Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019

Η Βόρεια Κορέα αποστέλλει κωδικοποιημένο μήνυμα μέσω του Global Shortwave.

Η Βόρεια Κορέα φαίνεται να επαναλαμβάνει τις πολεμικές ενέργειές της μετά την αποχώρηση του προέδρου Ντόναλντ Tραμπ από τις συνομιλίες για την αποπυρηνικοποίηση με τον πρόεδρο Kιμ Γιονγκ Ουν. 

Η κατασκευή συνεχίστηκε σε εγκαταστάσεις πυραύλων που είχαν προηγουμένως
ανατινάξει, προφανώς για να είναι και πάλι έτοιμες για εκτόξευση πυραύλων και τώρα έχει μεταδοθεί κωδικοποιημένο μήνυμα σε όλο τον κόσμο μέσω του ραδιοφώνου Shortwave.
Στο παρελθόν, όταν η Βόρεια Κορέα πραγματοποίησε τέτοιες ραδιοφωνικές μεταδόσεις, μια εκτόξευση πυραύλων ή άλλη πρόκληση - όπως μια υπόγεια πυρηνική έκρηξη - έφτασε μέσα σε 48 ώρες.
Για να ακούσετε το κωδικοποιημένο μήνυμα (στα κορεατικά και κωδικοποιημένα) κάντε κλικ ΕΔΩ . (Η ομιλία ξεκινά μετά από περίπου 30 δευτερόλεπτα μουσικής).
Η υπηρεσία πληροφοριών της Νοτίου Κορέας αναφέρει ότι η δουλειά πραγματοποιείται στο Sohae, ένα από τα κύρια σημεία εκτόξευσης πυραύλων της Βόρειας Κορέας.
Η Sohae έχει χρησιμοποιηθεί για πέντε εκτόξευσεις δορυφόρων - δύο από αυτές ήταν επιτυχείς. Έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για τη δοκιμή μερικών από τους κινητήρες που χρησιμοποιούνται σε μερικά από τα διηπειρωτικά βαλλιστικά βλήματα της Βόρειας Κορέας (ICBMs).
Η Πιονγκγιάνγκ ξεκίνησε την αποσυναρμολόγηση του χώρου πέρυσι.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ HAL TURNER RADIO SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου