Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Bilderberg 2019! Δεν θα πιστέψετε ποιος πηγαίνει και η ατζέντα που παραδέχονται! Τα μυστικά εκρήγνυνται!

Με τη Lisa Haven  

"Η Μπίλντερμπεργκ κινεί τις χορδές κάθε κυβέρνησης και υπηρεσίας πληροφοριών στον δυτικό κόσμο." - Τζέιμς Μορκάν, Το ένατο ορφανό.

Αυτή είναι μια από τις πιο αληθινές δηλώσεις που έρχονται κατευθείαν από το στόμα ενός παγκοσμιοποιητή! Τραβούν την πλειοψηφία - αν όχι όλες - τις χορδές που παίζονται σήμερα. Από την πολιτική μέχρι την ιατρική πρόοδο, την τεχνολογία, την παγκόσμια διακυβέρνηση και πολλά άλλα. Πρόκειται για μια ομάδα που χειραγωγεί, αναζητά χρήματα, για την εξουσία, για να βελτιώσει τον εαυτό της. Μόνο πρόσφατα έχουν για το κοινό τους κακόβουλο πρόγραμμα. Με τη μορφή των συναντήσεων Bilderberg, των Guidestones της Γεωργίας και των ίδιων των ηγετών.
Την 30η Μαΐου-2η Ιουνίου, η μυστηριώδης, κακόβουλη, πεινασμένη ομάδα Bilderberg, θα φιλοξενήσει την 67η ετήσια συνάντησή τους από τη σύστασή τους το 1954. Θα υπάρχουν συνολικά 130 συμμετέχοντες από 23 διαφορετικές χώρες που συναντώνται στο Moντρέ της Ελβετίας, θα συζητήσουν τις πολιτικές, την αποδημία, τον λαϊκισμό και τις μυστικές τους ατζέντες πίσω από κλειστές πόρτες.
Στο βίντεο που ακολουθεί περνάω από την ημερήσια διάταξη Bilderberg 2019 και από εκείνους που περιλαμβάνονται στον κατάλογο συμμετοχής. Όταν ανακαλύψετε την πραγματική ατζέντα τους, θα πέσετε στο πάτωμα! Πληκτρολογήστε τη λέξη και μοιραστείτε αυτήν με όλους όσους γνωρίζετε ....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου