Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ...ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΑΡΙΚΟΥ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΙ ΩΣ ΚΑΙ Η ΣΕΡΒΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙΣ ΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΔΑΦΩΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΟΓΩ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΕΔΩ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ

2)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ (ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΒΟΥΣΙΤΣ , ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ (ΠΡΩΗΝ UCK)ΧΑΣΙΜ ΘΑΤΣΙ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ 14 ΧΑΡΤΕΣ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ-ΜΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ) ΠΕΡΙ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ ΝΤΟΜΠΙΤΣΑ ΤΣΟΣΙΤΣ ΠΡΟ 20 ΚΑΙ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ (ΩΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ) ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΤΑΚΟΒΙΤΣ. ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΙΟ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΒΙΤΣΑ ΝΤΑΣΙΤΣ ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΕΡΒΩΝ

3)ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑΤΣΙ-ΒΟΥΣΙΤΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΛΑΒΡΩΦ, ΕΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΟΚΤΒΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΕΡΒΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ Α ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥΤΙΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΒΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ.

4)ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΡΙΜΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΝ, ΕΝΩ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΘΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΑ ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ.ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ, ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΛΥΣΗ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΒΟΣΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ.( ΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΞΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΛΑΒΕ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΟΥΣ-ΣΕΡΒΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΒΟΥΣΙΤΣ ΚΑΙ ΘΑΤΣΙ.

5)ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ Η ΣΕΡΒΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ. ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ. 100 ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΣΙΤΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΣΟΒΟ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΣΕΡΒΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΕ ΒΟΡΕΙΑ ΜΙΤΡΟΒΤΣΑ-ΖΒΕΤΣΑΝ-ΛΕΠΟΣΕΒΑΤΣ, ΚΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΒΙΣΟΚΙ-ΝΤΕΣΑΝΙ/ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΙΟΥ/ΓΚΡΑΤΣΑΝΙΤΣΑ ΚΑ.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΧΡΟΝΙΚΟ Ο ΡΙΖΟΝΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΡΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ(ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου