Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Ο Ερντογάν αποκοιμήθηκε σε διακαναλική συνέντευξη- Άναυδοι οι παρουσιαστές.

 Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια διακαναλικής συνέντευξης, τη στιγμή που δεχόταν ερώτηση για το PKK.

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απευθυνόταν στους τηλεθεατές των τουρκικών τηλεοπτικών σταθμών Α Haber και ATV, όταν κάποια στιγμή φάνηκε να μην μπορεί να κρατήσει ανοιχτά τα μάτια του με την ερώτηση της δημοσιογράφου να μένει τελικά αναπάντητη.

Μόλις ο σκηνοθέτης συνειδητοποίησε τι συνέβαινε, έστρεψε την κάμερα ξαφνικά προς τη δημοσιογράφο. Η ίδια από την πλευρά της, συνέχισε να μιλά κοιτάζοντας τον συμπαρουσιαστή της με απορία.

Δείτε το απόσπασμα:

Υπενθυμίζεται πως δεν είναι η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση που γίνεται θέμα συζήτησης και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο ενώ παράλληλα φέρνει ξανά στην επιφάνεια την κατάσταση υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Πριν από έναν μήνα, κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξης στο τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 7, ο Τούρκος πρόεδρος κατέρρευσε.

Αμέσως, ακούστηκαν φωνές «ω, Θεέ μου» μέσα στο προεδρικό μέγαρο, με τον δημοσιογράφο να ζητά άμεσα διαφημιστικό διάλειμμα και το πρόγραμμα να διακόπτεται απότομα.

Τα τότε σενάρια για την υγεία του Τούρκου προέδρου είχαν πάρει φωτιά, ειδικά μετά τις απανωτές ακυρώσεις των εμφανίσεών του, ενόψει του πρώτου γύρου εκλογών, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα επέστρεψε στα καθήκοντά του.

lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου