Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Οι «ξένοι ειδικοί» ενδέχεται να πραγματοποιήσουν χημική επίθεση στη Συρία εντός 2 ημερών για να πλαισιώσουν τον Aσσαντ - το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

Οι "ξένοι ειδικοί" έφτασαν στη Συρία και ενδέχεται να πραγματοποιήσουν χημική επίθεση χρησιμοποιώντας χλώριο στις "επόμενες δύο ημέρες", δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. Αυτό θα κινηματογραφηθεί για τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης για να πλαισιώσει τις δυνάμεις της Δαμασκού.Οι «ξένοι ειδικοί» ενδέχεται να πραγματοποιήσουν χημική επίθεση στη Συρία εντός 2 ημερών για να πλαισιώσουν το Assad - το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας
Ο εκπρόσωπος του υπουργού Άμυνας, κ. Ιγκόρ Κοννασένκοφ, δήλωσε ότι η επιχείρηση προγραμματίζεται να ξεδιπλωθεί στο χωριό Κάφρ Ζίτα στη βορειοδυτική επαρχία Χάμα της Συρίας «στις επόμενες δύο ημέρες».
Ο Konashenkov δήλωσε ότι οι "αγγλόφωνοι ειδικοί" είναι ήδη σε θέση να χρησιμοποιούν "δηλητηριώδη πράκτορες". Ενώ μια ομάδα κατοίκων από το βορρά μεταφέρθηκε στην Κάφρι Ζίτα και προετοιμάζεται αυτή τη στιγμή "να συμμετάσχει στη διοργάνωση της επίθεσης" και να κινηματογραφηθούν υποφέροντας από υποτιθέμενα «χημικά πυρομαχικά» και «βόμβες βαρέλι» που ξεκίνησαν από τις δυνάμεις της Συριακής Κυβέρνησης ».
Οι ομάδες κατοίκων θα χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν τους «ψεύτικους διασώστες από τα Λευκά Κράνη». Θα κινηματογραφηθούν προφανώς να υποφέρουν από τις επιπτώσεις των χημικών όπλων και στη συνέχεια θα εμφανιστούν στα «ΜΜΕ της Μέσης Ανατολής και της Αγγλικής Γλώσσας».
Το υπουργείο άμυνας προειδοποίησε νωρίτερα ότι οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία προετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν τη σχεδιαζόμενη επίθεση ως πρόσχημα για αεροπορικές επιδρομές κατά της Συρίας. Το USS Ο Sullivans, ένας ταξινομητής πυραύλων κατηγορίας Arleigh Burke, έφτασε ήδη στον Περσικό Κόλπο πριν από μερικές μέρες.
Στις 22 Αυγούστου ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, John Bolton, δήλωσε ότι "αν το συριακό καθεστώς χρησιμοποιήσει χημικά όπλα, θα απαντήσουμε πολύ δυνατά και θα έπρεπε πραγματικά να το σκεφτόμαστε εδώ και πολύ καιρό"..
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου