Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ο Λευκός Οίκος προειδοποιεί για πυρηνικές τρομοκρατικές επιθέσεις: οι τέσσερις τρόποι που θα μπορούσαν να κτυπήσουν...

Αμέσως μετά το τρομοκρατικό κτύπημα στις Βρυξέλλες,οι τρομοκράτες που κρύβονται πίσω από το Ισλαμικό κράτος,έχουν βάλει υψηλούς στόχους και απειλούν με χιλιάδες νεκρούς τη Δύση,αφού στα σχέδιά τους είναι να στοχοποιήσουν πυρηνικό εργοστάσιο.Μπορεί ο στόχος για κτύπημα σε πυρηνικό εργοστάσιο στο Βέλγιο να απέτυχε αλλά τώρα οι ειδικοί προειδοποιούν για μια μεγάλης κλίμακας πυρηνική επίθεση.nuke-attack

Ξέρουμε ότι τρομοκρατικές οργανώσεις έχουν την επιθυμία να αποκτήσουν πρόσβαση σε 
ραδιενεργές  πρώτες ύλες ώστε να έχουν μια πυρηνική συσκευή,»είπε ο Ben Rhodes,αναπληρωτής σύμβουλος εθνικής ασφαλείας,του Ομπάμα.
Επίθεση με τέτοια όπλα,θα σκορπούσε τον όλεθρο σε αστικές περιοχές όπως το Λονδίνο ή η Νέα Υόρκη.
Οι αμερικανοί ανώτεροι υπάλληλοι είπαν ότι οι ηγέτες θα συζητήσουν ένα υποθετικό σενάριο, 
σχετικά με μια αλυσίδα γεγονότων, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πυρηνική τρομοκρατία.
Υπάλληλοι γνωρίζουν εδώ και μήνες ότι έχουν εξαχθεί λαθραία χημικά, βιολογικά, ραδιολογικά και πυρηνικά όπλα (CBRN) μαζικής καταστροφής απαρατήρητα στην Ευρώπη. Τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους,η Ελβετική αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε δύο τρομοκράτες ύποπτους για τη μεταφορά των τοξικών χημικών αερίων και εκρηκτικών υλών.
Σύμφωνα με αξιωματούχους, ακολουθούν ορισμένα σενάρια που δείχνουν πώς μπορούν να κτυπήσουν με πυρηνικά,χημικά ή βιολογικά όπλα.
Η πιο πιθανή κλοπή πυρηνικού όπλου μπορεί να γίνει στο Πακιστάν.
Το πιο πιθανό σενάριο που φοβούνται ειδικοί ασφαλείας είναι ότι μια ομάδα θα μπορούσε να έχει σε μία βαλίτσα,το ραδιενεργό υλικό.Αυτά τα υλικά χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία, τα  ακαδημαϊκά ιδρύματα και τα νοσοκομεία.
Η έκρηξη της βαλίτσας θα δημιουργήσει τοξικό νέφος και θα έχει σαν αποτέλεσμα χιλιάδες νεκρούς.
http://beforeitsnews.com/gold-and-precious-metals/2016/03/shtfplan-white-house-warns-of-nuclear-terrorist-attacks-the-four-ways-they-could-strike-2793843.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS:Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου