Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Τούρκοι μισθοφόροι ετοιμάζουν προβοκάτσια στα σύνορα με την Κριμαία./ Ορδές «Γκρίζων Λύκων» του Ερντογάν στα σύνορα με την Κριμαία ετοιμάζουν την «Δημοκρατία του Ταταρστάν».




Οι αρχές της Κριμαίας προειδοποίησαν τους Ρώσους να είναι προσεκτικοί κατά τη διέλευσή των συνόρων της χερσονήσου,  γιατί υπάρχουν Τούρκοι μισθοφόροι στη γραμμή των συνόρων,  που προετοιμάζουν προκλήσεις.
«Οι Ρώσοι πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί κατά τη διέλευση των συνόρων της Κριμαίας, ειδικά μετά από αναφορές ότι οι Τούρκοι μισθοφόροι ετοιμάζουν προκλήσεις», αναφέρει ανακοίνωση των αρχών που δόθηκε στα μέσα ενημέρωσης.
Σημειώνεται ότι στις ουκρανικές δυνάμεις κοντά  στα σύνορα με την Κριμαία έχουν ενταχθεί  Τούρκοι μισθοφόροι για να πολεμήσουν τους Ρωσόφιλους στα ανατολικά της χώρας.
Δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ενισχύονταν από την Τουρκία, διαψεύσθηκαν, όπως σημειώνεται.
The Hellenic Information Team                    http://www.echedoros-a.gr/2016/03/blog-post_462.html
Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες αναφέρουν το γεγονός της ύπαρξης στο έδαφος της Ουκρανίας  κοντά στην Κριμαία, εκατοντάδων  Τούρκων μισθοφόρων και για αυτό διαθέτουν πολλά  αποδεικτικά στοιχεία.
Πρόκειται για την περιοχή της Μαριούπολης στην Αζοφική Θάλασσα, όπου  ο υπάρχει σήμερα ακόμη μεγαλύτερος αριθμός  Τούρκων μισθοφόρων .epa01152430 Turkish ultra nationalist party MHP supporters chant slogans and make 'Gray Wolf' signs against terror, at Taksim Square in Istanbul, Turkey on 21 October 2007. After Turkey has stationed thousands of troops on the border with Iraq, at least 12 Turkish soldiers have been killed in clashes with Kurdish rebels near the border, Turkish Tv NTV said.  EPA/TOLGA BOZOGLU
Επίσης παρατηρείται μεγάλος αριθμός Τούρκων παραστρατιωτικών ομάδων στην περιοχή της Χερσώνας στην  Ουκρανία. Όλοι αυτοί οι « Γκρίζοι Λύκοι» είναι  καλά οπλισμένοι και εκπαιδευμένοι, αλλά κρύβουν το πρόσωπο  τους και σπάνια έρχονται σε επαφή με τους ντόπιους, αναφέρει ο ρωσικός τύπος.
Επίσης μισθοφόροι που έχουν άμεση σχέση με την φασιστική τουρκική οργάνωση «Γκρίζοι Λύκοι», ευρίσκονται ανάμεσα σε  μαχητές του ουκρανικού τάγματος με την επωνυμία « Αζόφ».
2
Μέσα στην ίδια την Κριμαία υπάρχουν χιλιάδες «ακτιβιστές», οι οποίοι στην ουσία καθοδηγούνται από πρώην ηγέτες των Τατάρων της Κριμαίας . Αυτοί ήταν πριν δύο μήνες που  ανατίναξαν ένα  μεγάλο πυλώνα ηλεκτρικού ρεύματος, ο οποίος μεταφέρει ρεύμα  στην χερσόνησο της Κριμαίας.
Τούρκοι  μισθοφόροι άρχισαν να εμφανίζονται μαζικά στα σύνορα με την Κριμαία, στο τέλος του περασμένου έτους. Αυτοί  αποτέλεσαν την «ραχοκοκαλιά» του τάγματος των Τατάρων της Κριμαίας που ονομάζεται
«Noman Çelebicihan», και το οποίο  αριθμεί περισσότερα από 500 άτομα.
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν υποσχέθηκε να παράσχει χρηματοδότηση για αυτήν την παράνομη στρατιωτική μονάδα στο έδαφος της Ουκρανίας, αλλά μετά από  δημοσιεύματα  στον Τύπο,  ανασκεύασε  γρήγορα τις δηλώσεις  του.
Στην ουσία όμως , αν κρίνουμε από τα πολυάριθμα γεγονότα και πληροφορίες συνοδευόμενες από φωτογραφικό υλικό, οι  Τούρκοι  μισθοφόροι είναι  πάνοπλοι διαθέτοντας ακόμα και  ειδικά μέσα, και αυξάνουν συνεχώς  την παρουσία τους στα σύνορα με την Κριμαία.
turkey
Ποιοι είναι αυτοί οι Τούρκοι «παλικαράδες» ,  οι οποίοι εμφανίστηκαν στα σύνορα με την Κριμαία;
Ξεκινώντας με τον πολέμαρχο «Bozkurtlan»,  γνωρίζουμε ότι ο συγκεκριμένος  γεννήθηκε στην Τουρκία στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και ανήκει στην  πτέρυγα της νεολαίας του « Εθνικιστικού Κινήματος» που αποβλέπει στην ένωση όλων των τουρκικών λαών  σε ένα κράτος (Οθωμανική Αυτοκρατορία).
« Τούρκους  μισθοφόρους , είχαμε  αντιμετωπίσει  στην Τσετσενία και το Νταγκεστάν»,  τονίζει Ρώσος  στρατιωτικός εμπειρογνώμονας και πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου  των ρωσικών δυνάμεων στο Βόρειο Καύκασο.
Περίπου μια ολόκληρη  διμοιρία  (1999 – 2004) Τούρκων μισθοφόρων σκοτώθηκαν  στο έδαφος της Δημοκρατίας της Τσετσενίας. Πρόκειται για  24 μισθοφόρους τουρκικής υπηκοότητας . Σε γενικές γραμμές, οι «Γκρίζοι Λύκοι», είναι όπως οι  τζιχαντιστές, ενώ   η μόνη διαφορά έγκειται στην  ιδεολογία τους , η οποία  βασίζεται στον  τουρκικό  εθνικισμό .
«Για αυτό και ημέρα με την ημέρα αυξάνεται ο κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων, οι οποίες θα  οργανωθούν από τους Τούρκους   μισθοφόρους  στα σύνορα με την Κριμαία . Αλλά είμαστε  ενήμεροι και προετοιμασμένοι γι “αυτούς», δηλώνει  ο ίδιος.
Οι  «Γκρίζοι Λύκοι» αποτελούν όμως κίνδυνο και για την ίδια την Ουκρανία. Εκτός από τις  πολλές περιπτώσεις  εγκληματικών επιθέσεων σε ντόπιους που εμφανίσθηκαν,   σεξουαλικές  παρενοχλήσεις , οι Τούρκοι  μισθοφόροι ετοιμάζουν ένα είδος «Ταταρικής  δημοκρατίας» στην περιοχή της Χερσώνας.
Σε άρθρο από το pentapostagma.gr με τίτλο (Που το πάνε οι Τούρκοι; Τούρκοι μισθοφόροι στην Ουκρανία εναντίον της Κριμαίας και του Ντονέτσκ !!), είχαμε επισημάνει την γενικευμένη παρουσία Τούρκων μισθοφόρων στην Ουκρανία,  η παρουσία των οποίων αφορά την διεξαγωγή επιχειρήσεων  εναντίον των Ρωσόφωνων ανταρτών  στην αποκαλούμενη  Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ αλλά και στην Κριμαία .
Η ιστορία επαναλαμβάνεται στην περιοχή μας και οι Οθωμανοί Τούρκοι με τους γενιτσάρους τους * Γκρίζους Λύκους)  στέκονται απέναντι σε Έλληνες, Σλάβους, Αρμένιους, και Σύρους.
Η τουρκική έκφανση της « Μεγάλης Ιδέας» πιστοποιεί τις μελλοντικές εξελίξεις στην περιοχή μας και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου