Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Ο Ρουβίκωνας απειλεί: «Αν στην τσάντα υπήρχε βόμβα, θα είχε τιναχτεί το ΥΠΕΞ - Το νου σας»

Δεν έχουν τέλος οι απειλές της ηγετικής ομάδας του «Ρουβίκωνα» λίγες ώρες μετά το «ντου» που έκαναν στο Υπουργείο Εξωτερικών, διαμαρτυρόμενοι για το παλαιστινιακό ζήτημα.Ο Ρουβίκωνας απειλεί: «Αν στην τσάντα υπήρχε βόμβα, θα είχε τιναχτεί το ΥΠΕΞ - Το νου σας»

Συγκεκριμένα, κατά την εισβολή τους στο προαύλιο χώρο του κτιρίου, τα μέλη της αναρχικής ομάδας άφησαν μία βαλίτσα με τη σημαία της Παλαιστίνης και φωτογραφίες νεκρών.
Μετά από την εισβολή, αλλά και το κείμενο που έγραψε η ομάδα σε γνωστό σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου, τώρα το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης  συνεχίζει τις απειλές μέσω facebook.
Κι αυτό γιατί με ειρωνικό ύφος δεν διστάζει να σχολιάσει πως... «αν στην τσάντα υπήρχε βόμβα θα είχε τιναχτεί το κτίριο στον αέρα».
Το απειλητικό σχόλιο:
«Σήμερα λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, σύντροφοι από τον Ρουβίκωνα μπήκαν στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Εξωτερικών και άφησαν μια τσάντα,η οποία είχε μια σημαία της Παλαιστίνης και 60 φωτογραφίες με νεκρούς του Παλαιστινιακού Αγώνα. Μια συμβολική κίνηση…» αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, προσθέτοντας με νόημα.
«Δεν μπορώ παρόλα αυτά όμως να μην επισημάνω,πως αν στην τσάντα υπήρχε βόμβα θα είχε τιναχτεί το κτίριο στον αέρα. Τον νου σας συνεργάτες δολοφόνων…Τον νού σας..».
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου