είναι να «διαβάσουμε » ποια προαίρεση και ποια ενέργεια κρύβεται πίσω από αυτόν που «γράφει » ή και αυτόν που «διαβάζει » …
Ο διάβολος μας γλεντάει κανονικότατα όλους μας «εν αγνοία » μας ,πέφτουμε σε αμαρτίες ,τις κάνουμε πάθη και δεν παίρνουμε χαμπάρι .
Εάν δεν ειρηνεύσεις μέσα σου ,εάν δεν βρεις τρόπο να «απομακρυνθείς ‘» από την «γεννήτρια » πειρασμών που λέγεται «κόσμος » και τρέφει τις αισθήσεις και την «μνήμη » ,θα γράφεις ,θα διαβάζεις και θα είσαι μέσα στις «πλάνες «.
Τα ίδια και τα ίδια πράγματα γράφονται για χρόνια ,σήμερα ,αύριο ,χθες ,μεθαύριο ,έρχεται ,ήρθε ,θα έρθει και το «γαϊτανάκι » των προφητειών συνεχίζεται .

Το σίγουρο είναι ότι θα έρθει ,αλλά δεν θα σε προειδοποιήσει αυτός που σε προειδοποιεί για χρόνια .Κάποτε θα το πετύχει και τότε θα πανηγυρίζει ,ότι το βρήκε βέβαια ..
το μόνο που κάποιος μπορεί να πει , βλέποντας τα πράγματα από απόσταση και χωρίς φόβο ,παρά μόνο με «φόβο θεού» .Όχι επειδή το λένε τα «παπαγαλάκια » ,όχι επειδή υπάρχει μία αδιαφορία σε μεγάλο ποσοστό και μία «αποστασία » ενώ όλα είναι ‘εκρηκτικά » ,όχι επειδή τα πάντα μοιάζουν με συσσώρευση δυναμίτη ,ότι είμαστε κοντά αλλά αυτό κανείς δεν το ξέρει παρά μόνο ο Θεός .
και λίγη πολιτική
Οι ψεκασμοί αεροσκαφών στην αττική πλέον ,δεν αφήνουν να φανεί ‘»γαλανός ουρανός » .Μέσα σε λίγες ώρες γεμίζουν ‘γραμμές» που γίνονται νέφη και βροχή που μας «ποτίζει» .Εκλογές έρχονται ,ποιος ξέρει ,το «λίθιο» και άλλα μέταλλα βοηθούν στην «αποβλάκωση » μας… Μόνο τους «μπαχαλάκηδες » δεν πιάνουν οι ψεκασμοί ,τι παίρνουν αυτοί άραγε ,διεγερτικά..Περαστικά μας .αλλά έχει ο Θεός
Αλλά δεν «μετανοούμε » από τον Αλέξη στον Κυριάκο θα πάμε .Είναι δυνατόν ,τόσο δυνατοί είναι οι «ψεκασμοί «
δεν καταλαβαίνετε ότι δεν τους ενδιαφέρει ποιος θα είναι πάνω ,αρκεί να είναι «δικός τους » .
Μην νομίζετε ότι τον Αλέξη θα τον πειράξει που θα είναι «αντιπολίτευση » αν προλάβει… Γιατί το ίδιο «αφεντικό» έχουν με τον Κυριάκο .Απλά ρόλους θα αλλάξουν στο «Θέατρό» .Έτσι και αλλιώς «φτιάχτηκε’ όπως του υποσχέθηκαν . Ποιος ξέρει σε ποιες offshore είναι τα ‘κέρδη » του .
Δεν τους ενδιαφέρετε «εσείς’ .Ο «θεός» που πιστεύουν όλοι αυτοί ,δεν είναι αυτός που λέει «αγαπάτε αλλήλους..»
Δεν είναι ο ‘Χριστός » αλλά ο «χρυσός» …
Ας βάλει ο ΘΕΟΣ το χέρι του λοιπόν ,αν και βλέπω να είναι «επίπονη» η επέμβαση, μα καταλήγει πάντα να είναι για το καλό μας ..
Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας 

«Αγρυπνείτε και εργάζεσθε τα έργα του φωτός»
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου