Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ : ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ / ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΝΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ : ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΔΑΛΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΛΗΣ : ΝΑΥΑΡΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ: ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΝΑ ΔΑΚΡΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΗ ΝΑ ΤΡΙΖΟΥΝ !!!
ΕΙΠΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ, ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΙ Ή ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΝΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΟΤΙ ΩΣ ΓΥΝΗ ΔΕ ΣΚΑΜΠΑΖΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ, ΟΣΟ ΝΑ ΄ΝΑΙ, ΛΙΓΟ ΝΙΟΝΙΟ ΤΟ ΔΙΑΘΕΤΩ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΓΡΑΨΩ Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟ ΜΟΥ:
1) ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ -ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ- ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ, ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ! ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ!
2) ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣΙΝΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΒΡΕΘΗΚΕ, ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ!
3) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ;
ΟΧΙ ΕΥΚΟΛΑ! ΟΧΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ «ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ» ΗΧΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΦΟΥ ΤΗ ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ!
4) ΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΑ@@ΚΙΣΤΗΡΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΥΧΟΥΣΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ;
ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ -ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ- ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΙΣΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ (ΠΑΪΑΤ), ΕΔΡΑΣΕ ΩΣ ΜΕΓΑΛΗ Π@@ΤΑΝΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ! ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ Η ΑΦΕΝΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ:
Ι)ΕΔΩΣΕ ΟΦΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
ΙΙ) ΑΦΗΣΕ ΑΚΕΦΑΛΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ!
(ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!)
ΙΙΙ) ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΣΙΤΕΣ, ΣΑΛΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ» ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΑΔΑΛΗ*! ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ, ΑΝ ΤΟ Κ@ΛΟΠΑΙΔΟ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΗΣΥΧΟ, ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ, ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΝΤΑΚΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ!
5) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ;
ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, ΝΑΙ! ΓΙΑΤΙ, ΙΣΩΣ ΣΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΔΡΑΣΕ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΕΡΩΝ , ΟΜΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΠΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΗΓΕΤΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ!
6) ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Α) ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ
Β) ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ:
Ι) ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ:
1. Θα γίνει κάποια Πολιτειακή Εκτροπή
2. Η Πολιτειακή Εκτροπή θα έχει σαν συνέπεια μεγάλη κοινωνική αναστάτωση.
3. Ταυτόχρονα με την κοινωνική αναστάτωση θα υπάρξει οικονομική ανέχεια και πείνα η οποία θα δημιουργήσει έκτροπα.
4. Θα επέμβει ο στρατός για να αποκαταστήσει την τάξη και την ηρεμία στην χώρα.
(Στο σημείο αυτό ο υποτακτικός του Αγίου και γέροντας του πατρός Π. διέκοψε τον Άγιο Πορφύριο δυσανασχετώντας.
-Ωχ γέροντα πάλι χούντα θα έχουμε;
Ο άγιος γέρων Πορφύριος όμως τον καθησύχασε:
Όχι, δεν θα γίνει χούντα, απλώς ο στρατός θα επιβάλλει την τάξη για να μην επικρατήσει αναρχία στην χώρα!
5. Ο στρατός θα δώσει ειρηνικά την εξουσία σε πατριωτική Κυβέρνηση.
(Η πρόρρηση αυτή του αγ. Γέροντος συμφωνεί με την πρόρρηση του αγ. γέροντος Ιωσήφ του Βατοπεδινού όπου η Πολιτειακή Εκτροπή αποκαλείται Πολιτειακή Ανωμαλία και η Κοινωνική αναστάτωση εξηγείται δια της απολύσεως όλων των υπαλλήλων.)
ΙΙ) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ:
ΕΝΟΤΗΤΑ 4
ΜΕ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ …
ΟΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ …
ΕΝΟΤΗΤΑ 5
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΙΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ …
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ …
ΕΝΟΤΗΤΑ 6
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ …
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ …
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ …
=========================================================================
ΕΠΟΜΕΝΩΣ: ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ, ΑΦΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΕΦΑΛΗ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ -ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ- ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΩΣ ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
ΣΧΕΤΙΚΟ – ΑΣΧΕΤΟ: ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΤ(ΑΚΗΔΕΣ)!
Α) ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ;
Β) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ! ΚΑΙ ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ:
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ;
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ;
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ;
Ή ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΤΣΟΓΛ@ΝΙ, ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΟΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ;
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΤ:
Ι) ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ: ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ!
ΙΙ) ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ! Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΣ!
ΙΙΙ) ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ: ΝΑ ΦΥΛΑΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΜΗ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΒΡΕΙ ΣΚΟΥΡΑ, ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ! ΓΙΑΤΙ, ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ, ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
ΟΚ, ΠΑΙΔΕΣ; ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ! ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΑ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΟΥΚ ΕΧΩ!!!
ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
* Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΛΗΣ, ΩΣ ΣΩΣΤΗ ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ ΜΑΤΙΑΣΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ! ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!
triklopodia.gr


1 σχόλιο:

 1. Εχουν αρκετο ενδιαφερον αυτα που λετε και συμφωνω με τις σκεψεις σας
  Να συμπληρωσω επισης οτι τις ημερες εκεινες του χαλασμου,της πεινας και του σκοταδιου,δεν θα υπαρχουν τροφιμα ουτε φαρμακα οπως επισης δεν θα ενημερωνετε ο κοσμος γιατι δεν θα εκπεμπουν οι κεραιες της τηλεορασης και του ραδιοφωνου σκοπιμως για μην μαθαινει ο κοσμος τι γινετε δεν θα υπαρχουν ειδησεις,το νερο στην αττικη θα εχει δηλητηριαστει,ενω σε πεντε μεγαλες πολεις της ελλαδας θα υπαρχει εμφυλιος και συσκοτιση.
  Μονο με cb και πομποδεκτες θα γινετε η επικοινωνια τα κινητα δεν θα λειτουργουν οι καταστροφες σε υποδομες θα ειναι μεγαλες,ολα θα ξεκινησουν μολις ΠΕΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ
  ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΣ.Θα πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι σε τροφιμα, φαρμακα, καυσιμα και στρατιωτικο εξοπλισμο.
  Ερχονται μαυρες μερες για τον τοπο μας....πιο μαυρες δεν γινετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή