Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΣΟΚ! ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ! Βομβιστική επίθεση με έναν νεκρό αστυνομικό! (Εικόνες και βίντεο).

capceb7ceb8ceb9cebe
Boμβιστική επίθεση στη νότιο Ρωσία κατά αυτοκινητοπομπής της αστυνομίας που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο ενός αστυνομικού. Η ISIS ανέλαβε την ευθύνη γι αυτήν την αιματηρή επίθεση.

Δύο αστυνομικά οχήματα επλήγησαν από την έκρηξη. Το υπουργείο εσωτερικών του Daghestan επιβεβαίωσε ότι τα οχήματα χτυπήθηκαν όπως αναφέρει το TASS. Τουλάχιστον 1 αστυνομικός σκοτώθηκε και 2 άλλοι τραυματίστηκαν αναφέρει το RIA.

caiij
Η οχηματοπομπή της αστυνομίας που μετέφερε 15 άτομα προσωπικό ήταν στο επίκεντρο της έκρηξης και η βόμβα είχε τοποθετηθεί στην άκρη του δρόμου, ανέφερε το Ren.tv, και μετέδωσε το dimpenews.com. Σύμφωνα με τις αρχές η έκρηξη προκλήθηκε από έναν «αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό από αυτούς που κατασκευάζονται σε οικίες .»
captcf83ceb8ceb7cf83ceb7ceb8cf83
Η επίθεση έγινε κοντά στην πόλη Makhatchkala στο δρόμο του αεροδρομίου ανέφερε η τοπική αστυνομία στο TASS. Τα τοπικά μέσα λένε ότι η αυτοκινητοπομπή των 2 οχημάτων ήταν γεμάτη από αστυνομικούς που επέστρεφαν στην πόλη Kaispijsk έχοντας ολοκληρώσει την εργασία τους στη Makhatchkala.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου