Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Παντελίδης: Ο δικηγόρος της οικογένειας αποκαλύπτει: «Το άτομο που οδηγούσε το τζιπ ήταν…» (VIDEO).

Λίγο πριν βγει στη δημοσιότητα το πόρισμα για το δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου, ο κ. Καϊμακάμης απαντά σε όλα. Καλεσμένος στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» λύνει την σιωπή του και ρίχνει φως στην υπόθεση του μοιραίου τροχαίου.Παντελίδης: Ο δικηγόρος της οικογένειας αποκαλύπτει: «Το άτομο που οδηγούσε το τζιπ ήταν…» (VIDEO)
Ποιος οδηγούσε το τζιπ;

«Από την πρώτη στιγμή, αρχικά η διαίσθηση και στη συνέχεια με τα στοιχεία που συγκεντρώνονται καθημερινά από εξειδικευμένους μάρτυρες ειδικών γνώσεων, η οικογένεια δεν έχει καμία αμφιβολία ότι δεν οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο ο Παντελής».
Το κάθισμα του οδηγού
«Έγινε μια πραγματογνωμοσύνη, το κάθισμα ήταν τραβηγμένο μπροστά σε σχέση με του συνοδηγού 9 πόντους. Αυτό είναι ένα ασφαλές κριτήριο ότι το άτομο που οδηγούσε ήταν μικροκαμωμένο. Όπως ξέρουμε, ο Παντελής δεν ήταν μικροκαμωμένος, ήταν πολύ ψηλός και ήταν αδύνατον να μπορέσει να οδηγήσει τραβώντας το κάθισμα μπροστά. Πιστεύω ότι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχουν ξεκαθαριστεί όλα. Το αυτοκίνητο ήταν ασφαλισμένο και η ασφαλιστική εταιρεία είναι υποχρεωμένη να καλύψει όλους αυτούς οι οποίοι έχουν υποστεί κάποια σωματική βλάβη».
Οι κακοτεχνίες
«Είναι πλέον αποδεδειγμένο, αναντιρρήτως ότι αν οι μπάρες, τα κολωνάκια, τα σίδερα είχαν τοποθετηθεί σύμφωνα με το νόμο, εάν είχαν συντηρηθεί όπως επιτάσσει η νομοθεσία, φυσικά και το αποτέλεσμα θα ήταν εντελώς διαφορετικό. Δεν θα είχαμε τον θάνατο του Παντελή, αλλά έναν απλό τραυματισμό. Ήταν και κακοτοποθετημένα και κατοσυντηρημένα».
Η ασφάλεια ζωής

«Κατηγορηματικά διαψεύδω αυτή την είδηση, δεν υπάρχει καμία ασφάλεια ζωής και πολύ περισσότερο αυτό που έγινε μια προσπάθεια να συνδυαστεί με δήθεν διεκδίκηση χρημάτων από την ασφαλιστική εταιρεία. Σας λέω κατηγορηματικά ότι ο στόχος, η επιθυμία της οικογένειας είναι να διακριβωθούν με κάθε σαφήνεια και κάθε ειλικρίνεια οι συνθήκες κατά από τις οποίες έγινε το δυστύχημα».
http://www.pasmina.gr/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου