Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Επείγουσα προειδοποίηση! Ισραηλινό ραδιόφωνο: Κίνδυνος για εκατό εμπορικά κέντρα στις ΗΠΑ ! (Βίντεο) ΤΡΌΜΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ !

 29 Ιουλίου 2014
Προβλέπει την επίθεση σε 100 εμπορικά κέντρα των ΗΠΑ, ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ.Η  Τρομοκρατία    αναφέρει ότι αυτοί έχουν ήδη διεισδύσει στις πόλεις όπου οι διατριβές επιθέσεις είναι να συμβούν. Όπου είναι επικρατουσαν ειδήσεις σχετικά με αυτό;!

Ο Δρ Jim Garrow ήταν το 2009 υποψήφιος για το βραβείο Νόμπελ ειρήνης. Το έργο του εξοικονόμηση κοριτσάκια από την Κίνα, ήρθαν στη διεθνή προσοχή, όπως έκανε μάλλον η ελίτ του δικτύου σχολείων σε ολόκληρη την Κίνα. Εργάστηκε στην αμερικανική κυβέρνηση, και λέει ότι, σύμφωνα με τις επαφές του, μια τεράστια -τρομοκρατική επίθεση στην Αμερική είναι να πραγματοποιηθεί. Αυτός ενώνει το Ταμάρ στην επίδειξή της και μιλάει για το παρελθόν, το παρόν,τις συνδέσεις του με τις   πηγές πληροφοριών, και την πεποίθηση ότι στο μέλλον, μια μέγα-τρομοκρατική επίθεση θα λάβει χώρα στα αμερικανικά εμπορικά κέντρα σε όλη την ήπειρο.

Σύμφωνα με μια αποστολή-του:

"Rumblings :

Έχω αποφύγει την ανταλλαγή ορισμένων πληροφοριών επειδή πήρα έναν όρκο και δεν θα σπάσω τον όρκο του Ιπποκράτη.Οι Ισλαμιστές επί του παρόντος είναι στη χώρα, με τη βοήθεια από όσους έχουν φτάσει πρόσφατα , κάνουμε ένα περίγραμμα και αυτοί που ήρθαν με τόλμη σε αεροσκάφη με  ποικίλες μεταμφιέσεις έχουν σκοπό τους την εγκληματικότητα. Προειδοποιώ, αυτό δεν είναι για τον εξασθενημένο της καρδιάς.

Ο στόχος θα είναι εμπορικά κέντρα. Η μέθοδος θα είναι με εκρηκτικούς μηχανισμούς,θέλουν να προκαλέσουν πόνο και  θάνατο του και τραυματισμούς όσο το δυνατόν περισσότερους. Αυτό είναι τρομοκρατία στην χαμηλότερη μορφή. Ο σκοπός είναι να προκαλέσουν το φόβο στις καρδιές των Αμερικανών μέσω από αυτή την στόχευση , όπου πηγαίνετε στο κατάστημα για να χαλαρώσετε.

Η ημερομηνία θα είναι μία σημαντική ημέρα για τους ισλαμιστές. Η εκδήλωση θα συμβεί ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Αμερική σε εκατοντάδες θέσεις (Σημειώστε τον αριθμό). Αστυνομία, DHS, και η ασφάλεια των υπηρεσιών σε όλο το έθνος θα πρέπει να προειδοποιηθούν και να λάβουν τα      κατάλληλα μέτρα.

Γιατί να απελευθερώσω  αυτό το νέο στο Facebook; Αποδεικνύεται ότι οι αναγκαίες                  υπηρεσίες διαβάζουν όλα τα πράγματα. Γιατί να κάνετε τηλεφωνικές κλήσεις, όταν αυτό γίνεται με τις ειδήσεις σε μια ταχεία μόδα για όλα αυτά, σε ένα άμεσο μήνυμα.  Είσαστε έτοιμοι;


http://www.israelnationalnews.com/Radio/News.aspx/5597#.U9fM0_ldWSp  ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙSRAEL NATIONAL NEWS ΚΑΙ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com    http://beforeitsnews.com/alternative/2014/07/urgent-warning-israel-radio-danger-for-one-hundred-u-s-malls-video-terror-alert-3002440.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου