Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.


«Καλά ρε φίλε, μόλις πάει κανείς να κάνει προκοπή και να πει κάτι σωστό, εσύ θα πετάγεσαι να τον απαξιώσεις; Θα έχεις μια κακή κουβέντα για τον καθένα; Και πώς θα σωθεί η χώρα όταν είμαστε με το ντουφέκι έτοιμοι να πυροβολήσουμε τον καθένα;». 
Αυτά τα λόγια άκουσα μέσα μου να λέει μια φωνή, μετά τις τελευταίες επικριτικές αναρτήσεις μου για τον Βελόπουλο και την "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ".
Αμέσως μετά όμως μια άλλη φωνή απάντησε στην πρώτη...«Ο Βελόπουλος έχει δώσει δείγματα γραφής με το ΛΑ.Ο.Σ. του Καρατζαφέρη, καθώς και με τις τηλεοπτικές του εκπομπές όπου πούλησε τις "Επιστολές του Ιησού" ...του ιδίου που λέει κι ο ίδιος, αποδεικνύοντας ότι δεν έχει ούτε ιερό, ούτε όσιο... Ψήφισε μνημόνιο και τώρα έρχεται να μας σώσει από αυτά...»
«Ναι όμως αυτά που λέει και γράφει στο πρόγραμμά του είναι αξιόλογα!» αντέτεινε η άλλη φωνή.
«Πολλοί στα λόγια, τα λέγανε καλά αλλά όταν ήρθε η κρίσιμη στιγμή να πούνε το μεγάλο "ΟΧΙ", υποτάχθηκαν και συνεργάστηκαν με τον εχθρό! Ο Καμμένος θα έκαιγε το ...σύμπαν κι έκανε την κότα απέναντι στην Μέρκελ!» αντέτεινε η φωνή της συνείδησης.
«Και γιατί να βιαστούμε να απαξιώσουμε τον Βελόπουλο, πριν καν δούμε τι θα κάνει;» είπε η φωνή.
«Γιατί υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις ότι είναι μία από τα ίδια!» απάντησε η φωνή της συνείδησης.
«Και τότε πώς θα απελευθερώσουμε την χώρα, από τους δυνάστες όταν απαξιώνουμε εκ των προτέρων τον καθένα;» είπε η φωνή.
«Η χώρα δεν θα απελευθερωθεί μέσω πολιτικών κινήσεων. Ό,τι έχει υπόσταση, το σύστημα έχει τρόπους να το απαξιώσει. Μα με κανένα σκάνδαλο κάποιου, μα με κανένα ρουφιάνο που θα κοτσάρουνε από δίπλα, μα με απειλές κ.α. Από την στιγμή που τα ΜΜ"Εξαπάτησης" είναι δικά του, μπορεί να εξουδετερώσει τον οποιοδήποτε και την οποιαδήποτε πολιτική κίνηση!» απάντησε η φωνή της συνείδησης.
«Και τότε εσύ τι νομίζεις πως κάνεις;» ρώτησε προβοκατόρικα η άλλη φωνή.
«Αυτό που κάνω εγώ και άλλοι, είναι να εξουδετερώσουμε τους μοχλούς του συστήματος με τους οποίους ελέγχουν την κατάσταση! Προσπαθούμε να τους εξαλείψουμε τις εφεδρείες! Να προκαλέσουμε ...δημιουργικό χάος, εξουδετερώνοντας κάθε δεκανίκι του! Και είναι το πιο σοφό που μπορούμε να κάνουμε γιατί έτσι εξαλείφουμε τις αυταπάτες στον λαό και τον βοηθούμε να συνειδητοποιήσει τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχουν οι άνθρωποι που θα απελευθερώσουν την χώρα!» είπε η φωνή της συνείδησης, υψώνοντας την έντασή της.
«Καλά κρασιά!... Μέχρι να συμβεί αυτό, θα μας περάσουνε και χαλκά στην μύτη...» είπε ξανά προβοκατόρικα η άλλη φωνή.
«Κάνεις λάθος! Ήδη στις τελευταίες εκλογές πολλά δεκανίκια του συστήματος πήγαν σπίτι τους (Καρατζαφέρης, Καμμένος, Θεοδωράκης, Λεβέντης κ.α.) και δεν προλαβαίνει πλέον να τους αναπληρώσει! Και το κυριότερο: ακόμη περισσότεροι συνειδητοποίησαν πως λειτουργεί το σύστημα, ελέγχοντας την κατάσταση με μικρά κόμματα μιας χρήσεως! Μέρα με την ημέρα αυξανόμαστε, μέχρι να υπάρξει η κρίσιμη μάζα που θα ανατρέψει τα πάντα!» είπε σε έκσταση η φωνή της συνείδησης.
«Άμα δεν υπάρξει κόμμα και άξιος ηγέτης δεν υπάρχει ελπίδα! Αυτά που λες είναι θεωρίες...» είπε απαξιωτικά η άλλη φωνή.
«Δεν είναι θεωρίες! Δεν χρειάζονται ούτε σφαίρες, ούτε μπράτσα! Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ο λαός που τώρα βρίσκεται ακόμη σε καταστολή, δεν είναι έτοιμος για να αποδεχθεί και να υποδεχθεί τον μεγάλο ηγέτη. Ο Χριστός να έρθει τώρα πάλι θα τον ξανασταυρώσουμε! Αυτό δεν κάναμε στον Καποδίστρια; Μέσω της προσωπικής συνειδητοποίησής μας, καθενός εκάστου, πλησιάζουμε προς την στιγμή που θα εμφανιστεί αυτός ο μεγάλος ηγέτης που περιμένουμε. Το πώς και τα άλλα, άφησέ τα! Είναι του Θεού δουλειά... Τα είπαν κι οι άγιοί μας, «κατά τον λαό και οι ηγέτες του». Τα λένε ακόμη κι οι βουδιστές: ο δάσκαλος εμφανίζεται όταν ο μαθητής είναι έτοιμος!» είπε η φωνή της συνείδησης.
«Για να δούμε... Σιγά μην γίνει τίποτε, με τα μυαλά που κουβαλάς εσύ και οι όμοιοί σου...» είπε η άλλη φωνή.
«Ξέρω ότι ζορίζεσαι γιατί εσένα σε πληγώνει και σε ατροφεί η εμβάθυνση των ανθρώπων στα πράγματα... Όμως να ξέρεις ότι ο καιρός της απελευθέρωσης ήρθε κι εσύ θα πας για ξεκούραση...» είπε η φωνή της συνείδησης και δεν ξανακούστηκε...
Ένα αίσθημα ευφορίας με κατέκλισε και προσήλθα στον υπολογιστή να καταγράψω τον διάλογο... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου