Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

O Nasrallah σπάει τη σιωπή του: σχέδιό μας να μπούμε στη Γαλιλαία αν το Ισραήλ μας κηρύξει πόλεμο.


Στην πρώτη δημόσια επανεμφάνισή του μετά από 2 μήνες ο ΓΓ της Χεζμπολάχ ο Hassan Nasrallah αποκάλυψε ότι: το σχέδιό μας σε περίπτωση πολέμου με το Ισραήλ περιλαμβάνει την είσοδο μας στη Γαλιλαία.

« Μέρος του σχεδίου μας είναι να εισέλθουμε στη Γαλιλαία και είμαστε σε θέση να το πράξουμε και να αποφασίσουμε για την πορεία του πολέμου », δήλωσε ο Nasrallah σε συνέντευξη του στο λιβανέζικο κανάλι al-Mayadeen το Σάββατο. Είναι η α΄του εμφάνιση μετά τις 10 Νοεμβρίου 2018. « Η εφαρμογή της διαδικασίας έγινε πιο εύκολη μετά την εμπειρία μας στη Συρία.  »
« Όσο δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, μας ενδιαφέρει να υπερασπιστούμε τη χώρα μας και να καταφύγουμε σε όλα τα στοιχεία της δύναμης », δήλωσε ο Nasrallah.
Ποτέ δεν είχα προβλήματα υγείας παρ’ ότι πάτησα τα 60 είναι αστείο αυτό που λέγεται για την ασθένεια ή τον θάνατο μου σάρκασε ο Nasrallah τα ισραηλινά δημοσιεύματα που έφεραν νεκρό ή σοβαρά άρρωστο.
Το Iσραήλ έκανε « χρόνια » για ν΄ανακαλύψει τα  tunnels που ξεκινούν από τον Λίβανο ειρωνεύθηκε  ο επικεφαλής της Hezbollah.
« Οι Ισραηλινοί ανακάλυψαν μετά από πολύ καιρό κάποια tunnels, κι αυτό δεν είναι μια έκπληξη , η έκπληξη είναι ο χρόνος που έκαναν για να τ΄ανακαλύψουν « , είπε ο Hassan Nasrallah στη συνέντευξή του στην τηλεόραση του  al-Mayadeen.
« Ναι υπήρχαν  tunnels στο Νότο Λιβάνου »…
« Τουλάχιστον ένα από τα tunnels που ανακαλύφθηκαν αυτές τις τελευταίες εβδομάδες είναι παλαιότητας 13 ή 14 ετών », σάρκασε ο αρχηγός της Hezbollah, με μειδίαμα για το γεγονός της « αποτυχίας » των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών όλα αυτά τα χρόνια. rt,rtl

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου