Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΛΗΘΩΡΙΚΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ...

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΠΙ ΩΡΕΣ  ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ 27 ΧΩΡΕΣ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΕ. ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΝΩ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΩΝ.
2)ΛΙΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ  ΕΧΑΣΑΝ 2 ΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ 179, ΕΝΩ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΕΧΑΣΑΝ 41 ΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ 150. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΗΤΤΕΣ.

3)ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ  ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ /ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΙΟΝΤΕΣ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΥ SPD  ΤΩΝ ΜΠΡΑΝΤ-ΣΜΙΤ ΚΑΙ ΣΡΝΤΕΡ ΣΤΟ 15.5%. ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΠΟΥ ΑΠΟ 35.5% ΠΡΟ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΕΠΕΣΑΝ  ΣΤΟ 28%..ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ27.3% ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ ΤΟΥ 15.5%.

4)ΟΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ 50 ΣΕ 70ΕΔΡΕΣ.

5)ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΑΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ, ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΑ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑ. . ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΛΕΓΚΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΑΤΕΟ ΣΑΛΒΙΝΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΕΔΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΦΘΑΣΕ ΤΙΣ 28

6)ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ(ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΒΙΜ ΚΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΑΣ ΓΕΡΟΥΝ ΝΤΑΣΕΜΠΛΟΥΜ).ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ(CDA) TO ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΡΟ D66 ,ΕΝΩ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΡΚ ΡΟΥΤΕ.(VVD) ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΧΑΓΗ.

7)ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ  ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΓΚΙΡΝΤ ΒΙΛΝΤΕΡΣ ΕΠΑΘΕ ΚΑΘΙΖΗΣΗ (ΤΟ ΚΟΜΜΑ PVV)  ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ(ΓΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ) ΚΟΜΜΑ/FORUM  ΤΟΥ ΓΑΛΛΟ-ΟΛΛΑΝΔΟ-ΙΝΔΟΝΗΣΙΟΥΚΡΙΣΤΙΑΝ ΜΠΟΝΤΕ.

8)ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΗ  Ν.ΦΑΡΑΤΖ. ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ.ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ ΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ.ΚΑΛΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ.

9)ΣΕ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΦΑΡΑΤΖ-ΛΕΠΕΝ(NATIONΑL RALLY)  ΚΑΙ ΛΕΓΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΕΟ ΣΑΛΒΙΒΙΝΙ./ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΕΥΡΩΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ.

10)ΠΑΡΑ ΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ/ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ/ΠΡΟ ΜΗΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΝΤΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ, Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ (ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ) ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΙΝΕ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΙ ΘΕΣΗ ΛΑΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ/ΔΕΞΙΑ.

11)Η ΗΤΤΑ ΜΑΚΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΠΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ,ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΗΡΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ  ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΦΙΛΙΠ.ΕΞΑΦΝΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ(ΤΩΝ ΜΙΤΕΡΑΝ-ΖΟΣΠΕΝ-ΣΕΒΕΝΕΜΑΝ ΚΑ).ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΜΑΚΡΟΝ.

12)ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ , Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΟΙΝΩΝΙΣΤΗΣ ΜΑΝΦΡΕΝΤ ΒΕΜΠΕΡ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ/ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΜΠΛΟΚ. ΔΥΣΚΟΛΟ. ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΤΟ"ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΙΜΠΙΖΑ", ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ ΣΤΡΑΧΕ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ(ΠΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΣΧΥΡΟ)

13)Ο ΣΑΛΒΙΝΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΗΞΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ, ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΦΙΛΑΝΔΟΥΣ, ΤΟ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ AfD..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ...

14)ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ "ΦΙΛΟ-ΡΩΣΙΚΕΣ ΜΑΤΙΕΣ" ΤΟΥ ΣΑΛΒΙΝΙ  ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ "ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ, ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΑ ΑΝΤΙ-ΡΩΣΙΚΑ.

15)ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΟ "ΦΙΝΤΕΖ' ΤΟΥ ΟΥΓΓΡΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΡΜΠΑΝ..ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ.... ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

16)ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ,ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΒΗΡΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΠΕΝΤΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟRTΟΓΑΛΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΟΣΤΑ.

17)ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ , ΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ,ΛΟΓΩ ΚΑΤAΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΔΕΞΙΑΣ-ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ.

18)ΤΟ ΝΕΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ , ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΘΑ ΑΝΟΙΧΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ , ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΘΕΤΙΚΑ. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΝΕΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ.ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤA ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ-ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΡΕΥΜΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ.

19)ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ "ΠΑΤΑΓΟ" ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016, ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΣΟΚ /ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥ  BREXIT , ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΥΠΟΨΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου