Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Ήπιος σεισμός στο βόρειο Ισραήλ. Οι επιστήμονες περιμένουν πότε θα χτυπήσει ο μεγάλος προ-Μεσσία σεισμός.

ΣΧΟΛΙΟ:Στο παρακάτω άρθρο μπορεί να υπάρχει η απάντηση για το πως θα πέσει το Τέμενος του Ομάρ,-όπως ανέφερε ο Άγιος Πα'ί'σιος.
Την περασμένη Πέμπτη βράδυ, το βόρειο Ισραήλ κλονίστηκε από σεισμό μεγέθους 3,6 ρίχτερ. Οι σεισμοί δεν είναι ασυνήθιστοι στο Ισραήλ, στη γραμμή συρρίκνωσης της Συρίας και της Αφρικής, στη κοιλάδα του Μεγάλου Ριφτ που εκτείνεται από τον ανατολικό Λίβανο μέχρι τη Μοζαμβίκη, που περνά κάτω από την κοιλάδα του Ιορδάνη. Ο τελευταίος σεισμός στο βόρειο Ισραήλ ήταν τον Ιούλιο, με διάμετρο 4,1 βαθμών στη κλίμακα ρίχτερ, αλλά οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι σύμφωνα με τις στατιστικές και τη γεωλογική ιστορία, η περιοχή θα πρέπει να βιώσει ένα μεγάλο σεισμό κάθε 80-100 χρόνια. Ο τελευταίος μεγάλος σεισμός ήταν το 1927 και καταγράφηκε 6.2 στην κλίμακα ρίχτερ που σκότωσε 500 ανθρώπους. Ένας άλλος μεγάλος σεισμός είναι επομένως αναμενόμενος.

Οι μαζικοί  σεισμοί  στο Ισραήλ  προφητεύονται  για να συνοδεύσουν την πολυεθνική σύγκρουση Γωγ και Mαγώγ, που θα σηματοδοτήσει τους έσχατους καιρούς .
Ο Ραββίνος  Haim Shvili , ένας εβραίος μύστης του 20ού αιώνα, περιέγραψε με ακρίβεια πώς θα παίξουν οι σεισμοί αυτοί. Στο βιβλίο προβλέψεων του Ραββί Σβιλιού σχετικά με τον Μεσσία που δημοσιεύθηκε το 1935, στην έκθεση Cheshbonot HaGeula (Λογαριασμοί της Εξαγοράς), εκτιμά ότι αυτοί οι σεισμοί θα έρθουν κατά τη διάρκεια των διακοπών του Sukkot, που συμπίπτουν με τον πόλεμο του Φωφ και Mαγωγ. Ο ραβίνος Shvili σημείωσε ότι η σεισμική δραστηριότητα θα απευθύνεται ειδικά σε μουσουλμανικές και χριστιανικές τοποθεσίες, καταστρέφοντας ειδωλολατρικούς ναούς και μνημεία σε ξένους θεούς σε όλο το Ισραήλ.
Οι σεισμοί αυτοί θα είναι τόσο σοβαροί ώστε να προκαλέσουν γεωγραφικές αλλαγές στο Όρος του Ναού, απαιτώντας την κατασκευή μιας εντελώς νέας πόλης. Οι σεισμοί θα προκαλέσουν την έκρηξη πηγών νερού γύρω από την Ιερουσαλήμ, επιφέροντας την προφητεία του Ζαχαρία.
Και εκείνη την ημέρα θα βγουν ζωντανά νερά από την Ιερουσαλήμ · Τα μισά  από αυτά προς την ανατολική θάλασσα και τα μισά από αυτά προς τη δυτική θάλασσα. το καλοκαίρι και το χειμώνα θα είναι. "Ζαχαρίας 14: 8
.

Ο σεισμός θα χωρίσει επίσης το Όρος των Ελαιών στα δύο.
Την ημέρα εκείνη θα βάλει τα πόδια Του στο Όρος των Ελαιών, κοντά στην Ιερουσαλήμ στα ανατολικά. και το Όρος των Ελαιών θα χωριστεί από την ανατολή προς τη δύση, και ένα μέρος του Όρους θα μετατοπιστεί προς τα βόρεια και το άλλο προς τα νότια, με ένα τεράστιο φαράγγι. Ζαχαρία 14: 4.
Σύμφωνα με μια έκθεση του Υπουργείου Εξωτερικών και Άμυνας της Knesset, η υποεπιτροπή εγχώριας ετοιμότητας για την ετοιμότητα της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων και άμυνας ανέφερε ότι, σε περίπτωση σεισμού μεγέθους 7,5, εκτιμάται ότι θα σκοτωθούν 7.000 άνθρωποι, άλλοι 8.600 τραυματίες και 377.000 άστεγοι. Επιπλέον, ένας τέτοιος σεισμός θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιές ύψους έως και 55 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
https://www.breakingisraelnews.com/120913/mild-earthquake-in-northern-israel-scientists-wonder-when-the-pre-messiah-big-one-will-hit/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου