Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Η έκλειψη του Ιωνά: !!!

 Θυμάστε την ανάρτηση για την έκλειψη του Ιωνά στις 19/4-20/2023; Εδώ είναι το συμπέρασμα. 

Είναι λοιπόν αυτή η σπάνια υβριδική ηλιακή έκλειψη Saros 129 στις 19/4-20/2023 που έχει συνδέσεις με τον Ιωνά και με τον αντίχριστο ένα σημάδι από τον Θεό ότι επίκεινται σημαντικά γεγονότα των έσχατων καιρών; Θα συμβεί ένα σημαντικό πρόδρομο γεγονός στις 4/20/2023; Θα εμφανιστεί ο αντίχριστος για να καταλάβει τον κόσμο ένα χρόνο αργότερα, στις 19/4/2024, που είναι επίσης 25 ημέρες μετά τη σεληνιακή έκλειψη Πουρίμ στις 25/3/2024; 

Επίσης, υπό το πρίσμα των συνδέσεων του Ιωνά -ακόμη 40 ημέρες και κρίση- θα συμβεί μια μεγάλη καταστροφή στον κόσμο 40 ημέρες μετά από αυτή την έκλειψη στις 19/4-20/2023; Αν ναι, αυτό θα μας έδινε ένα εύρος από τις 28/5/23 έως τις 1/6/23. 

Πηγή: 20/2023: Προσοχή στην έκλειψη του Ιωνά του αντίχριστου στις 19/4-20/2023

Άρα, θα επέλθει κρίση στον κόσμο από τις 28/5/2023 έως τις 1/6/2023; Δεν μπορώ να σας πω με βεβαιότητα αν θα συμβεί κάτι, αλλά εδώ είναι τι συνέβη στο παρελθόν σε σχέση με τις εκλείψεις και τις κρίσεις που έπεσαν. 

Η μεγάλη αμερικανική έκλειψη στις 21/8/2017, για την οποία είχα προειδοποιήσει εκ των προτέρων, ακολουθήθηκε από μια μεγάλη κρίση στην Αμερική 40 ημέρες αργότερα. 

Λας Βέγκας Μαζικοί πυροβολισμοί: Η κρίση των 40 ημερών έπεσε όπως ακριβώς είχε προβλέψει η έκλειψη 

Η Μεγάλη έκλειψη της Νότιας Αμερικής στις 7/2/2019, για την οποία είχα προειδοποιήσει εκ των προτέρων, ακολουθήθηκε από μια κρίση στη Νότια Αμερική 40 ημέρες αργότερα. 

Η κρίση της έκλειψης των 40 ημερών συνέβη - Οικονομικό κραχ στην Αργεντινή συν... 

Η έκλειψη στη Μέση Ανατολή στις 21/6/2020, για την οποία είχα προειδοποιήσει εκ των προτέρων, ακολουθήθηκε από μια κρίση στη Μέση Ανατολή 44 ημέρες αργότερα. 

Η κρίση της έκλειψης συνέβη την ημέρα #44. Επίκειται ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος; 

Ενημέρωση: Ξέχασα να συμπεριλάβω αυτή τη σημαντική έκλειψη- την έκλειψη στις 25-26/12/2019, όταν ο καβαλάρης πάνω στο άλογο έλαβε στέμμα. Και όλοι γνωρίζουμε τι ακολούθησε εκείνη την έκλειψη - η πανδημία COVID.

Στον καβαλάρη πάνω στο λευκό άλογο δόθηκε ένα στέμμα! Έχει ανοίξει η Σφραγίδα 1;

Έτσι, στο πρόσφατο παρελθόν είδαμε ένα μοτίβο έκλειψης που ακολουθήθηκε από κρίσεις στην περιοχή που έγινε η πορεία της έκλειψης. 

Επιτρέψτε μου επίσης να αναφέρω ότι η έκλειψη στις 14/12/2020 συνέβη την ίδια ημέρα με την εκτόξευση της βολίδας, μετά την οποία ακολούθησε και ακολουθεί ακόμη κρίση. 

Έτσι, θα ακολουθήσει η κρίση την έκλειψη της 19/4-20/2023 που έχει πολλές εσωτεριστικές συνδέσεις; Δεν είμαι σίγουρος, αλλά εδώ είναι μερικά πράγματα που εκκρεμούν. 

Το ρολόι χτυπάει. Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες οι ΗΠΑ θα χρεοκοπήσουν για το χρέος τους στις 1 Ιουνίου, γεγονός που θα προκαλέσει χάος στις χρηματοπιστωτικές αγορές και θα εκτοξεύσει τα επιτόκια... 

Ο Μπάιντεν επιμένει ότι είναι "άμοιρος ευθυνών" αν οι ΗΠΑ χρεοκοπήσουν, αντίθετα θα φταίνε οι Ρεπουμπλικάνοι MAGA 

Δεδομένου ότι η έκλειψη ήταν στο Νότιο Ειρηνικό θα είναι η κρίση εκεί ή σε κάποιον άλλο. Πολλοί σεισμοί σημειώνονται στον Νότιο Ειρηνικό. Σύμφωνα με το ΚΕΕ, φαίνεται ότι από την Αλάσκα έως τις βορειοδυτικές ακτές των ΗΠΑ αναμένεται ένας μεγάλος σεισμός.

Και εκτός από το μπλοκάρισμα των πλακών που οδηγεί στην πιθανότητα μεγάλων σεισμών, έχουμε και την μετακίνηση του πόλου που προκαλεί γήινες ανωμαλίες και προβλέπεται να προκαλέσει μεγάλους κατακλυσμούς στο εγγύς μέλλον.

Και ελπίζω να αντιλαμβάνεστε ότι ο πόλεμος Ουκρανίας/ΝΑΤΟ-Ρωσίας είναι ακόμα καυτός με πολλές κόκκινες γραμμές να έχουν ξεπεραστεί και να απειλούν με μεγάλη κλιμάκωση.

Το βουνό Πόπο είναι ενεργό με 3 εκατομμύρια να έχουν ειδοποιηθεί να ετοιμαστούν για εκκένωση.

Και στο μέτωπο Ιράν-Ισραήλ.

Το Ιράν δοκίμασε με επιτυχία βαλλιστικό πύραυλο με δυνητικό βεληνεκές 2.000 χιλιομέτρων την Πέμπτη, ανέφεραν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, δύο ημέρες αφότου ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ έθεσε την προοπτική "δράσης" κατά της Τεχεράνης για το πυρηνικό της πρόγραμμα. 

Δεν μπορώ να σας πω αν θα συμβεί κάτι ή όχι κατά την περίοδο κρίσης της έκλειψης, αλλά μπορώ να σας πω... 

Προσέχετε, λοιπόν, και προσεύχεστε πάντοτε, για να θεωρηθείτε άξιοι να γλιτώσετε από όλα αυτά που θα συμβούν και να σταθείτε μπροστά στον Υιό του ανθρώπου. Λουκάς 21:36 

Είχατε τη δική σας επιφοίτηση; Πρέπει να προετοιμαστείτε για τους έσχατους καιρούς! Διαβάστε: Η επερχόμενη Θεοφάνεια - Ο οδηγός σας για την κατανόηση της βιβλικής προφητείας των έσχατων καιρών. 

Δεν είστε σίγουροι ότι θα πάτε στον ουρανό; Οι έσχατοι καιροί χτυπούν την πόρτα και το ίδιο και ο Ιησούς. Θέλει να σας σώσει- θα τον αφήσετε να μπει μέσα; Μάθετε τι πρέπει να κάνετε για να σωθείτε, κάντε κλικ εδώ.

Σχετικά με τον συγγραφέα: Για τον συγγραφέα: Το όνομά μου είναι William Frederick και το βιβλίο μου με τίτλο "Τα επερχόμενα Θεοφάνεια" είναι διαθέσιμο στο Amazon.com.  

Όταν αγοράζετε αυτό το βιβλίο, βοηθάτε στην υποστήριξη του έργου που κάνω, και ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε πραγματικά να βοηθήσετε είναι να στείλετε ψηφιακά αντίγραφα ως δώρα μέσω του Amazon σε συγγενείς και φίλους.  

Ο χρόνος είναι λίγος και χρειάζομαι βοήθεια για να φτάσουν αυτές οι προειδοποιήσεις στα χέρια όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων.  Έχω δημοσιεύσει χιλιάδες άρθρα στο Blog The End Times Forecaster, τα οποία διαβάζονται σε όλο τον κόσμο. 

Πάντα επιτρέπω ελεύθερα και με χαρά σε άλλους να αναδημοσιεύουν τα άρθρα μου στις δικές τους ιστοσελίδες, αλλά τους ζητώ επίσης να περιλαμβάνουν αυτό το τμήμα "Σχετικά με τον συγγραφέα" με κάθε άρθρο. 

Το υλικό που περιέχεται σε αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για γενικούς σκοπούς ενημέρωσης και οι αναγνώστες θα πρέπει να συμβουλεύονται αδειούχους επαγγελματίες προτού λάβουν οποιαδήποτε νομική, επιχειρηματική, οικονομική ή υγειονομική απόφαση.

endtimesforecaster.blogspot.com

AΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου