Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Η Μέρκελ έβγαλε selfie με τον βομβιστή των Βρυξελλών;(ΦΩΤΟ).

download

Χαμός γίνεται στο διαδίκτυο με φωτογραφίες της Άνγκελα Μέρκελ, τραβηγμένες τον περασμένο Σεπτέμβριο, δίπλα σε έναν άνδρα, ο οποίος μοιάζει με τον “καμικάζι” που σκόρπισε τον θάνατο στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, τον Νατζίμ Λαχραουί!

download
Το ερώτημα που γεννάται από τους χρήστες τον social media που διακινούν τις φωτογραφίες είναι ένα: Η Γερμανίδα καγκελάριος έβγαλε selfie με τον βομβιστή των Βρυξελλών;
Η απάντηση, φυσικά, είναι αρνητική. Ο εν λόγω κύριος λέγεται Άνας Μονταμάνι, ο οποίος μιλώντας στην Deutsche Welle δήλωσε ότι ένιωσε θλίψη με τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε η φωτογραφία του. Ο 19χρονος, έφτασε στην Γερμανία από τη Δαμασκό τον Σεπτέμβρη του 2015, ζει στο Βερολίνο με μια ανάδοχη οικογένεια και πηγαίνει σε γερμανικό σχολείο.
Μετά από την ανάλυση του DNA επιβεβαιώθηκε πως ο δεύτερος βομβιστής καμικάζι του αεροδρομίου των Βρυξελλών είναι όντως ο Νατζίμ Λαχραουί.
Μάλιστα, το NBC news αναφέρει πως το DNA του Νατζίμ Λαχραουί είχε βρεθεί και σε μία ζώνη αυτοκτονίας στο Μπατακλάν, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι!
CeeWT02WwAA1m-J download (1)
http://www.makeleio.gr/?p=575531

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου