Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Ο σεισμός" MEGA Cascadia" θα είναι υπερβολικός και θα μπορούσε να χτυπήσει τη δυτική ακτή των ΗΠΑ ανά πάσα στιγμή - δημιουργώντας τεράστια κύματα τσουνάμι ύψους 30 μέτρων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα - Προετοιμαστείτε για αυτό το αποκαλυπτικό γεγονός.

Αυτό που οι άνθρωποι αναφέρουν σαν μεγάλο σεισμό  είναι ένας επικείμενος σεισμός 9 ρίχτερ που πρόκειται να καταστρέψει το μεγαλύτερο μέρος της βορειοδυτικής περιοχής των Ηνωμένων Πολιτειών με τεράστια κύματα ÏƒÎµÎ¹ÏƒÎ¼ÏŒÏ‚ κασκάδια προετοιμασία Ιανουάριος 2019, σεισμός cascadia prepping Φεβρουάριος 2019, cascadia μεγάλο, cascadia ζώνη subduction νέα, cascadia ενημέρωσητσουνάμι ύψους 30 μέτρων. Ο βορειοδυτικός διευθυντής της FEMA, κ.
Kenneth Murphy, δήλωσε ότι αυτή η φυσική καταστροφή κατά μήκος της ζώνης υποτροπής Cascadia - μια σημαντική γραμμή ρήξης που εκτείνεται από τη Βόρεια Καλιφόρνια στη Βρετανική Κολομβία - σκοπεύει να σκοτώσει περίπου 13.000 ανθρώπους και να τραυματίσει άλλα 2.500 άτομα. Αυτό οδήγησε την ομάδα προετοιμασίας Cascadia να καταρτίσει επείγοντα σχέδια για να προετοιμαστεί για το αποκαλυπτικό σενάριο.
Ο Yumei Wang, από τη βιομηχανία γεωλογίας και ορυκτών του Όρεγκον, δήλωσε ότι ο μεγάλος σεισμός έχει καθυστερήσει περισσότερο από 50 χρόνια.


Τώρα, το κράτος προωθεί μια εκστρατεία ετοιμότητας διάρκειας δύο εβδομάδων για να προετοιμαστούν οι άνθρωποι για να είναι αυτάρκεις για τις 2 εβδομάδες. Ο Steve Robinson, ο Πρόεδρος της Cascadia Prepared, δήλωσε: " Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πραγματικά ότι θα υπάρξουν χιλιάδες αποτυχίες γέφυρας και δεν θα υπάρξει υγρό καύσιμο ή ηλεκτρικό ρεύμα ούτε επικοινωνία. Το τρεχούμενο νερό μπορεί να σταματήσει και μπορεί να χρειαστούν αρκετές ημέρες για να μπορέσουν οι ανταποκρινόμενοι να αρχίσουν να βοηθούν με διασώσεις και εκκενώσεις. "

Έρευνες έχουν δείξει ότι αυτό το ρήγμα έχει προκαλέσει έναν μεγάλο σεισμό (πάνω από το μέγεθος 7.5 ρίχτερ) τουλάχιστον 40 φορές τα τελευταία 10.000 χρόνια, δηλαδή που συμβαίνουν κάθε 250 χρόνια. Ο τελευταίος σεισμός, ο οποίος χτύπησε πριν από 300 χρόνια, μείωσε την ακτογραμμή του Όρεγκον κατά αρκετά πόδια και προκάλεσε ένα τεράστιο τσουνάμι. Εχει καθυστερήσει για περισσότερα από 50 χρόνια.
Ο κυβερνήτης του Όρεγκον, Κέιτ Μπράουν, δήλωσε: " Όταν ο επόμενος σεισμός της ζώνης υπογείωσης του Cascadia χτυπήσει τον βορειοδυτικό Ειρηνικό, το Όρεγκον θα αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη πρόκληση των ζωών μας. Ο" Μεγάλος σεισμός"- η πλήρης ρήξη της ζώνης υποτονίας του Cascadia - θα καταστρέψει τις ΗΠΑ για χρόνια.
Οι σεισμοί αποτελούν μια μεγάλη πρόκληση με περισσότερα από 143 εκατομμύρια Αμερικανούς που ζουν σε περιοχές με σημαντικό σεισμικό κίνδυνο σε 39 κράτη.
Ο διευθυντής της FEMA για τη βορειοδυτική περιοχή, Kenneth Murphy, είπε ότι όλα τα δυτικά του I-5 θα γίνουν "τοστ". Η περιοχή θα είναι εντελώς αδιόρατη αφού όλα υποχωρήσουν. Η FEMA προβλέπει ότι περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι θα εκτοπιστούν μετά την εκδήλωση και περίπου 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι θα χρειαστούν προμήθειες τροφής και νερού. Εκτιμούν ότι θα χρειαστούν τρεις μήνες πριν η περιοχή πάρει ηλεκτρική ενέργεια, και άλλους έξι μήνες για να ξαναφτιαχτούν οι σημαντικές οδικές αρτηρίες και ακόμη και ένα χρόνο για την αποκατάσταση των αποχετευτικών συστημάτων.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος: Στην Αμερική θα γίνει κάτι πολύ πολύ μεγαλύτερο και από σεισμό!! Φοβάσαι και να το πεις αυτό το πράγμα που είπαν (οι Άγιοι γέροντες) ότι θα γίνει...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή