Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Έχει σχέση ο Τάφος της Αμφίπολης με τα Σκόπια ; Ενεργοποιείται τέλη Απριλίου το σχέδιο ενσωμάτωσης και της Βόρειας Ηπείρου στην Ελλάδα.Δεν ξεχνάμε . Μετά τα τελευταία γεγονότα στη Βόρεια Ήπειρο , με τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και τα όσο αυτή ανέδειξε , το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω .Τα «γεωπολιτικά των ηλιθίων » που δομήθηκαν με την Συμφωνία των Πρεσπών – οι ΗΠΑ σε παραζάλη θριαμβολόγησαν μια ανούσια γεωπολιτική τους νίκη σε βάρος της Ρωσίας και η Γερμανία αναθάρρησε καθώς έβλεπε να χάνει τα ηνία της ΕΕ και τους στόχους της – ήταν μια Ιστορική ευκαιρία για τους « ΦΥΛΑΚΕΣ » να προχωρήσουν στην υλοποίηση ( όπως είχε αναγγελθεί το 2015 όταν είδαμε τους λόγους που “πνίγηκε” η υπόθεση της Αμφίπολης και θαφτήκαν τα μυστικά στο Λόφο Καστά ) του ανύπαρκτου κρατιδίου -πριν το 1913- των Σκοπίων , στην Ελλάδα.

Δείτε: http://storyval.blogspot.com/2014/11/blog-post_18.html#more , μετά από 4 χρόνια πάλι , εδώ http://amfipolinews.blogspot.com/2018/02/blog-post_793.html και η αποκάλυψη σοκ , εδώ http://amfipolinews.blogspot.com/2018/04/blog-post_5.html , κύριε εισαγγελέα .

Να διευκρινίσουμε ότι οι 153 βουλευτές που «πέρασαν » τη συμφωνία των Πρεσπών , ΨΗΦΙΣΑΝ για άλλους λόγους , για τους οποίους θα κριθούν στις επόμενες εκλογές. Και αυτό εξυπηρετεί , αφού χρειαζόμαστε να αναδυθεί ένα αντίβαρο πατριωτικού μετώπου για να «σπάσουμε» την ξενοκρατία .

Σειρά έχει «η απελευθέρωση » της κατεχόμενης Βόρειας Ηπείρου .

Το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας το οποίο δεν τηρήθηκε για τους γνωστούς λόγους , ήρθε η ώρα να τηρηθεί αφού , δεν καταργήθηκε ποτέ . Νομικά και με βάση το διεθνές δίκαιο προέβλεπε και προβλέπει την αυτονομία της Β. Ηπείρου σε μια νομική βάση που οδηγεί στην ένωση Ελλάδας-Βορείου Ηπείρου. Μην ξεχνάμε ότι ο ελληνικός στρατός έχει εισέλθει απελευθερωτικά τρεις φορές στη Βόρεια Ήπειρο.

Να θυμίσουμε επίσης ότι, τα αμερικανικά αποχαρακτηρισμένα πλέον έγγραφα της CIΑ – τα οποία είχαν συνταχθεί με αφορμή το αιματηρό επεισόδιο της επίθεσης της ΜΑΒΗ την 10η Απριλίου του 1994 σε αλβανικό συνοριακό φυλάκιο στην Επισκοπή- συμπέραναν ότι , εάν εκκινούσε εθνικός απελευθερωτικός αγώνας στη Βόρειο Ήπειρο, αμέσως μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου στις αρχές της δεκαετίας του ΄90, τότε θα μπορούσε να ενωθεί με την Ελλάδα.

Ήρθε η ώρα οι ΗΠΑ να ολοκληρώσουν αυτό που δεν έκαναν τότε . Μας το οφείλουν πλέον !

Η αναγνωρισμένη Εθνική Ελληνική Μειονότητα της Αλβανίας- την οποία Αλβανία οι Μεγάλες Δυνάμεις με τη Συνθήκη του Λονδίνου μόλις το 1913 αναγνωρίζουν ως ανεξάρτητο κράτος ( στην ουσία είναι δημιούργημά τους )- δεν αποτελεί μόνο θύμα της διαφθοράς και ανομίας που κυριαρχεί στις αλβανικές κρατικές δομές, αλλά υπόκειται και στη σκοπιμότητα που θέλει να την απογυμνώσει περιουσιακά προκειμένου να την εξαφανίσει

Είναι Ιστορικό μας χρέος να μην το επιτρέψουμε υλοποιώντας πλέον τον μοναδικό διαθέσιμο τρόπο , την ενσωμάτωση της τελευταίας αλύτρωτης πατρίδας , στην Ελλάδα .

Τον Ιούνιο του 1960 ο Γεώργιος Παπανδρέου σε ομιλία του στη Βουλή επανέφερε το ζήτημα της Βόρειας Ηπείρου λέγοντας: «Εκείνο πάντως το οποίο οφείλουν όλαι αι Ελληνικαί Κυβερνήσεις να γνωρίζουν, είναι ότι το θέμα της Βορείου Ηπείρου υφίσταται. Και εκείνον το οποίον απαγορεύεται εις τον αιώνα, είναι δι΄ οιονδήποτε λόγον η απάρνησις του ιερού αιτήματος…..Καθ΄ όσον αφορά την Βόρειο Ήπειρο… η διεκδίκησις είναι ιερά και απαράγραπτος. Αλλ’ εκτός της εθνικής διεκδικήσεως, υπάρχει και κάτι άλλο καθημεριvόν, επείγον θέμα: Η προστασία του πληθυσμού της Βορείου Ηπείρου. Η προστασία της ζωής, της τιμής και της περιουσίας του. Εις το σημείον αυτό, έχομεν χρέος να διεξαγάγωμεν συνεχώς αγώνας. Οι μάρτυρες αδελφοί μας, ζητούν από την Μητέρα πατρίδα μόνον συνεχή στοργικήν συμπαράστασιν. διότι ζουν, υπό το κράτος της αφορήτου τυραννίας. Και αυτήν την στοργήν, οφείλομεν να τους παράσχωμεν!».

Ας βάλουμε λοιπόν , όπως και με τα Σκόπια , το « νερό της ενσωμάτωσης » στο αυλάκι .Άλλωστε , η καλύτερη γεωπολιτική άμυνα , είναι η γεωπολιτική επίθεση

Προς το παρόν αναστέλλουμε τη δράση μας , γνωρίζοντάς σας ότι ,όλα όσα σας έχουμε υποσχεθεί στο πεδίο της εσωτερικής ασφάλειας , τα έχουμε υλοποιήσει .

Με εκτίμηση , ανεξαίρετος .. και στο εις το επανιδείν !

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής )
thesecretrealtruth.blogspot.com
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου