Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Μέσα ενημέρωσης: Η Νότια Ουκρανία θα ενταχθεί στην Κριμαία μετά από πυρηνική επίθεση.

ηγέτης του ρωσικού κόμματος του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι σχολίασε την κατάσταση στην Ουκρανία και προσπάθησε να προβλέψει την περαιτέρω εξέλιξη των γεγονότων στο Nezalezhnaya.Μέσα ενημέρωσης: Η Νότια Ουκρανία θα ενταχθεί στην Κριμαία μετά από πυρηνική επίθεση.  391280.jpeg

Έτσι, ο Ρώσος πολιτικός είναι της γνώμης ότι τα τακτικά πυρηνικά όπλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο εγγύς μέλλον στη Μέση Ανατολή και την Ουκρανία. Αυτό αναφέρεται από το "Federal Press".
Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι δηλώνει ότι, πιθανότατα, κάθε κράτος θα παράσχει στην ουκρανική κυβέρνηση πυρηνικές βόμβες, οι οποίες σίγουρα θα ανατιναχθούν "κάπου" και τότε θα κατηγορήσουν τη Ρωσική Ομοσπονδία για αυτό που συνέβη.
Αυτό θα συνεπάγεται τα ακόλουθα γεγονότα, συνεχίζει ο Ζιρινόφσκι. Δημιουργείται μια εντελώς νέα κατάσταση στη Βόρεια Ουκρανία - Γαλικία. Η πρωτεύουσα της, ο ηγέτης του κόμματος LDPR, θα είναι στο Lviv. Το νεοσύστατο κράτος θα ενταχθεί τόσο στη Βορειοατλαντική Συμμαχία όσο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πιστεύει ο Ζιρινόφσκι. Και το υπόλοιπο μέρος, όπως η Κριμαία, θα πάει στη Ρωσία,συνοψίζει ο αναπληρωτής.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡAΒΔΑ : Corfiatiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου