Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Χατζηγιάννης στον Active για τα περί Σαϊεντολογίας.

Tη δική του απάντηση για τα όσα του καταλογίζονται για την εμπλοκή του με την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας  έδωσε ο πρόεδρος της Επιτροπης Παιδέιας της Βουλής Κυριάκος Χατζηγιάννης. Χατζηγιάννης στον Active για τα περί Σαϊεντολογίας

Μιλώντας στον Active και στην εκπομπή Πρωινή Συχνόητητα, ο κ. Χατζηγιάννης ανέφερε ότι ο ίδιος υπό την ιδιότητα του προσπαθεί να στηρίξει οποιοδήποτε οργανισμό και πρόγραμμμα ασχολείται με την καταπολέμηση της  εξάπλωσης των ναρκωτικών. Υπογράμμισε δε ότι σε οποιαδήποτε πρόσκληση από οργανισμούς που χειρίζονται τέτοια θέματα ανταποκρίνεται θετικά.
Κληθείς να απαντήσει για τη σχέση του με την οργάνωση «Drug Free World» ανέφερε πως η παρουσία των αντιπροσώπων της έγινε μετά από δική τους παράκληση να παρευρεθούν στη συνεδρίαση και η επιτροπή ακολούθησε τον ίδιο δρόμο ομοίως με άλλες περιπτώσεις.
Από πλευράς του ο κ.Χατζηγιάννης ξεκαθάρισε ότι δεν ασπάζεται καμία αίρεση πόσο μάλλον τη Σαϊεντολογία ενώ την ίδια ώρα είπε πως το πρόβλημα των ναρκωτικών είναι τεράστιο στα σχολεία και σαφώς δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Οι αρμόδιες υπηρεσίες γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει.
Παράλληλα ο κ. Χατζηγιάννης τόνισε πως οποιαδήποτε καταγγελία αφορά ναρκωτικά θα πρέπει να γίνεται κατ'ευθείαν στην Αστυνομία και παρακάτω η Αστυνομία να είναι υπόλογη για τις ενέργειες της. Κάλεσε τις αρμόδιες υπηρεσίες να βγούν από τα γραφεία τους και να μιλήσουν με τα παιδιά για να δουν τι συμβαίνει στα σχολεία και να σταματήσουν να αποδίδουν το θέμα των ναρκωτικών στα σχολεία μόνο σε μονάδες που αντιμετωπίζουν κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.
Επιμέλεια: Μυρτώ Ζουμίδου
philenews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου