Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : OTAN O … ΣΟΡΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ … ΤΟΝ ΠΑΪΣΙΟ! ΑΝΤΙΟ … ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ! ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ!

TA KAHMENA TA NEOTAΞΙΤΙΚΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΠΛΕΟΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΠ, ΟΤΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ!
ΠΑΙΣΙΟΣ: «Θα βγει ο Εθνικισμός στην επιφάνεια και τότε… Διαλύεται η Ευρώπη λόγω Γερμανίας!»
ΣΟΡΟΣ: «Ο εθνικισμός είναι σήμερα η κυρίαρχη ιδεολογία στον κόσμο.»
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ (ΣΟΡΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ! ΟΚ! ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΟΧΥΡΑ ΑΚΟΜΑ (ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ), ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΠΕΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ: ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΘΕΪΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΠΟΛΛΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΟΥ ΕΜΕΛΛΕ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΩΣ ΑΛΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ!
ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙ-ΝΤΠ ΚΡΑΤΑ Ο ΕΝΑΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ (ΓΙΑΤΙ, ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ;) ΤΣΑΡΟΣ ΒΛΑΝΤ! (ΟΥΑΟΥ! ΠΡΟΣΚΥΝΩ!) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΠ ΕΦΟΣΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΝΕ ΠΡΟΣΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ! Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!
ΚΙ ΕΚΕΙ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ, ΩΣ ΜΑΦΙΟΖΟΙ, ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ, ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΡΟ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ (ΜΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ -ΚΟΙΝΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-, ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΩΡΗΔΟΝ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ) ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΔΡΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ, ΝΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ -΄Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ- ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ!
ΒΕΒΑΙΑ, ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ, ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΙΣΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΟΡΜΠΑΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ, ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ «ΚΥΜΙΝΟ»! ΕΛΑ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ! ΓΙΑΤΙ, ΤΟΣΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΟΡΜΠΑΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΝΕ ΡΟΥΠΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ!
ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΥΣΤΡΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΒΙΒΑ ΙΤΑΛΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΜΠΑΪΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΩ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΡΟΦΥΛΑΧΘΕΙ! ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚ ΔΥΣΜΩΝ ΓΕΙΤΟΝΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΜΑΤΕΟ ΣΑΛΒΙΝΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΚΟΣ ΒΡΑΧΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΦΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΠΑΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑ@@ΚΙΣΜΕΝΑ ΔΥΟ ΤΙΝΑ:
1) ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ! (ΕΛΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!) ΚΑΙ
2) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ «ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ, ΑΛΕΣΤΕ!»
ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΙΠΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΚΥΛΑΣ ΤΟΥΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ) ΧΙΛΑΡΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΦΟΝΤΥΛΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΥΩΝΕΙ, ΑΦΟΥ Ο ΑΞΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ Ω! ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ! ΠΑΡΟΛΗ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΄Η ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΡΩΣΟΥΣ ΚΛΠ. Η ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ! ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗΣ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ:
1) ΕΙΤΕ, ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ!
2) ΕΙΤΕ, ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ!
3) ΕΙΤΕ ΤΕΛΟΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΘΥΜΑΡΑΚΙΑ, ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΑ JFK!
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ, Π.Χ. ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟ!
ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Η ΑΚΡΑΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΣΟΥΗΔΙΑ (ΟΠΟΥ Η ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ), Η ΓΑΛΛΙΑ (ΟΠΟΥ ΟΙ «ΚΑΗΜΕΝΟΙ» ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ, ΟΤΙ ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΑΡΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ), Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΟΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ «ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ» ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΤΥΦΛΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΑΘΩΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΑΜΑΣΗΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ (ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ) ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥΣ; ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ: ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ, ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΔΟΜΑΧΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΙΔΩΜΕΝ!
ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ: ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΤΣΟΓΛ@ΝΙ, ΩΣ ΠΙΣΤΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΝΤΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕ ΧΑΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΚΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ! (ΝΑΙ! ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΕ, ΟΤΑΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ, ΑΜΕΛΕΙΑΣ, ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ 100 PLUS ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ! ) ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΑ@@ΚΙΣΤΗΡΙ ΜΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ, ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΚΕΛΟΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΒΟΗΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! (ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!) ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΔΥΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ:
1) ΣΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Ο ΑΛΕΞΗΣ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ, ΩΣ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΑΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΔΙΣΤΑΣΕ, ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ:
«Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ…»
2) ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟΥΝΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ!) ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ: ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ.
ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ! ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ, ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ: ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ! (ΒΛ. ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!)
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ! ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ! ΟΠΟΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΟΧΥΡΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΚΡΟΤΟ! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΣ ΜΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ, ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΦΟΥ Η ΝΤΠ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ!
ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ! ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΑΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΩΡΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ! ΟΥΤΕ, ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ:
» Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους.
Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις. «
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ, ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΓΑ@@ΜΕΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ!
ΓΑ@@ΤΕ … SORRY, ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΙΣΧΥΕΙ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ – ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΚΙΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ!
ΤΕΛΟΣ, ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ@ΛΟΓΕΡΟ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ:
«ΑΝΤΕ, ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟ! ΠΗΓΑΙΝΕ ΨΟΦΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ, ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! ΚΑΙ ΠΟΥ ‘ΣΑΙ; ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΤΕ ΤΗ ΓΩΝΙΑ! ΑΝΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ! ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!»
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου