Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ....ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΣΑΛΑΤΑΣ....ΜΕ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ....

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1) Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΡΑΝΕΛ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ 7-9 ΜΗΝΩΝ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΝ . ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΧΘΕΣ ΟΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΘΑΡΜΕΝΑ-ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΑ-ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
2)ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΟΜΙΚΟΣ.ΚΟΤΖΙΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΞΑΝΘΟΣ-ΠΑΠΠΑΣ-ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ-ΒΙΤΣΑΣ-ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ-ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ-ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ -ΣΠΙΡΤΖΗΣ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ) ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΑΝ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΣΤΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, Ο Α.ΧΑΡΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ,Ε ΤΟΤΕ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΣΩΖΟΝΤΑΙ. ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΝΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΜΥΡΣΙΝΗΣ ΖΟΡΜΠΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΛΑΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ. ΑΠΛΑ ΕΓΙΑ ΜΟΛΑ ΕΓΙΑ ΛΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ.ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΖΑΛΗΣ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ  ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ(ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΑΛΕΓΕΤΑΙ) ΤΟΝ ΜΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ....ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ ΟΣΑΚΚΟΣ.....ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΡΩΝΗΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ-ΚΟΝΙΑΡΔΟΥ-ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ ...Ε ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ. ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ.
3)ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ , Η ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΡΙΒΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ , Ε ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.... ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΡΜΕΣ.... ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ....ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ, ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.....ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου