Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Βίντεο: Η Βόρεια Κορέα «φαντασιώνεται» πυρηνική επίθεση εναντίον των ΗΠΑ.

Ένα νέο προπαγανδιστικό βίντεο δημοσιεύτηκε από τη Βόρεια Κορέα, στο οποίο απεικονίζεται ένα υποβρύχιο  που εξαπολύει επίθεση με πυρηνικά καταστρέφοντας την Ουάσινγκτον. Το βίντεο έχει τίτλο «Τελευταία ευκαιρία» και τελειώνει με την αμερικανική σημαία στις φλόγες.
Βίντεο: Η Βόρεια Κορέα «φαντασιώνεται» πυρηνική επίθεση εναντίον των ΗΠΑ
Στο τεσσάρων λεπτών βίντεο, γίνεται μια μικρή αναδρομή στις σχέσεις των δυο χωρών και κατά το τέλος του εμφανίζεται το μήνυμα «Αν οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ κάνουν ένα βήμα προς τα εμάς θα τους χτυπήσουμε με πυρηνικά».


Το βίντεο δημοσιεύτηκε από την ιστοσελίδα DPRK Today και μεταξύ άλλων, δείχνει εικόνες από τον πόλεμο της Κορέας και την αιχμαλώτιση του αμερικανικού κατασκοπευτικού «Πουέμπλο» το 1968, καθώς και την πρώτη φορά που υπήρξε κρίση σε παγκόσμιο επίπεδο με τα πυρηνικά της Βόρειας Κορέας, το 1990.

Προς το παρόν βέβαια οι ειδικοί συνιστούν ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει τα μέσα να χτυπήσει κάτι, πέρα από τα στενά όρια της κορεατικής χερσονήσου. Έτσι οι συγκεκριμένες απειλές φαντάζουν τόσο αληθινές, όσο το να αξίζει βραβείο Γκράμι η μουσική του βίντεο.
http://www.protothema.gr/world/article/564828/i-voreia-korea-fadasionetai-puriniki-epithesi-enadion-ton-ipa/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου