Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΨΗΦΙΣΕ "ΝΑΙ" ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΝΑΦΩΝΗΣΕ ΜΠΡΑΒΟ!

Με 153 ΝΑΙ 146 ΟΧΙ KAI 1 ΠΑΡΩΝ πέρασε η Συμφωνία των Πρεσπών από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.Αποτέλεσμα εικόνας για μαυρο φοντο
Μ.Παρασκευή για την Ελλάδα.

Και ο Ιούδας για 30 αργύρια πρόδωσε τον Χριστό με ένα φιλί και μετά επέστρεψε τα 30 αργύρια,μετά από όσα είδε ,γιατί νόμιζε ότι επειδή ο Χριστός είναι Θεός δεν θα κάτσει να βασανισθεί και να σταυρωθεί,αλλά με Θεία Παρέμβαση θα ξεφύγει από όλα αυτά.
Δεν μετενόησε όμως και αυτοκτόνησε.Στη συκιά που δέθηκε ,το δέντρο λύγισε και πάτησε τα πόδια του στο χώμα,αλλά αυτός τα έμασε,δεν μετενόησε,δεν είπε ένα ήμαρτον,αλλά πήγε κατευθείαν στον άδη.
Και σήμερα 153" λεβέντες" βουλευτές πιστεύουν ότι η συμφωνία της προδοσίας ήταν η καλύτερη,αλλά τα Σκόπια ακόμα δεν έχουν αλλάξει το Σύνταγμά τους και τις αλυτρωτικές διεκδικήσεις τους.Κι ενώ φοβούνται το λαό μήπως μπουκάρει στη Βουλή,στην ουσία δεν γνωρίζουν ότι έστω και μέσω ιστορίας,ότι και στην κατοχή υπήρχαν οι περίφημοι προδότες των Γερμανών,που μετά το πέρας της Γερμανικής κατοχής τους δολοφόνησαν οι ίδιοι οι Γερμανοί.
Και σήμερα η Γερμανία κάνει κουμάντο στην ΕΕ.Αλλά κάποτε οι αρχηγίες τελειώνουν,καθώς η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Σήμερα που τραβάμε από τη Μ.Πέμπτη προς τη Μ.Παρασκευή είναι καιρός να αναλογιστούμε τι άλλο θα συναντήσουμε μπροστά μας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού,που διανύουμε.
Θα χάσουμε κι άλλα εδάφη;Ανατολικά η Τουρκία έχει βλέψεις σε νησιά του Αιγαίου,τη Θράκη και στην υπόλοιπη Κύπρο.
Βόρεια,η Αλβανία επαφθολμιά σε Καστοριά,Φλώρινα,Ήπειρο και Κέρκυρα που αποτελούν τη δική Τσαμουριά.Τώρα που έχουν και το Μακεδονικό πάτημα,είναι πιο εύκολο να εγείρουν διεκδικήσεις.
Οι Παγκοσμιοποιητές είναι έτοιμοι για μια νέα παγκόσμια οικονομική κρίση που θα φέρει την αχρήματη κοινωνία.
Στα σκαριά είναι και η ιστορία με τον Αντίχριστο,αφού οι Εβραίοι κάνουν μεγάλα δημόσια έργα από το αεροδρόμιο Γκραν Γκανιόν στο Τελ-Αβίβ προς τα Ιεροσόλυμα για την υποδοχή του Παγκόσμιου κυβερνήτη,κατά τη διάρκεια της επόμενης δεκαετίας.
Ας αναλογιστούμε το κομμάτι της ιστορίας που έχουμε να διανύσουμε,γιατί από εδώ και μπρος τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.Τα λόγια και ότι ήταν να ειπωθεί,έχουν ειπωθεί και έχουμε περάσει πλέον σε έργα.
Καλή Μετάνοια.
zenjt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου