Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Στην Κίνα προετοιμάζονται για...Αρμαγεδδών... (ΒΙΝΤΕΟ)Ανησυχία έχει προκληθεί στη αχανή και πυκνοκατοικημένη Κίνα, όπου έχει παρατηρηθεί πως χτίζονται εκατοντάδες πολυκατοικίες, οι οποίες παραμένουν άδειες, αν και θα μπορούσαν να στεγαστούν εκατομμύρια χιλιάδες άνθρωποι.

Πρόκειται για μία σύγχρονη μητρόπολη που ετοιμάζουν οι Κινέζοι, η οποία όμως παραμένει έρημη και αχανής, αφού σε πολύ λίγους ανθρώπους επιτρέπεται η πρόσβαση, ενώ και οι κάτοικοι είναι λιγοστοί.
Τι φοβούνται λοιπόν οι Κινέζοι κι έχουν χτίσει 64 εκατομμύρια διαμερίσματα, στα οποία όμως δε μένει κανείς; Η Κίνα προετοιμάζεται ταχύτατα για τον Αρμαγεδώννα. Κάποια καταστροφή φοβούνται πως πλησιάζει και για αυτό ετοιμάζουν εναλλακτικές επιλογές διαμονής.
Πάντως, πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως αν η Κίνα φοβούνταν κάποιο είδος πυρηνικού πολέμου, δε θα έχτιζε πολυκατοικίες, αλλά υπόγεια καταφύγια, στα οποία θα μπορούσε ο κόσμος να προφυλαχθεί. Εκείνοι λοιπόν υποστηρίζουν ότι φοβούνται κάποιου είδους φυσική καταστροφή. Το μόνο σίγουρο είναι πως κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!
 http://www.voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/64201-apistefto-stin-kina-proetoimazontai-gia-armageddon-vinteo.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου