Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Polar Vortex 2019: Οι Παγκοσμιοποιητές χρησιμοποιούν το Χειμερινό Πόλεμο εναντίον της Αμερικής - γιατί τώρα; + Βίντεο.

Στους παγκοσμιοποιητές αρέσει να χρησιμοποιούν τη γεωμηχανική τους για να κατασκευάσουν καιρικές καταστροφές που είναι τόσο θανατηφόρες και εξαιρετικά καταστροφικές.

Φυσικά, αυτά τα καιρικά όπλα προορίζονται πάντα για συγκεκριμένες περιοχές των ΗΠΑ με μεγάλο σκοπό και υπολογισμό. Σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, ακόμα και ο  Καναδάς  χτυπήθηκε σκληρά.  Ακόμα και ο καταρράκτης του Νιαγάρα είναι παγωμένος!
Στην προκειμένη περίπτωση, βιώνουμε το λεγόμενο πολικό Vortex σε ολόκληρη την επικράτεια της χώρας, το οποίο σχεδιάστηκε αρκετά σκόπιμα για να παγώσει περαιτέρω το έθνος με ένα είδος παράλυσης.

Το γενικό πλαίσιο

Είναι πρωταρχικής σημασίας να κατανοήσουμε σωστά τη συνωμοσία πολλών δεκαετιών που διεξήχθη εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών από τον  παγκοσμιοποιημένο οργανισμό της  νέας παγκόσμιας τάξης .
Η πανοπλία καταστροφικών καιρικών φαινομένων είναι σαφώς τα πιο ισχυρά όπλα στο οπλοστάσιο της γεω-μηχανικής.
Αυτή είναι η κάποτε κρυμμένη ιστορία που είναι απαραίτητη για να καταλάβουμε γιατί οι παγκοσμιοποιητές θα πυροδότησαν βαθιά κατάψυξη στην Αμερική. Οι κάτοικοι πίστευαν κατά κάποιον τρόπο ότι η εντελώς ψεύτικη αφηγηματική «Πολεμική Vortex» θα υποστήριζε την ψευδαίσθηση της  Παγκόσμιας Κλιματικής Αλλαγής  . Ναι, υπάρχει βεβαίως η αλλαγή του κλίματος - εδώ, εκεί και παντού - αλλά υπάρχουν δύο βασικές αιτίες - η γεωμηχανική και οι αλλαγές στον ηλιακό κύκλο. 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου