Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Άϊ ΣΥΡΙΖΑ o θαυματουργός, προστάτης των ΔΥ και των wannabe ΔΥ.

Γράφει ο Μικρός Οδυσσέας
Έπραξε άριστα που προειδοποίησε τους δημοσίους υπαλλήλους πως έρχεται η ΝΔ με νύχια γαμψά, να ξεσκίσει τις σάρκες της αξιοκρατικής διοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Άγιος ΣΥΡΙΖΑ εορτάζει κάθε χρόνο στις 25/1, μαζί με το Γρηγόρη και τη Μαργαρίτα, παραμονή του Ξενοφώντος ( η κάθοδος των Μυρίων …Προβλημάτων).

Από το 4% στο 36% ήταν μόνο το αρχικό θαύμα, που έγινε καθώς πλήθυναν λόγω κρίσης τα ψάρια και τα έπιαναν με την απόχη στην Κουμουνδούρου.
Ο Άϊ ΣΥΡΙΖΑ, προστάτης των ΔΥ και των wannabe ΔΥ, είναι κυρίως θαυματουργός. Άλλαξε το Όχι σε Ναι για το μακροπρόθεσμο καλό του ποιμνίου, πήγε πρώτη φορά Αριστερά από τη δεξιά λωρίδα, τη ΛΕΑ, αυτή που μας λένε να μη χρησιμοποιούμε, γιατί είναι μόνο για έκτακτη ανάγκη.
Περαιτέρω: έβγαλε τη χώρα από τα Μνημόνια σκοτώνοντας τους Δράκους των Θεσμών, επισημοποίησε το όνομα των ψευτομακεδόνων, δίνει αυξήσεις που τις τρώνε οι φόροι, εξαφάνισε ολόκληρο Ποτάμι, περπάτησε πάνω στο ΠΑΣΟΚ, έκανε ξανά τον Πολέμαρχο αντιπολίτευση.
Ο Άγιος ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ταξικός. Ως προστάτης των Δημοσίων Υπαλλήλων, των Δημοτικών και Περιφερειακών, των εκπαιδευτικών, των ιατρών και νοσηλευτών, των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας, των Υπαλλήλων του Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, των ΝΠΔΔ, των ΝΠΙΔ, των ΔΕΚΟ, των κρατικών ΑΕ κι ας είναι και εισηγμένες στο Χρηματιστήριο, αλλά και όσων θέλουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο διοριζόμενοι, καλύπτει περί το 90% του ελληνικού λαού.
Και για τους πλούσιους όμως έχει αγνά αισθήματα: θα βοηθήσει και τους αγαπητούς καναλάρχες, δίνοντας μια μικρή (τρίμηνη και βάλε) παράταση στη δόση, άνθρωποι είναι κι αυτοί.
Έπραξε άριστα που προειδοποίησε τους δημοσίους υπαλλήλους πως έρχεται η ΝΔ με νύχια γαμψά, να ξεσκίσει τις σάρκες της αξιοκρατικής διοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Κι αν εμφανίζονται και 4-5 πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά σε ορισμένους και πάλι πρόκειται περί θαύματος, αλλά οι μη συμμέτοχοι δεν μπορούν να καταλάβουν το μεγαλείο της πίστεως.
SYRIZA padou, ΣΥΡΙΖΑ πανταχού παρών και τα πάντα πληρών.
Γιατί μικρό θαύμα ήταν που το Κίνημα “Δεν Πληρώνω”, έγινε νομοταγές και αγχώνεται πια αν έχει τίποτα εκκρεμότητες απλήρωτες;

Όσοι σκεφτήκατε να ψηφίσετε Μητσοτάκη, μετανοείτε: νηστεία και προσευχή αμαρτωλοί!
emo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου