Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Έπεσε ο ουρανός στα κεφάλια μας.Οι κάτοικοι στο Περθ σοκαρίστηκαν από το θόρυβο του μετεωρίτη που έπεσε.

Ένας "κόκκινος; τεράστιος" μετεωρίτης που ακουγόταν σαν ένα "αεροπλάνο που συντρίβει" έπεσε στο νυκτερινό ουρανό του Περθ,την Τρίτη.
Οι επιστήμονες λένε ότι πιθανότατα έπληξε τη Γη.«Ο ουρανός πέφτει»: οι κάτοικοι του Perth σοκαρισμένοι από το BOOM του «αιματηρού τεράστιου» μετεωρίτη (VIDEO)
Οι πυροσβέστες έλαβαν πολλές κλήσεις στις 7:40 μ.μ., την Τρίτη, από ξέφρενες ντόπιους που είχαν δει μια γεύση από τη φωτιά. Κάποιοι δήλωσαν ότι υποψιάζονταν ότι ήταν UFO, ενώ άλλοι τηλεφωνούσαν επειδή φοβούνταν ότι θα μπορούσε να ξεκινήσει μια τεράστια φωτιά.
Μια γυναίκα είπε ότι ήταν στο ντους όταν άκουσε κάτι παρόμοιο με ένα "αεροπλάνο που συντρίβει".
Ένας άλλος είπε ότι δεν θα μπορούσε να ήταν απλά βροντή λόγω της " έκρηξης" που την συνόδευε. Ο Robyn Garratt είπε ότι οι άνθρωποι αισθάνθηκαν σαν να έπεσε "ο ουρανός".
Ο Διευθυντής του δικτύου, Desert Fireball Network, καθηγητής Phil Bland, δήλωσε ότι οι αρχικές παρατηρήσεις υποδηλώνουν ότι η μπάλα της inferno είχε χτυπήσει τη Γη. Είπε επειδή το αντικείμενο ήταν "ασυνήθιστα φωτεινό " πρέπει να ήταν "μεγάλο", πριν προσθέσει ότι οι ηχητικές εκρήξεις που αναφέρθηκαν από τους ανθρώπους είναι ένας αναπόφευκτος παράγοντας που δείχνει ότι η φλόγα μπήκε στην ατμόσφαιρα.
Το CCTV και τα μαρτυρικά βίντεο του καύσιμου αντικειμένου εξετάζονται τώρα από το Παρατηρητήριο του Περθ σε μια προσπάθεια κατανόησης της προέλευσής του.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου