Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Η Βενεζουέλα ξεκινά την ανάπτυξη 500.000 στρατιωτών. Η Κολομβία στέλνει στρατεύματα στα σύνορά της.

Η Βενεζουέλα έχει ξεκινήσει την εγκατάσταση του στρατού των 500.000 ανθρώπων σε ολόκληρη τη χώρα, με έμφαση στα σύνορά της με την Κολομβία.Αποτέλεσμα εικόνας για venezuela army

Σε απάντηση, η Κολομβία αναπτύσσει τώρα στρατεύματα στα σύνορά της με τη Βενεζουέλα. .
Ο υπουργός Άμυνας Βλάντιμιρ Πάτρνιο δηλώνει ότι οι δυνάμεις του είναι έτοιμες για εισβολή: «Βλέπουμε την ίδια φόρμουλα που εφάρμοζαν στη Λιβύη ... Θα προσπαθήσουν να διεισδύσουν πέρα ​​από τα σύνορα ... Έτσι τους περιμένουμε εδώ».
Οι  στρατιώτες της Βενεζουέλας λένε στην τηλεόραση,στις Ηνωμένες Πολιτείες "Θέλετε πόλεμο, θα σας δώσουμε πόλεμο".
Σε συνέντευξή του στο Ρώσικο τηλεοπτικό σταθμό Ria Novasti, ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Nίκολας Mαδούρο ισχυρίζεται ότι ο Πρόεδρος Ντόναλντ Tραμπ έχει δώσει εντολή να τον σκοτώσει.
- Πρώτον, το πεπρωμένο μου είναι στα χέρια του Κυρίου, είμαι Χριστιανός, πιστεύω στην υπεράσπιση του Κυρίου ... Ο λαός της Βενεζουέλας με προστατεύει όλη την ώρα, έχουμε μια καλή υπηρεσία πληροφοριών. Αλλά χωρίς αμφιβολία, ο Ντόναλντ Tραμπ έδωσε τη διαταγή να με σκοτώσει, είπε στην κολομβιανή κυβέρνηση, την κολομβιανή μαφία, να με σκοτώσει. Αν μου συμβεί κάτι μιά φορά, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κολομβιανός Πρόεδρος, Ιβάν Ντουέικ, θα είναι υπεύθυνοι. Εν τω μεταξύ, με προστατεύουν, έχουμε ένα καλό σύστημα προστασίας και, επιπλέον, έχουμε μεγαλύτερη προστασία - αυτή είναι η προστασία από τον Θεό, που θα μου δώσει μια μακρά ζωή.
Εν τω μεταξύ, το Βίντεο από την Κολομβία δείχνει ότι η χώρα αναπτύσσει τώρα το στρατό της στα σύνορα με τη Βενεζουέλα:
Όταν οι χώρες αρχίζουν να αναπτύσσουν στρατεύματα σε αυτή την κλίμακα, οι προοπτικές μελλοντικών συγκρούσεων είναι σοβαρές. 
Οι κακοποιοί του στρατού της Βενεζουέλας, οι οποίοι είναι τώρα πιστοί στον αυτοαποκαλούμενο πρόεδρο Χουάν Γκουάιντο, ζήτησαν τη διοίκηση του Τραμπ να τους οπλίσουν σε ό, τι αναφέρουν σαν αναζήτηση για «ελευθερία» και αντιτίθενται σθεναρά στις Ηνωμένες Πολιτείες που διεξάγουν μια ευρεία στρατιωτική επέμβαση .
Δύο πρώην στρατιώτες, ο Carlos Guillen Martinez και ο Josue Hidalgo Azuaje, που ζουν έξω από τη χώρα, δηλώνουν ότι βρίσκονται σε επαφή με  εκατοντάδες πρόθυμους αποστάτες  που θέλουν την αμερικανική στρατιωτική βοήθεια στην επανάστασή τους εναντίον του καθεστώτος Mαδούρο. 
"Σαν στρατιώτες της Βενεζουέλας, ζητάμε από τις ΗΠΑ να μας υποστηρίξουν, από υλικοτεχνική άποψη, με την επικοινωνία, με όπλα, ώστε να μπορέσουμε να συνειδητοποιήσουμε την ελευθερία της Βενεζουέλας", δήλωσε στο CNN, ο Guillen Martinez  
Ο Hidalgo Azuaje δήλωσε: " Δεν λέμε ότι χρειαζόμαστε μόνο την αμερικανική υποστήριξη, αλλά και τη Βραζιλία, την Κολομβία, το Περού, όλες τις αδελφικές χώρες που είναι ενάντια σε αυτή τη δικτατορία ".
Η έκκληση ήρθε όταν ο Αμερικανός σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας, Τζον Μπόλτον, προειδοποίησε την κυβέρνηση Mαδούρο ότι η βία κατά της πολιτικής αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας - ή εναντίον του ηγέτη και του αυτοαποκαλούμενου προέδρου Χουάν Γκουάιντο - θα αντιμετωπίζονταν με αυστηρά αντίποινα.
Ο Μπόλτον έκανε έκκληση και στους στρατιώτες της Βενεζουέλας για να βοηθήσουν στην ομαλή μετάβαση της εξουσίας από το Mαδούρο στο Guaidó, τον οποίο οι ΗΠΑ αναγνώρισαν σαν νόμιμο αρχηγό του κράτους.
Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν προειδοποιήσει επανειλημμένα ότι  δεν υπάρχουν επιλογές εκτός του τραπεζιού, όσον αφορά την παρέμβαση των ΗΠΑ . CNN

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ HAL TURNER RADIO SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου