Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Τα κορυφαία 10 μυστικά έξοχα όπλα που πραγματικά υπάρχουν | Αποκάλυψη Όπλων!

Η στρατιωτική τεχνολογία συνεχίζει να προχωρά με απίστευτους ρυθμούς. Εάν σκέφτεστε ξανά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και δείτε τα όπλα σε σύγκριση με τα σημερινά όπλα, είναι απλώς το μυαλό που μοιάζει με το πόσο προχωρημένα πράγματα γίνονται και από την εμφάνιση τους, ο πόλεμος είναι έτοιμος να γίνει πιο επικίνδυνος από ποτέ.

Από τα μηχάνημα στον ουρανό, τα άρματα εξοπλισμένα με απίστευτα όπλα, σε μικρά μη επανδρωμένα αεροσκάφη που εκτοξεύονται από αερομεταφορείς στον ουρανό! Έχει χορηγηθεί άδεια ασφαλείας! Ελέγξτε αυτά τα τρελά στρατιωτικά όπλα.

Μεταφορείς αεροσκαφών Gremlins.

Η ιδέα ενός αερομεταφορέα που λειτουργεί στον αέρα δεν είναι μια νέα ιδέα. Και εκτός από το φανταστικό αεροπλάνο που πετάει, το Helicarrier που εμφανίστηκε στα αμερικανικά κόμικς που δημοσίευσε η Marvel Comics, φαίνεται ότι αυτό είναι ένα αδύνατο κατόρθωμα. Αλλά όχι τόσο γρήγορα.

Σιδερένιο παραπέτασμα

Με το όνομα του «Σιδηρούν παραπέτασμα», ίσως νομίζετε ότι αυτό είναι ένα μυστικό ρωσικό στρατιωτικό όπλο, αλλά δεν είναι. Ο αμερικανικός στρατός δοκιμάζει ένα σύστημα σχεδιασμένο να προστατεύει στρατιωτικά οχήματα μικρότερα από τα άρματα μάχης,από επιθέσεις.

Δοκιμαστικό Quadcopter Drone.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Λευκορωσίας έχουν επιδείξει ένα νέο quadcopter drone.

Τεθωρακισμένο Drone.

Τα στρατιωτικά αεροσκάφη αυξάνονται και πολλοί από εσάς είναι πιθανώς εξοικειωμένοι με τα μη επανδρωμένα αμερικανικά αεροσκάφη Predator που είναι εξοπλισμένα με προηγμένα συστήματα στόχευσης και μπορούν να μεταφέρουν βόμβες 500 λιβρών και να παραδώσουν αυτά τα όπλα στον στόχο με ακρίβεια.

Όπλο Sea Dragon.

Το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό και ένας άγνωστος εργολάβος αμυντικών όπλων εργάζονται σε ένα νέο πυραύλλιο, η υπηρεσία λέει ότι θα δώσει στα υποβρύχια του μια νέα, «ενοχλητική προσβλητική ικανότητα» για να αναλάβει εχθρικά πλοία. Ονομάζεται Sea Dragon αλλά κανείς δεν είναι πραγματικά σίγουρος τι είναι επειδή είναι απόλυτα μυστικό.

Juliet Marine Systems Ghost.

Το GHOST είναι ένα προηγμένο σούπερ σκάφος που μειώνει την τριβή του σκάφους στο 1 / 900th από εκείνο των συμβατικών σκαφών.

Project Thor.

Αν και αυτό το έργο έχει κάποιο περιορισμό με την τρέχουσα τεχνολογία μας, είναι κάτι που βρίσκεται ακόμα στο τραπέζι ... μιλάμε για κτύπημα σε μετεωρίτες με οπλισμό.

Η ρωσική ιονοσφαίρα της Κίνας-Zapping ραντάρ.

Αυτό το όπλο που αναπτύσσεται από τους Κινέζους περιγράφεται σαν ένα «ισχυρό ασυμβίβαστο ραντάρ σκέδασης» και υποτίθεται ότι αναστέλλει τα ραδιοκύματα από το στρώμα γεμάτο αέριο της γης, που ονομάζεται ιονόσφαιρα.

 Drones Recharged από ένα Laser, θα μπορούσε να πετάξει για πάντα.

Η Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων για την Άμυνα έχει αναπτύξει ένα μηχάνημα με ηλιακούς συλλέκτες που είναι ενσωματωμένοι στα φτερά και μπαταρίες στην ατράκτο. Οι μπαταρίες  παρέχουν την ισχύ , αλλά καθώς ξεκινούν να αποστραγγίζονται, οι χειριστές φωτοβολίδων στοχεύουν μια δέσμη λέιζερ στα ηλιακά πλαίσια που επαναφορτίζουν τις μπαταρίες.

Η Αποκάλυψη του Τσουνάμι της Ρωσίας για την πυρηνική ενέργεια. Το Torpedo 'Poseidon'.


Ίσως έχετε ακούσει για το νέο όπλο της Ρωσίας που ονομάστηκε «Status-6» ή KANYON. Κάποτε θεωρήθηκε ότι το όπλο ήταν μια φάρσα, μέχρι οι ερευνητές να παρακολουθήσουν την ανάπτυξη του συστήματος που ξεκίνησε το 2008.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ AMG NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου