Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΞΟΡΙΣΤΟΥΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ!

ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΑ ΑΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ, ΚΑΤΑΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ, ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΟΙ…ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ.


Όταν ενός λαού καταπατάται, όχι μόνον η εθνική ελευθερία του αλλά και τα στοιχειωδέστερα των δικαιωμάτων του, όταν οι πολίτες βρίσκονται εις την διάθεση και το έλεος του κάθε άθεου, προδότη πολιτικού και αντίχριστου, όταν καταδικάζονται τα ελληνόπουλα να ξεχάσουν την Ιστορία και την πίστη τους.

Τα πιό σπουδαία επιτεύγματα της Κυβερνήσεως , όπως έγραψε σε άρθρο καταπέλτη ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος. είναι τα εξής: «Τα ιδανικά, με τα οποία εμείς έχουμε γαλουχηθεί είναι ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. 

Ο Πρωθυπουργός κατόρθωσε το ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ! Διέγραψε και τα τρία αυτά ιδανικά απο τη ζωή των Ελλήνων! 

Με την συμφωνία ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ χάρισε στα Σκόπια την ένδοξη ιστορία μας! Ισοπέδωσε τά πάντα! Επρόδωσε την Πατρίδα μας!»
Όταν η περιουσία, η ζωή, και η τιμή των Ελλήνων βρίσκονται εις την διάθεση των λεγομένων «ελλήνων ηγετών»  τότε…

Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΕΤΕΙ.

Όταν η για πρώτη φορά αριστερά οργιάζει γύρω μας και πνίγεται κάθε ελεύθερη φωνή, όταν τα Μ.Μ.Ε φιμώνονται η εξαγοράζονται, τότε ο Λαός δεν έχει άλλο καταφύγιο από το να αντιδράσει.

Η Ελλάδα καλεί τα παιδιά της που γαλουχούνται με τα αθάνατα παραγγέλματα της Ελληνικής φυλής μας, να στήσουν ψηλά μέσα στις ψυχές τους την σημαία των Ελεύθερων ανθρώπων που δεν πτοούνται, δεν λυγίζουν, και δεν υποτάσσονται.

Ελληνική Νεολαία, αυτήν την ώρα συντονίστε με την Πατρίδα τους παλμούς της καρδιάς σας, και τα όνειρα σας, εσείς που αύριο θα κληθείτε να γίνεται οι Κυβερνήτες της, οι άξιοι πηδαλιούχοι προς τον Θείον προορισμόν της.

Εσείς είστε οι στυλοβάτες της Πατρίδας, και από εσάς ζητείται σήμερα να επαναλάβετε άλλη μια φορά τον όρκο των Αθηναίων Εφήβων …

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑΝ…

Η Ελληνική ψυχή σφυρηλατημένη με τα καθαγιασθέντα επί 30 αιώνες αθάνατα ιδανικά- ιδανικά φιλοπατρίας, ιδανικά του ‘’ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ‘’ θα φωνάξει …ΟΧΙ …στους άθεους και προδότες.

Ο Ελληνικός Λαός είναι τεταγμένος να πατάσσει τους εντος και εκτός Ελλάδος εχθρούς του ανά τους αιώνας, χύνει ποταμούς αιμάτων, καταστρέφεται κάθε φορά, αλλά πιστός εις την Θεια επιταγή, τους πατάσσει.

ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΑ ΑΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ, ΚΑΤΑΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ, ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΟΙ …..ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ.


1 σχόλιο:

 1. Οι προδοτες πρεπει πρωτα να ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ στην πλατεια Συνταγματος
  για τρεις ημερες, στην συνεχεια να
  ΤΕΜΑΧΙΣΤΟΥΝ και να ΑΠΟΤΕΦΡΩΘΟΥΝ την
  δε σταχτη τους να την ΠΕΤΑΞΟΥΝ
  στο διαστημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή