Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Ρώσικα πολεμικά πλοία κατευθύνονται στη Συρία σαν απάντηση στις απειλές των ΗΠΑ


Τα ρωσικά πολεμικά πλοία διασχίζουν τον Βόσπορο, στη Μεσόγειο, σε απάντηση των απειλών του αμερικανικού προέδρου Τράμπ για βομβαρδισμούς στη Συρία.

Τέσσερα ρωσικά ναυτικά πλοία, συμπεριλαμβανομένου του  266M Natya 1 κατηγορίας minesweeper, Valentin Pikul 770, το  ВМФ 22870 ЧФ BSF και το ρυμουλκό διάσωσης Prof Nikolay Muru, εντοπίστηκαν στην πρωτεύουσα της Ρωσικής ναυτιλίας στο Tαρτούς της Συρίας. 
 
Έως 17 Ρώσικα πολεμικά πλοία έχουν διασχίσει το Βόσπορο με προορισμό τη Συρία μέχρι στιγμής αυτή την εβδομάδα.
Περιλαμβάνουν 6 φρεγάτες με τουλάχιστον τρεις οπλισμένους πυραύλους Calibr (Ναύαρχος Γκριγκόροβιτς Ναύαρχος Έσσεν), αντι-υποβρύχιο καταστροφέα Severomorsk, φρουτάρ Yaroslav Mudri, φρεγάτα Pitliv, σκάφος εκτοξευτή ρουκετών Visni Volocek, κοβέρτα  Buyan Veliki Ustiug με  πυραύλους Calibr, Corvette Class Buyan-M Grad Sviyazhsk, και τουλάχιστον 3-4 υποβρύχια.
Το πιο σημαντικό είναι ότι τα ακόλουθα ρωσικά πολεμικά πλοία βρίσκονται ήδη στη Μεσόγειο Θάλασσα:
CG Marshal Ustinov
DDG Severomorsk
DDG Yaroslav Mudryy
FFG Ναυάρχου Γκριγκόροβιτς
FFG Ναυάρχου Έσεν
FFL Pytlivyy
FSG Vyshniy Volochek
FSG Grad Sviyazhsk
FSG Velikiy Ustyug
LST Orsk
LST Nikolay Fil'chenkov
MS Turbinist
MS Valentin Pikul
SS Kolpino
SS Velikiy Novgorod
Η ανάπτυξη του ρωσικού στόλου έρχεται καθώς ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ, απειλούσε ότι θα χτυπήσει το Συριακό Στρατό κατά την πολυαναμενόμενη μάχη του Iντλίμπ, όπου η κυβέρνηση της Συρίας αναμένεται να εξαλείψει το τελικό έμβλημα «αντάρτες» που σχεδόν ανέλαβε την Χώρα.

Σχόλιο του Hal Turner

Βρισκόμαστε σε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά με τους Σύριους και τους Ρώσους από τις ακτές της Συρίας. Δεν έχω καλό συναίσθημα για αυτό το χτύπημα εναντίον του Aσσαντ τώρα.
Οι Ρώσοι ναυτικοί και τα στρατεύματα ειδικών επιχειρήσεων βρίσκονται στη Συρία και ο δρόμος προς την κατεύθυνση της εξάπλωσης του εξοπλισμού.
Μπορεί να βλέπουμε την αρχή του πραγματικού πολέμου μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας στη βορειοανατολική Συρία στην επαρχία Iντλίμπ της Συρίας.
Η Ρωσία έχει στείλει μέχρι στιγμής 17 πολεμικά πλοία και άλλα βρίσκονται στο δρόμο. Άλλες αναφορές λένε ότι τα ρωσικά βομβαρδιστικά TU-22M3 αποστέλλονται στο Ιράν για επιχειρήσεις αντιπυραυλικής άμυνας στο Med.
Από τους πρώην συναδέλφους μου στην Κοινότητα Πληροφοριών, έχω αρχίσει να προειδοποιώ για τον πραγματικό πόλεμο με τη Ρωσία που έρχεται. 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ HAL TURNER RADIO SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου