Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

ΚΡΙΣΕΙΣ 2019: Αυτές είναι όλες οι αλλαγές του ΚΥΣΕΑ.

Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας, το οποίο είχε στραμμένα τα "βλέμματα"¨πάνω του τις τελευταίες ημέρες μετά την υπουργοποίηση του Ευάγγελου Αποστολάκη, συνεδρίασε πριν από λίγες ώρες και κατέληξε σε αλλαγές στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert.gr, πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό την προεδρεία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν κρίσεις για την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του OnAlert  για τη θέση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ επιλέχθηκε ο Πτέραρχος, πλέον, Χρήστος Χριστοδούλου, ο οποίος μέχρι πρότινος διατελούσε Αρχηγός ΓΕΑ.

Αλλαγή φρουράς στην ηγεσία του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του.

Στη θέση λοιπόν του Αρχηγού ΓΕΣ Αντι/γου Αλκιβιάδη Στεφανή, αποφασίστηκε η τοποθέτηση του Αντιστράτηγου Γεωργίου Καμπά, του μέχρι πρότινος Διοικητής Δ' Σώματος Στρατού.

Στην θέση του ΓΕΑ Αντιπτεράρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου, τοποθετείται ο Αντιπτέραρχος (Ι) , Γεώργιος Μπλιούμης

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ΚΥΣΕΑ, αποφασίστηκε η συνέχιση της θητείας του Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχου Νικόλαου Τσούνη ΠΝ, ενώ επιπρόσθετα και η παράταση για ένα έτος της θητείας του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, Αντιναυάρχου Σταμάτιου Ράπτη. 
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου