Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Γεώργιος Καμπάς: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Αρχηγού ΓΕΣ.

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης εξακολουθεί να νοσηλεύεται από τη 01:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (26/01/2019) ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στρατηγός Γεώργιος Καμπάς, συνέπεια καρδιολογικών ενοχλήσεων.Γεώργιος Καμπάς: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Αρχηγού ΓΕΣ


Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου, η κατάσταση της υγείας του κ. Καμπά δεν εμπνέει καμία ανησυχία, ενώ αναμένεται σύντομα να λάβει εξιτήριο.
Κατά την ίδια πηγή, ο Αρχηγός ΓΕΣ υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και του χορηγήθηκε η ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή.
Το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου αναφέρει τα εξής:
«Ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με τη νοσηλεία του Αρχηγού Γ.Ε.Σ. Στρατηγού Γεωργίου Καμπά
Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Στρατηγός κ. Γεώργιος Καμπάς προσήλθε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης το πρωί της 26/1/2019 και ώρα 1.00 π.μ. λόγω καρδιακών ενοχλήσεων. Διενεργήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και δόθηκε η ενδεδειγμένη αγωγή από τους γιατρούς της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς δεν εμπνέει καμία ανησυχία και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΓΝ ΕΒΡΟΥ
Δρ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ»
Λόγω του προβλήματος υγείας του αναβλήθηκε το σημερινό Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ).
Θυμίζουμε ότι ο Γεώργιος Καμπάς επιλέχθηκε ως Α/ΓΕΣ χθες βράδυ έπειτα από απόφαση που έλαβε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας, που συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό.
Νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ ορίστηκε ο αντιπτέραρχος, Χρήστος Χριστοδούλου, Α/ΓΕΑ ο αντιπτέραρχος, Γεώργιος Μπλιούμης, ενώ παρατάθηκαν για ένα έτος οι θητείες του αντιναυάρχου, Νικολάου Τσούνη ως Α/ΓΕΝ και του αντιναυάρχου, Σταμάτη Ράπτη ως αρχηγού του Λιμενικού Σώματος.

Γεώργιος Καμπάς: Ποιος είναι

Ο αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα.
Κατετάγη στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1979 και αποφοίτησε το 1983 ως ανθυπολοχαγός του Πυροβολικού.
Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου (ΑΣΠ) και της Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ).
Επίσης είναι απόφοιτος του Προκεχωρημένου Τμήματος Αξιωματικών Πυροβολικού Μάχης του ΣΞ των ΗΠΑ στο Fort Sill.
Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο αντικείμενο «Στρατηγική και Διπλωματία».
Έχει υπηρετήσει σε διάφορες Μονάδες ΠΒ Μάχης και Α/Α ΠΒ σε θέσεις Διοικητού Πυροβολαρχίας, Αξιωματικού Επιχειρήσεων και Διοικητού Μοίρας (συνολικά 12 χρόνια).
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου