Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Αποκαλύφθηκε η αντιχριστιανική ταυτότητα; Ο ραβίνος λέει ότι θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος τον Μάρτιο του 2019- γνωστός και σαν Purim.


Ο Αντίχριστος θα πει στον ουρανό να βρέξει, κατά τη διάρκεια της μεγάλης ξηρασίας, και θα βρέξει. Θα πει τις καλλιέργειες να μεγαλώνουν και θα μεγαλώνουν, θα έχει πολλά κόλπα κάτω από τα μανίκια του, θα έχει κάποια θαύματα, αλλά ασεβείς θαύματα.

Θα κάνει τους ανθρώπους να φέρουν πίσω τους αγαπημένους τους που έχουν πεθάνει, αλλά θα είναι δαίμονες και θα προσπαθήσουν να μοιάζουν σαν να είστε αγαπημένοι, θα έχει τη δύναμη να σας κάνει πλούσιους και να έχετε οτιδήποτε θέλετε σε αντάλλαγμα να τον ακολουθήσετε.

Η μεγαλύτερη δίκη και δοκιμασία στην ιστορία, από τη στιγμή που θα δημιουργηθεί ο Αδάμ μέχρι τότε θα είναι ο Αντίχριστος. και κανείς δεν θα μπορεί να σας σώσει, μόνο η  αληθινή και πραγματική πίστη σας στο Θεό και ακολουθώντας τη διδασκαλία των προφητών και τον Ιησού Χριστό και πιστεύοντας σε αυτόν. Ειδικά εκείνες τις μέρες που θα κρατάνε την πίστη σου, είναι σαν να κρατάς στο κόκκινο καυτό άνθρακα. Iyad Darwish.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ JOSH PECK : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου